Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Páni, na Kladně to tedy žije. Tuhle kratochvíli znám jen ze zámořských filmů. Z domácích zdrojů znám jen situaci, když se na statku utrhl býk a prchal ze stájí přes vesnici, byla jsem malá holka na prázdninách u tety a lidi skákali do svých předzahrádek přes plot, když se ten rozzuřený kolos řítil obcí.:-)

0 0
možnosti
Foto

tak ten tvůj příběh je Zdeni mnohem barvitější-a nechtěla bych to zažít:-)

0 0
možnosti

Vybavuje se mi film Blázni ve vězení, kdy tuhle atrakci zvládla Gene Wilder... A pak klip Bryana Adamse Can't Stop The Things We Started, kde dělal podobné rodeo. Je to věc názoru, takové věci konkrétně mě příliš nebaví, ale každý má svou favorizovanou zábavu ;-);-);-) A jak to tak bývá, navíc to má tradiční a stále oblíbený a vděčný podtón.

0 0
možnosti
Foto

můžu tě ujistiti že moje zábava to rozhodně není, favorizovaná už vůbec ne-možná právě proto, že se mě samotné, ač jsem na tom vystavěla článek, se právě ta laciná lascívnost nelíbí;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Dobry napad pro damy. Natrenovat na festivalu a pak doma prekvapit partnera... Tedy konzumaci piva, samozrejme, aby si nekdo nemyslel neco jineho:-P:-)

0 0
možnosti
Foto

samozřejmě Jane kdo by si mohl v téhle souvislosti pomyslet něco nepatřičného a z toho býčka pak milovanému muži uvařit gulášek-k tomu pivíčku;-)

1 0
možnosti
Foto

;-D;-DR^Teorie dobrá, a co praxe?;-)

0 0
možnosti
Foto

to jsem celá já Klárko-teorie mi šla vždycky ale ta praxe, to bývá horší;-)

1 0
možnosti
Foto

dík Petře a hezký večer:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS