Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky nesnáším oba soudruhy, ale třistapadesátýpátý článek na stejné téma, který nepřináší ani setinu nějaké nové informace mi připadá jako mlácení prázdné slámy.

Vypadá to jako kdyby každý musel povinně sepsat článek na dané téma. Pokud jsou vtipné nebo něčím obohacené ráda si je přečtu, tenhle je ale o ničem.

5 0
možnosti
Foto

Fajn - vrátíme se ke Kalouskům, soc. dem. a ODS.... komu se tohle líbilo, nemůže být normální....

5 1
možnosti
Foto

I25v87a75n 48M29a76r47e80k

20. 5. 2018 12:59

Ti předešlí "politici" Vám p.Vlachová nevadili? Nevidím mezi nimi rozdílu, jeden za osmnáct, a druhý za dvacet bez dvou. ;-( Rv

6 1
možnosti

Vadí vám hrubost, sprostota, agresivita. Komu ne, že?

Pochopte ale, že politici se urážet musí.

Je to totiž jediná oblast ve které mají nějakou volnost a mohou projevit svoji tvůrčí invenci.

Ve vnitřní politice musí podporovat snižování daní firmám a bohatým a nezvyšování mezd zaměstnancům.

V zahraniční politice musí podporovat napadání cizích států pod záminkou šíření demokracie.

Kdyby tak nečinili stali by se sami bezpečnostní hrozbou.

A tak zesměšňování, urážení a nadávání jiným je to, kde ještě mají volné pole působnosti.

1 2
možnosti

Kdy byly naposledy sníženy daně firmám? Moje paměť říká, že před téměř deseti roky.

Jak vláda podporuje "nezvyšování mezd zaměstnancům"? To by mně moc zajímalo.

Mimochodem: Hrubost a vulgaritu nelze omluvit ničím. Vysvětlení je jasné: nevhodná mravní výchova a omezenější myšlení.

1 0
možnosti
Foto

Protože je Andrej Babiš (a spolu s ním téměř 30 procent voličů ANO z loňských podzimních voleb) přesvědčen o své nevině, drží se "jako ten švec" svého kopyta. !

2 1
možnosti

V podstatě s Vámi souhlasím, s výjimkou prezidenta, kterého Vy nesnášíte. Nesouhlasím vždy s jeho názory, ale je to osobnost hájící zájmy ČR a nelezoucí do zadku ani NATO ani EU.

4 0
možnosti

Máte pravdu. Vybral si jiný zadek. Ale mám za to, že zadek je zadek.;-)

4 2
možnosti
Foto

K81a77r65e81l 13C64a38c63h

20. 5. 2018 10:48

Nezlobte se lidem vychovaným na státem dotovaném Stavebním spoření, že nevidí nic špatného na čerpání dotace pro Čapí hnízdo. Státní dotace Stavebního spoření také byla primárně určena jen na podporu získání, či modernizaci vlastního bydlení jeho účastníků. Situace se chopily spořitelny, které se množily rychle jako kvasinky. V konkurenčním boji pak svým klientům vysvětlovaly, že dotace se může použít na cokoli, tedy třeba i na nákup nového automobilu, protože stát nemá praktickou možnost toto použití účinně kontrolovat. Několikrát se ministerstvo financí pokoušelo nějaký systém kontroly čerpání této dotace vymyslet, aby byla nasměrována určeným směrem, leč marně. Tak tu dotaci alespoň snížili. Čili - lidé jsou zvyklí na to, že dotace jsou normální a je vždy jen věcí přizpůsobení se dotačním podmínkám natolik, aby byla dotace získána. Že se zkoumá jen dodržení dotačních podmínek a mnohdy ani to ne. S dotacemi z Evropských fondů je to složitější a proto se vyrojily skupiny zprostředkovatelů, které inzerovaly, že dotace "umí" a za tučnou provizi se chopily kšeftu pro své klienty žádosti o dotace vyřizovat. Dopustí-li stát takový stav, nemůže se nikdo divit tomu, že začne-li se vyšetřovat taková marginálie, jako je dotace pro Čapí hnízdo, že velké procento občanů dojde k názoru, že se jedná o politickou a nikoli ekonomickou kauzu. Proto těmto lidem nevadí obviněný předseda vlády, ale ono obvinění samo. Proč lidé volili tak, že volby vyhrály především ty tzv. nesystémové strany a ty tzv. tradiční strany dostaly volební výprask nejlépe rozebral režisér Martinek ve svém článku uveřejněném před několika týdny na PL. Zkráceně - že vytvořili politický kartel a vůbec jim již nešlo o službu občanům.

4 0
možnosti
Foto

K50a87r65e37l 17C44a74c13h

20. 5. 2018 10:52

Chybička se vloudila . Pokud jde o strany tak vytvořily kartel. Pokud bych psal o politicích, pak vytvořili kartel. Omlouvám se.

0 0
možnosti

No jo, 28 let nám vládli politici, kteří se mohli přetrhnout jak sloužili občanům a na sebe při tom ani nepomysleli a teď taková změna...

8 0
možnosti
Foto

To je pravda je to úplný šok. Jsem k?onsternován.

4 0
možnosti

Ruku na srdce, každý politik - prezident se dříve či později okouká, ba i zprotiví. Je normální, že přijdou nějaké exesy , ostuda, přeřeknutí. I připouštím, že politikové jsou lidmi, tedy pod pláštíkem veřejného zájmu logicky nejprve řeší ten svůj. To všechno zde již bylo a bude. Nicméně, dnešní situace je jiná. Jsou zde minimálně dva - M. Zeman a A. Babiš, kteří svou budoucnost řešit nemusí. Jeden je politicky již nasycen - docílil opravdu všeho. Druhý je bohatý - má své imperium. To jsou současní hybatelé ČR - žádnou službu v tom nevidím ! Slouží sobě, egu a kapitálu. Taková vyhraněnost, zde skutečně, ještě nebyla ! ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik