Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo mne zná, tak ví, že jsem velkým přítelem Izraele, proto mi postoj EU připadá nepochopitelný. Je to jeden z faktorů, který by podpořil moje rozhodnutí o vystoupení z tohoto novokomunistického spolku. Jenže novo, ani starokomunisté nikdy referendum nepřipustí. To raději zaniknou na naprosté vyhladovění.

2 1
možnosti
Foto

No, stát, který vznikl anexí cizího území jako Izrael, asi nebude nejpovedenější. :)Židovský stát je dnes pokračovatelem Hitlera, i když naštěstí v daleko mírnější formě.

1 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Izraeli stačí ustát svou obranu politicky 10 let, tj polovinu dá s Trumpem, druhou snad nějak také. Po 10 letech už bude Francie, Nemecko a severní státy natolik islamizované a natolik zaměstnáno vlastní občanskou válkou, že na nějaké napomínání a vyhrožování nebudou mít čas. Stejná situace je se zeměmi V4, stačí se ubránit politicky 10 let, pak už se bude smět střílet, bude to totiž dělat každý.

4 0
možnosti

a)

pokud Izrael jen na chvíli ukáže, že se nehodlá bránit, dají si ho tamní mocnosti k večeři.

b)

kámen není kulka ať už tady plácáte co chcete. Navíc je asi zřejmé, že kameny letí na obrněnce s helmami, kryté plexiskly a neprůstřelnými vestami...

Dám vám za každého jednoho takového týpka, kterého sundáte kamenem 1000. Vy mi dáte za každého kterého nesundáte 10.

Než vás začne bolet ruka, nebo vás to přestane bavit, budu v balíku.

Předpokládám že nemáte vlastní děti. Taková ta hloupá naivní stvoření, věříce kdejaké konině kterou jim starší kámoš nakuká...

Je strašně sexy vyrazit si s kámošema na barikádu zaházet šutrama... Chtěl by jste aby vám za to vaše dítě někdo odstřelil jako psa? Nějakého patnáctiletého troubu co ještě ani pořádně nedomutoval?

Já tedy ne! Toto Izraelci pekelně přehnali !

1 6
možnosti

Jsem žid po matce a tak bych měl být nadšen ze státu Izrael.Vím, že židé jsou tak trošku opravdu jiní v uvažování a staletí represí jsou znát pořád. ale současná politika tohoto státu končí a musí se smířit všichni s tím,že současný stav již nefunguje. Prto ui úvahy autora blogu patří nec smetiště dějin. Vávoj bude úplně jiný a soucisí i s vývojem v USA a RUSKU. V RUSKU protože v Izraeli bude brzy větší podíl ruských židů než jiných národností.

1 6
možnosti

V Palestině jsou dvě hlavní strany a ty se nejsou schopny mezi sebou domluvit tak jak se mají dohodnout dva národy?

1 0
možnosti
Foto

Ty palestinské strany se nemohou dohodnout v tom, jak na Izrael.

0 2
možnosti

Levicovi neomarxiste v EU poukazuji na izraelské zločiny, přečiny či přehmaty.. Izrael je velký jako Morava (asi 26 000 km2), ale tito ide ho vidí svět optikou, která Izrael tisíckrát zvětšuje a ostatní svět zneviditelňuje. Gaza o velikosti vnitřní Prahy bývá v době, kdy se proti ní Izrael brání, důležitější než 1,2 miliardy Afričanů žijících na 30 000 000 km2. Zabití několika teroristů v Gaze je větší zločin než systematické vyvražďování milionů. Kromě Botswany není v Africe stát, kde by neustále neprobíhalo vraždění a znásilňování To ovsem tyto politiky a svetova media krome sionistickeho " násilí" nezajímá.

23 1
možnosti

Vraždění a znásilňování probíhá i v Praze. Každý den je v Praze někdo znásilněn ...

Mimochodem, tohle píšu z Etiopie, kde to na nějaké vraždění a znásilňování ve velkém nevypadá

3 4
možnosti

Co se střelby do palestinců týče, stačily by gumové projektily. I ty zabíjí, nicméně možnost že jen zraní je o dost větší. A mohu Vám garantovat, že úder gumového projektilu vyřazuje i ty největší fanatiky, A místo pár desítek mrtvých by bylo pár mrtvých

Co se vztahu Izrael vs Palestina týče, je to vztah Sparta vs Slavie. Každy má svou pravdu a nikdo z fanoušků nepřizná, že by i druhá strana mohla mít validní argumenty.

3 15
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky