Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J63i90ř19í 55R34o48d

20. 5. 2018 20:26

Byl jsem pyšný na Českou republiku v době Nečasovy vlády, která podle mne byla nejzodpovědnější vládou po revoluci. To co se děje nyní je absolutní zmar a neštěstí. Je to opakování Února roku 1948! Prezident, který nám dělá ostudu po celém světě a za poradce má proruské agenty. Premiér, bývalý komunista, agent komunistického Gestapa, lhář a podvodník. Je mi zle...

0 0
možnosti
Foto

Koukám, povolební křeč pokračuje. Kde je u ODS poučení z krizového vývoje? Vždyť dosažený výsledek ve volbách nebyl jemně řečeno žádná výhra, v předchozích volbách by to bylo na 4 nebo 5 místo !!! To bahno na dně nevytvořilo ani ANO ani komunisté! Pokud Babiš využil skulinu v systému, kdo tu "skulinu" vytvořil. Kalousek místo aby korunové dluhopisy zrušil, tak je ještě propagoval. Pokud někdo účelově zneužil dotace, měl se systém dotací zdokonalit a zpětně prověřit a nečekat na EU. Jenže pokud by se třeba jen v těchto dvou věcech něco změnilo, zasáhlo by to spoustu kamarádů.

0 2
možnosti
AR

Na dně budeme pokud bude jednobarevná vláda ANO s Babišem jako premiérem. A oni by řídili zem za podpory komoušů a SPD v parlamentu!!

1 0
možnosti
SB

To máte tak:

Nové vedení ODS spolu s podobnými stranami, jako jsou lidovci TOP09 nebo STAN, tak dlouho krasořeční a bagatelizují problémy, které se na nás hrnou, až prostě se toho ujme nějaký populista.

Za to může Vaše strana a strany jí podobné. Měli jste nazývat problémy pravými jmény a navrhovat reálná řešení. Ubrali byste populistickým stranám voličstvo.

Rozumní lidé vědí, že Vaše kecy o vyšších morálních výzvách nebo o nepolitické politice jsou jen salonními frázemi v zahnívajícím rybníce.

3 6
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik