Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Zrovna včera jsme měli podobné téma. Známí se zasmáli, když jsem řekla, že za případnou dostatečně velkou výhru bych nechala kompletně opravit a upravit Fanóška - starého Favorita. Jsme správná dvojka - dědeček automobil a babička řidička.:-)

2 0
možnosti
PK

Fáčko ještě bude ceněný vůz. R^

0 0
možnosti
VF

Jo, jo, krása. Díky.

0 0
možnosti
VV

Jo, neni nic krasnejsiho, nez Sound praveho americkeho osmivalce. Obzvlast kdyz ma take osmilitrovy obsah.

Tady U nas se kazde jaro schazeji a vystavuji sve krasavce pratele oldtimeru. A Pokazde sklizi velky uspech Skoda Felicia z roku 1962. A obdivovatele se vzdy ptaji k cemu ze je tam to kolecko od ustredniho topeni, zda je to opravdu original.

1 0
možnosti
PK

Rád vzpomínám, jak jsem před mnoha lety jel v zimě do Prahy Škodou 100 od kamarádky. Dávala mi deku, kdyby mi bylo zima. Pochopil jsem po několika kilometrech :-)

0 0
možnosti

:-PNo jo, ale dyť tam nemáte, co to je za auta!

Jinak naprosto souhlasím. Dříve by se nestalo, abych s kamarádkou zůstala stát uprostřed silnice, protože se její Chrysler Lumina rozhodl, že dál nejede. Po otevření motoru to vypadalo jako prostor plný konzerv, a na nich nápis: zajeďte do servisu:-)

A s tím se nedalo nic jiného dělat, než nechat odtáhnout (navíc automat).

Takže souhlasím s tím, co jste napsal.

1 0
možnosti
PK

Prostor plný konzerv mě pobavil ;-D;-D;-DR^

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PK

Ano, vůně benzínu má svoje. Stejně tak, jako ručně malované hračky jsou krásné díky nedokonalostem oproti graficky přesným masově vyráběným hračkám :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik