Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

K něčemu ta nasbíraná data přece jen byla. Třeba vzhledem k tomu, že se muselo vyplňovat patro a číslo dveří sčítance, byla exekutorům velmi usnadněna práce, pokud hledali dlužníka někde ve věžáku:-/

1 0
možnosti
Foto

To je pravda; v našem pětibytovém domě si čísla bytů určujeme víceméně sami - přičemž doufám, že co deset let, to stejně...;-)

1 0
možnosti
MK

nikdo neřekl, jak sčítání lidí souvisí s otázkami ohledně majetkových poměrů. Nikomu nic není do toho, zda mám 4 televize, 4 auta, pračku se susičkou. Protože v okamžiku vyplnění to může být pravda, ale za měsíc může být všechno jinak. A jestli chtějí vědět, kolik potřebují míst pro děti do školek nebo školy, to si snad zjistí z matriky, ne?

2 0
možnosti
ND

Nojono, to vždycky někdo dostane nápad a už to jede. Doufám to neprojde a ty prachy můžou dat rovnou poště;-D

1 0
možnosti
Foto

Já proti sčítání lidu ( a domů a bytů - jak se to jmenovalo) nic nemám. Každých 10 let. A s otázkami, jejichž odpovědi něco sdělují... a statisticky mají význam.

Jenomže na něco takového nejspíš nejsou lidi, tak zaplatíme nějaké firmě ty formuláře a poštu a statistikům jakože vyhodnocení - přičemž význam je nepodstatný a nic se z něj určit nedá...:-(:-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 27,43
  • Průměrná čtenost 2294x
Jsem recesistka, poměrně sarkastická, přesto na všem to lepší hledající (což už mě přestává bavit) ... a už jsem 69 +

Seznam rubrik