Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Velmi trefně popsáno. Devastace našeho školství nastala když moudré hlavy v polovině 90let vymysleli heslo vše pod školství a všichni maturitu. Podniková učiliště byla rozkradena a zrušena a dnes aby dobrého řemeslníka lupou hledal a přesto nenajde, další ránu školství dostalo platbou na žáka-technické obory skomírali na oubytě a manažeři a pod.školy a obory rostli až do nebes,ale co dnes s jejich absolventy? Absolventi pomocných škol sice neovládali vše co na běžné škole ale většinou z nich vyrostli dobří řemeslníci a cenili si alespon výučního listu.Dnešní inkluze spíše podkopává u pomalejších dětí jejich sebevědomí a ty úspěšnější a chytřejší zase trpí tím,že ti ostatní je nazývají šprty a šplhouny.

Konec konců ,výsledky maturit dávají jasný obrázek stavu dnešního školství.

Ne každý má na maturitu a ne každý má na vysokou. I stav znalostí dnešních vysokoškoláků je mnohdy velmi trisní ,pokud mají předvést své umění a znalosti.

Ale světlé zítřky nás zajisté čekají s přílivem nových mladých a ambiciozních přistěhovalců s průměrem IQ 60-70.

1 0
možnosti
PB

P66e89t82r 64B89r62o58ž

25. 5. 2018 7:34

Souhas.

My se jednou z té rovnosti pomineme. A až nám zase Strana a Vláda s pomocí Pěsti dělnické třídy dosadí takové absolventy na místa ředitelů fabrik, budeme stát fronty na toaleťák...

0 0
možnosti
Foto

. Každý rozumný člověk Vám musí dá zapravdu. Karma R^

4 0
možnosti
JM

J80a16k71u24b 38M50a20c61h

21. 5. 2018 17:14

Naprostá pravda, ale tu dnešní, humanisticky vyškolená, mládež nechce slyšet. Hesla" My jsme mládež nová, mládež Gottwaldova" a pod.se nám v ještě hroznější, neomarxistické podobě opět objevila.

2 0
možnosti

Děvče, politici tropí hlouposti.

Když se do toho přidá propaganda a demagogie, výsledek je žalostný a nejhorší je, že jde o děti, kterým by se mělo pomáhat.

Karma!

7 0
možnosti
VK

Můžeme jen čekat, kdy spásná myšlenka inkluze pokročí metodou Overtonových oken i do středního a vysokého školství, ostrakizace víceletých gymnázií je toho součástí.

5 0
možnosti
VS

Spolužačka mojí dcery (před 20 lety) odešla z běžné školy do zvláštní ( myslím, že tehdy se to ještě tak jmenovalo). A okamžitě viditelný výsledek se dostavil - spokojená, zdravě sebevědomá a nepochybně šťastná malá holka ( 8-9 let). S mojí dcerou kamarádila dál .... to je win win.

19 0
možnosti
JC

A čo je to také "Sluníčkáři" ?? Já mám sluníčko rád, mám rád, když se mluví pravda, i o lásku stojím a chutná mi káva v některé z pražských kaváren. Jsem snad určen k zapomnění a vyvržení?

1 0
možnosti
JZ

Sluníčkáři jsou takoví lidé, kteří by hrozně moc chtěli konat dobro, ale jsou tak hloupí nebo naivní, že místo toho nezřídka prosazují zlo, aniž by si to vůbec uvědomovali.

20 1
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2374x
Speciální pedagožka se zájmy v oblasti výchovy, vzdělávání, současných pedagogických problémů a mezilidských vztahů. S praxí ve speciální i běžné ZŠ. Tak trochu knihomolka,cestovatelka, sportovkyně, ale zejména pisatelka.

 

Seznam rubrik