Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusové lhali odjakživa. Nikdy se už asi nedozvíme, kolik jejich kosmonautů zahynulo při nepodařených startech jejich kosmických raket. Všechno se tutlalo, včetně té havárie v Černobylu. A pokud něco přiznali, tak jen tehdy, když si o tom cvrlikali vrabci na střeše.

2 0
možnosti

P72e74t28r 81B39u34r17i79a60n

25. 5. 2018 17:27

Když tady čtu ty takyobjektivní diskutéry, kteří za sestřelením letadla hledají viníky třeba až v Malajsii (bylo to přeci jejich letadlo, že?), a kterým je naprosto u zádele, že někdo povraždil jen tak 300 lidí hlavně to svedeme na někoho jiného, tak mě napadlo, že za to vlastně můžou USA. Boeing je americká společnost, ne?

Rudé charaktery zazářily.

6 2
možnosti
Foto

Lufthansa odkláněla lety mimo oblast bojů.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel jsem se ani ve Vašem blogu nedočetl, jak budou potrestáni viníci, kteří pustili do vzdušného prostoru, kde se válčí, letadlo s civilisty. Dle mého názoru je to stejná prasárna, jako ono sestřelení. Jenže se bohužel řeší stále jen B, přitom o bodu A se jaksi v novinách vůbec nepíše a nebo jen málo. Přitom ona vyšetřovací komise konstatovala i pochybení na straně dopravní společnosti, ale to asi není pro našince podstatné ;-)

4 2
možnosti

Mate nejaky odkz na to, kdy a kde jaka vysetrovaci komise konstatovala vami napsane?

1 2
možnosti

Karma , pane autore - Rus lhal , lže a bude lhát - nic jiného se od nich čekat nedá.

8 2
možnosti
Foto

Karma, je naprosto jasné, proč za Rusy bojuje tak udatně Zeman. Jsou to "bratři ve lži" :-)

15 2
možnosti
Foto

V určitých případech neříká pravdu nikdo, ani Ukrajina ne. Řekl bych, že si ten incident vymodlila. A proto také nechala létat letadla nad územím, kde věděla, že je BUK.

3 13
možnosti
Foto

Havárie v Černobylu je příšerně nafouknutá. Bezprostředních mrtvých po vybuchu bylo asi jako popravených českých panů. Okolo 30. Vše ostatní je kombinace protijaderného fanatismu a ukrajinské lidové tvořivosti.

1 9
možnosti

R68o90m17a68n 55R73o89u71n

24. 5. 2018 22:29

Zatímco USA mluví vždy jen pravdu a zase pravdu ;-D Jako když až do roku 1989 tajili koncentrační tábory na území USA a nakonec se omluvili pouze s tím, že šlo o omyl a oněch 153 tisíc do koncentráků internovaných občanů USA byli vinni pouze japonskou národností.

Kdo jen trochu studuje současnou výzbroj světových velmocí, ví, že nejde prokázat u systému BUK, kdo jej použil. Pouze jeho původ. Ostatně nejde o žádnou novinku, ke stejnému závěru došla komise již před dvěma lety. Teď se jim hodilo tuto tezi připomenout. Je to stejné, jako s údajným Novičokem. "Za všechno může Rusko" a za pár týdnů je vše jinak. To, že Rusko předložilo desítky důkazů, včetně satelitních záběrů, nezávislých výpočtů i očitých svědků, že rakety byly odpáleny z území Ukrajiny, to se samozřejmě nezveřejňuje v prozápadních médiích.

1 16
možnosti

"Jako když až do roku 1989 tajili koncentrační tábory na území USA a nakonec se omluvili pouze s tím, že šlo o omyl a oněch 153 tisíc do koncentráků internovaných občanů USA byli vinni pouze japonskou národností. " - tajili??? Mozna jen vyrazne nechtri jedinci jako treba vy o tom nevedeli. A BTW slo o internacni tabory.

7 0
možnosti
Foto

A vše je jasné:

Odpovědnost leteckých dopravců za smrt nebo ublížení na těle, za ztrátu nebo poškození zavazadel a za zpoždění upravuje Montrealská úmluva. Aerolinky musí podle ní zaplatit rodinám obětí, bez ohledu na příčiny nehody, až 130.000 eur (přes 3,5 milionu Kč).

Zdroj: https://www.denik.cz/ze_sveta/malaysia-airlines-dosahly-dohody-o-odskodnem-pro-obeti-letu-mh17-20160717.html

0 0
možnosti

Vy nikdy nezklamete.

A cetl jste tu vasi "umluvu" vubec? O duslecich zpusobenych valecnymi udalostmi ci asi bych to prelozil jako vyssimi mocnostmi ci pocasim jste jeste neslysel?

2 0
možnosti
Foto

Lež je základním prostředkem ruské komunikace, lež doprovázená zákeřností.

Rusové byli vždy agresoři a ani v tomto se nezmění. Budou možná měnit prostředky a způsoby, ale od agrese a vměšování neustoupí. Jejich stávající varianta není nic nového, je to jejich klasický způsob pronikání novými prostředky.

9 2
možnosti
Foto

Ano, to je pravda. CCCP velmi agresivně vletěl na mírumilovné nacistické Německo.

0 5
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik