Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Obávám se že podstata věci je úplně někde jinde a to na začátku a tudíž u samotné premiérky Mayové.

Kde je dodnes ten "jasný" pachatel? Kde jsou ty "jasné" důkazy?

5 0
možnosti
BV

Pane Stejskale,

pokud chcete něco pitvat, tak musíte vycháze z původních zdrojů a ne používat manipulativně upravené nepřesné verze, jak vy píšete "Takto se v kostce vyjádřila mluvčí" = zhruba. Zároveň musíte vzít do úvahy i kontext.

Britové ihned obvinili Rusko z otravy Skripalových Novičokem, s tím že jedině Rusko vyrábělo Novičok a jako jediné má schopnost Novičok připravit. Na to Rusko reagovalo pravdivým tvrzením A/ , protože název Novičok byl dán později na západě celé skupině několika set nervově paralytických látek. Zároveň zpochybnila tvrzení, že Rusko je jediné, které tuto schopnost má. Podle Drábové existuje dokonce až 40 zemí, schopných připravit Novičoky, Zacharová nejdřív označila pravděpodobný zdroj všechny země, které takové výzkumy prováděly a v druhém kroku uvedla příklad takových zemí mezi nimi bylo i Česko. Ten výběr byl založrn na existenci cca 200 veřejných publikací na dané téma pocházejících z těch zemí

Nenašel jsem přímo videozáznam toho rozhovoru, ale media věytšinou uvádí tento přepis:

Zacharová uvedla: "Nejpravděpodobnějším zdrojem původu toxinu jsou země, které prováděly intenzivní výzkum látek z programu Novichok přibližně od konce devadesátých let až do současnosti, a tento projekt není vytvorem Ruska nebo Sovětského svazu,"

Pak dodala: "Tyto země jsou Británie, Slovensko, Česká republika, Švédsko. Je třeba také položit otázku ohledně Spojených států,"

9 1
možnosti
Foto

Ano, interpretujete toi na rozdíl od p.Stejskala přesně.

Bojové látky, které byly vyvíjeny a testovány pod názvem "Novičok" na západě - mimo jiné ve Velké Británii - je možné dle tvrzení Theresy May vyrobit jen v Rusku. Miloš Zeman toto tzvrzení odhalil jako lež a to mu tzv. demokraté a pravdiohavlisté v médiích zazlívají.

5 4
možnosti
Foto

Celé to je jedna velká šaráda. Skripalovi, otec a dcera nejen, že nejsou mrtví ale těší se, dá se říci, dobrému zdraví.

A navíc i místa v kterých měli být jedovatou zasažení se mění. Nejprve klimatizace vozu, což by asi byla ta nejlepší metoda a pak zase upatlaná klika u dveří.

Takže možná že celá ta věc byla inscenovaná proto aby pracovníci britských tajných služeb viděli, jakými hlupáky jsou Rusové a zvedla se jim bojová morálka

7 6
možnosti
VV

Obdivuji vas. Na to ja nemam zaludek.

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
OK
VR

Vždy, když poslouchám našeho pana prezidenta, připadá mi na mysl název jedné, dnes již zapomenuté, opery pro děti Jiřího Pauera, která měla premiéru v roce 1958!

2 2
možnosti
Foto

Zapomněl jsem: R^R^R^

A troufám si tvrdit, že Rusko možná ani nelhalo, určitě mělo "novičok" nazvaný jinak.

3 2
možnosti
Foto

Je s podivem, kam až MZ dokáže klesnout a další údiv nad tím, co vše mu nejen projde, ale za co vše dokáže dav aplaudovat.

Ačkoliv..... už před první volbou jsem hlásil, že se od něj dočkáme hodně "zajímavého" a nadále trvá mé přesvědčení hraničící s jistotou, že ještě nedosáhl vrcholu. Ještě se bude chtít odvděčit a vlísat a obávám se vrcholné produkce někde na bázi společného státu s RF.

20 4
možnosti
Foto

Vidíte a to jste se bál že, nedožije do švestek

1 4
možnosti
  • Počet článků 4815
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal