Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Potesim Vas blogere Nozicko: Ano, maturity se v Nemecku kvuli ramadanu budou odkladat! A muslimske maturantky je budou moci vykonavat zahalene.

Tesim se na Vas protestblog.

1 3
možnosti
JN

A předpokládám ještě, že v případě, že by ty muslimské studentky náhodou u maturity neuspěly, bude o jejich odvolání rozhodovat přímo Angela Merkel. Nebo ne? :-)

0 1
možnosti
RC

Par posuku na jedne strane delaji z ramadanu co neni a jini posuci na druhe strane z toho delaji problem, ktery neni.

3 1
možnosti
VV

Nebudou pane Nozicko, nebudou. Kdyz uz tak rad pisete o vecech v Nemecku, mel byste hlavne vedet, ze maturity se v kazde spolkove zemi konaji v jine dobe.

3 7
možnosti
JN

Pane Vokoune, když už tak rád diskutujete na českých blozích, také vám něco prozradím: ani v ČR nematurují všechny školy ve stejném termínu - na některých školách již proběhly ústní maturity v minulém týdnu, zatímco na některých jiných se budou konat až na přelomu května a června. ;-)

A i když se v Německu nematuruje ve všech spolkových zemích stejně, tak na řadě škol do období maturit ramadán zasahuje. Nebo ne?

23 1
možnosti
Foto

V Německu byol přes milion muslimu-Turku ještě před kritickým rokem 2015.V Německu opravdu není přítomnost muslimu nic nového a najednou je to problém?Jak sám píšete pust se na děti nevztahuje a o pustu v učení není nikde ani slovo.;-)Dospělí muslimové i o ramadánu chodí do práce.Ovšem pan Nožička má pseudoproblém....jistě se najde pár fanatických jedinci,kteří tento "problém" budou v Německu "řešit",zrovna jste se k nim přidal....

4 17
možnosti
JN

Ano, i dospělí muslimové chodí o ramadánu do práce - o tom, jaký je jejich pracovní výkon v tomto období, nebudu spekulovat. Ale jelikož na rozdíl od vás již řadu let pracuji ve školství, tak si troufnu říci, že pokud by např. student během šestihodinové praktické maturity nic nepil ani nejedl, tak to na jeho výkon nejspíš mít vliv bude. A také vykonání ústní zkoušky z několika předmětů během jednoho dne je pro lidský organismus náročnější než si možná myslíte.

19 2
možnosti
OP

A řešení je přitom tak prosté. Chrápeš ve škole? Běž se domů vyspat, učivo se musíš doučit sám. Neznáš odpovědi na otázky? Koule a příště si rozmysli zda maturita nebo gesta

15 0
možnosti
JS

Zajimave je jakou rychlosti probihaji zmeny zpusobene islamskou invazi v Evrope. Jeste pred tremi roky by tento problem vyvolaval jenom neverici usmev. Dovedete si predstavit co bude za pet, deset, dvacet let? Kdo ma deti, vnuky.. a sam neni jeste nad hrobem by se mel zamyslet.

31 0
možnosti
Foto

Vaše starost o Německo je vskutku dojemná :-/

4 28
možnosti
TH

To asi není starost o Německo. Jsou ale věci, které by měli vědět i lidé, kteří se starají jen o sebe. Víte třeba, že někde v Emérice vydali muslimové příručku pro nevěřící, jak se mají k muslimům během Ramadánu chovat? Vám nepřijde divné, že jim přistěhovalci chtějí diktovat?

31 2
možnosti
MM

Vaše starost o to, jak si to v Německu vyřeší, je až dojemná.

U vás, tam kde žijete, všechno OK?

3 10
možnosti
MK

Dopadne to tak, že se většina podvolí menšině. Už teď to ze strany muslimů zaznívá jako diktát a požadavek na přizpůsobení se Němců islámským zvykům

28 1
možnosti
Foto

A co ti dospělí muslimové během ramadánu? Když nemohou během dne jíst ani pít, tak vlastně nemohou pořádně ani pracovat.

12 1
možnosti
MK

Také nepracují, tedy pracují, ale jak se dá asi pracovat

10 1
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik