Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

14 3
možnosti
MB

Kauzu chápu, jako nepřetržitý řetězec - pohledu na M. Zemana a výkon jeho pontifikátu. Když půjdu na dřeň, pak je zde jedinec, který má své názory, nalezl si k tomu hlásnou troubu, Barrandov. Troubí neustále. Tomu se dá i rozumět. Jak, to ovšem napomáhá ČR , obhajobě jejích zájmů, to nechápu. Toto je přesně, onen bod, kdy se tábory štěpí. Ovčáčka bych ani nevinil, naopak, dá se i chválit. Dělá své řemeslo - obhajuje neobhajitelné. Za mne, M. Zeman, naší republice škodí ... :-)

13 3
možnosti
Foto

Armáda ČR se prostřednictvím Vojenského výzkumného ústavu v Brně specializuje na ochranu proti chemickým látkám. Aby byla ČR schopna se účinně bránit proti chemickým útokům, je logické, že musí znát vlastnosti těchto látek. Příslušná analýza probíhá formou laboratorní mikrosyntézy, která však není podle mezinárodní úmluvy považována za výrobu. Bylo vyrobeno v řádech několika mililitrů látky A230 ke zkoumání. Jenže Novičok má označení A234 a ten nebyl vyroben a ani zkoumán. Za poslední to, co uvedl Zeman bylo v režimu přísně tajné, takže prozradil státní tajemství.

13 5
možnosti
LH

Nebylo... A první nebyl Zeman kdo to řekl..

4 1
možnosti
Foto

Pokud chcete dojít ke správným logickým závěrům, musíte prohlášení ze strany Ruské Federace interpretovat přesně, nikoli si je upravovat podle svého.

7 20
možnosti
Foto

Vy jste v pozici k této republice jako MZ v této kauze, takže vaše nabádání, téměř vždy prorusko-aktivistické, může pojímat jako relevantní pouze obdobně stojící osoba.

U vás jsem si téměř jistý, že své proruské výkřiky prezentujete pouze tady, z kolotoče, skryt ve virtualitě. V reálném životě už byste totiž dávno inkasoval zemitý selský argument.

17 4
možnosti
  • Počet článků 4815
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal