Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Velmi solidní pokus o pohled na GK, mimoň Jan Pavel (kolikátý?) a jediný schopný diskutující p. Váha...

1 0
možnosti

Naopak my profesionálové, kteří se zabýváme podobami lidských vztahů, začínáme ze všech stran zkoumat, čím přelomovým přispěla do našeho světa.

Zdroj: https://danielakovarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=664021

Omyl jak Brno. Vy nejste profesionálka zabývající se lidskými vztahy, ale Gábinina fanynka, která by jí omlouvala kdyby jedla malé děti k snídani. Tolik k Vaší neutralitě.

Co se ponaučení týče, tady platí jedno hodně, hodně staré. Lepší je mlčet a nechat ostatní ať si o mě myslí že jsem hlupák, než promluvit a prokázat to. Kdyby Gábina nenapsala knihu, uznávalo by jí šíleně moc lidí. Protože by viděli jen mediální obraz. Teď vidí více a není to nic hezkého.

Co se píle týče, tady s Vámi souhlasím. Úspěch se nedostaví bez dřiny. A je otázka, jestli ty medaile za sebeobětování stojí

6 6
možnosti
RC

pravnicky se nezabyvaji podobami lidskych vztahu????

0 0
možnosti
JK

na svůj názor máte právo, ale svět by se bez Koukalové určitě nezbláznil

5 6
možnosti
MK

Trošku rozporuplné pocity z vašeho článku mám. Ale nezapomínejte na jednu věc, kdyby Koukalová nejezdila biatlon tak by se i těžko prosazovala v jiných profesích. Určitě by ji neproslavila jedna kniha o jejím životě, protože by ji nikdo neznal a určitě by si ani hned tak nezískala posluchače ve zpívání, poněvadž by ji taky nikdo do té doby neznal. Takže co z toho vyplývá,musela by zabrat i těchto profesích, takto už měla vydlážděnou cestičku. Takže jenom svou slávu využila k prosazení. Tak proto mě asi význam vašeho článku nějak uniká.

1 4
možnosti

Dost možná by někde malovala hrníčky a byla by u toho šťastná. A nebo by malovala osm hodin u pásu.

U kdyby nikdy nevíte

1 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,45
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik