Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foldyna není žádný sociální demokrat. Zatím ukazuje, že pokud je levičák, je spíše národní socialista. Navíc Noční vlci jsou ultranacionalistická skupina, které určitě nejde o uctění památky obětem. Cílem je zejména ukazovat ruskou dominanci. Mnozí z Nočních vlků bojovali na Ukrajině po boku ruských okupantů jako "dobrovolníci" proti ukrajinské vládě, šéf Nočních vlků popírá Stalinovy zločiny.

26 4
možnosti
Foto

To je ideologicky zabarvené přehánění.

7 10
možnosti
MB

Foldyna je především temperametní jižan, po matce polosrb. To docela vysvětluje jeho blízkost k Rusku, podobně - Pravoslavné vyznání. Tím se hodí Milošovi Zemanovi do krámu. Sehrává roli spojky vlivu do ČSSD. Chlap, 58 let, se oděje jako na festival Prague Pride. Tam avšak nedojel, uslyšel vytí vlků. Otočil motorku a vyjel za svými - smečka zde ! Ideální Sociální demokrat - Boleslav Pecka a Bohumír Šmeral - by se nestačili divit ! ... Pro Miloše sajdu, pak nová, ideální dvojice ! :-)

13 3
možnosti

Však má také na sobě vytetováno heslo srbských četniků. Asi neví, že četnici byli kolaboranti s nacistickými okupanty...

7 5
možnosti
MK

Nepopírám skutečnost, že na našem území padli sovětští vojáci. Nevím, jestli jich bylo zrovna 140 tisíc a ani to není podstatné.

Vy však tvrdíte, že se to stalo při našem osvobozování, já tvrdím, že se to stalo při dobývání další ruské kolonie. V tomto bodě se nejspíš nikdy neshodneme.

12 5
možnosti

Nic si z toho nedělejte,

pokud by nebylo těch vojáků Rudé armády, tak by jste s velkou pravděpodobností tady vůbec nebyl.

5 3
možnosti
PS

P85e49t29r 82S40k84á16l79a

13. 5. 2018 18:41

Jaroslav Foldyna je nejen zásadový levičák a vlastenec, tedy správný sociální demokrat ale nepochybně i soudný a přemýšlivý člověk. Kdo jiný by dokázal tak výstižně a citlivě vysvětlit své chování jako on: „Nebouchli jsme do sebe hlavami, jen jsme do sebe ťukli, chtěl jsem mu dát jazyk, protože jsem si myslel, že je gay,“

10 1
možnosti

Trochu legrace, nikdy neuškodí!

3 3
možnosti
Foto

Foldyna není problémem ČSSD, ale politiky obecně.

13 7
možnosti
Foto

To je pravda, je hodně osamocený.

3 1
možnosti
JL

Zasadne nesouhlasim s nazorem,ze bez hrdistvi Rudoarmejcu by Nemecko porazeno nebylo a s nasledky ktere toho pan Cumpelik vyvozuje. V prvni valce svetove kdy Rusko sve spojence zradilo a uzavrelo s Nemci separatni mir vyhrali spojenci i bez Ruska. Ve druhe by bez neho vyhrali zas. Zadny jednotlivy stat na svete nema na to aby porazil proti nemu sjednoceny svet. V prvni i druhe sv. valce Nemecko ke konci uz rekrutovalo 15-16 lete kluky, zatimco Anglani meli porad jeste rezervy v Kanade, Australii a v USA. Nemluve o pristupu ke strategickym surovinam. Valka by trvala postatne dele, spojenci museli projevit mnohem vetsi usili a mobilizovat mnohem vic vojska. Meli vsak z ceho, zatimco Nemci byli u koce svych na svych limitu.

Tim samozrejme nechci zpochybnovat statecnost obycejneho sovetskeho cloveka a jeho hrdinstvi, jemu patri ticha a pokorna vdecnost, nemusi to byt okazala show jako nocnich vlku a Foldynova. Uz proto, ze musel platit preukrutnou dan za Stalinovo paktovani s Hitlerem ze srpna 1939 a jeho hru na moudreho vojevudce.

13 2
možnosti

Další novodobý historik, politolog, či politik.

Blahopřeji k rozboru toho, co by bylo.

4 4
možnosti
Foto

Jsem stejného názoru. Foldyna je poslední nadějí pro ČSSD. Současné vedení (Hamáček, Štěch) by se svými názory (rusofobie a Zemanofobie) hodilo spíše jako významná posila pro TOP09.

Proto je pro tradiční levicové voliče současná ČSSD nevolitelná.

10 6
možnosti

Program,

se kterým leze ČSSD do vlády s ANO, nedává důvod, proč ČSSD volit.

3 0
možnosti
PK

Socdem mívávala bratru 20-25% voličů. I kdyby měla 10 Foldynů tak takový výsledek s jeho názory (např. kdo volí ČSSD) už neudělá.

3 1
možnosti

Nechal bych se překvapit.

Jde o to nastartovat pořádný soc-dem program!

2 0
možnosti
VS

Většina boxerů má vymlácený mozek[>-]

5 3
možnosti

Myslím, že urážíte.

Je vidět, že vy nemusíte ani boxovat!

9 1
možnosti
Foto

Vy jste ještě nepotkal bývalého boxera s mindrákem? To máte dost mezery.

Nevím, jestli je Foldyna férový, neleduji ho a až tak moc mne socani nezajímají. Ale pokud se někdo tak silně druží s Putinovou úderkou, tak to nebude moc v zájmu tohoto státu.

16 5
možnosti
Foto

Jak vy tak dobře víte, co je v zájmu našeho státu. Např. získávat spojence, který by byl ochoten bezpodmínečně pro nás cedit krev, to není k zahození.

3 2
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"