Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Dost mě baví, jak někteří - nejméně dva - diskutující obvykle hýří vtipem a nadhledem a teď, pod blogem o takové bezvýznamnosti jako je vítěz ankety, teče z příspěvků potlačovaná podrážděnost a zloba. ;-)

1 0
možnosti
Foto

ano, bude to velké překvapení.:-)

0 0
možnosti
DV

D55a67v68i57d 71V29l87k

8. 5. 2018 9:15

Jaromíre velká gratulece k druhému místu.Vy jste takový nenápadný nezničitelný TerminátorR^

3 0
možnosti
Foto

Zasmála jsem se... Ale je fakt, že někteří blogeři (blogerky) se zde chovají jako malé děti na písku).. Člověk by nevěřil, že i někteří vážení a titulovaní... A proto já přeji nejen těm výhercům a nominovaným, ale všem co mají výdrž, jsou upřímní a pravdomluvní, nezávidí druhým úspěch, nejsou sebestřední a

nevytváří kolem sebe jakous partu těch, co spolu mluví" a dovedou být nad věcí... Hodně štěstí, přátelé... R^;-)

6 0
možnosti
Foto

Já jsme to, paní Mirko, napsal níže. Jakmile je někdo na blogu hodně aktivní, má to podobný účinek jako psychotropní látka. Ovlivňuje to chování člověka a právě výlev Davida Vlka je toho jasným důkazem.

On se, samozřejmě, dušuje, že závislákem na blogu není. To ale říká každý závislák.

1 0
možnosti
Foto

Což jsi právě prozradil...ode mne máš šlus :)

6 0
možnosti
JH

Tihle adminové jsou opravdu vtipní a navíc drž basu. Chybí tu už jen nějký ten vtípek paní Bangové:-)

5 0
možnosti
JH

Zajímavé téma o švestičkách. Těší mě, že tenhle "problém" zřejmě zaregistrovali i jiní kolegové, a začína to strašit také v hlavě autora. Ještě nedávno jsem si myslel, že tyhle často až komicky nadstandardní vztahy vnímám jen já.

Často s křečovitě "humorným" Vlkem nesouhlasím, ale ten protekční spratek fakt sedí, to se mu tedy povidlo:-)

2 1
možnosti
DV

D54a89v74i12d 49V53l52k

8. 5. 2018 9:22

Bóže, Vy jste Havránku tak zakyslej, to je hrůza.

4 2
možnosti
Foto

No a je to venku... A teď babo rad. Jak já asi vysvětlím doma, že mám další dítě a ještě k tomu nepatrně starší nejen od jeho sourozenců, ale taky ode mě? He? Takových let tajím své plodící schopnosti nezávislé na čase a místě a teď to najednou vlčák práskne :-). Btw. Já tu diskusí četl taky a ani po jedenácti letech se nepřestavám divit. Máme své vyvolené a ještě k tomu ovlivňujeme anketu. Jak je ale možné, že výsledky dopadnou vždycky jinak, to už nikdo vysvětlit neumí...nech to plavat, tak to prostě bývá. Ber to jako radu otce synovi :-). Táta.

10 0
možnosti
JH

Znáte to - Není kouře bez ohně:-)

1 0
možnosti
Foto

Bez komentáře: R^. A ještě jednou: R^. A do třetice: R^. A navrch: !. Příjemný den. PS: Modrá je dobrá. I na obloze ...

3 0
možnosti
JV

Pan Vlk má dobře zábavné bloky a i politické jsou výborné. Pro mě Nr. 1R^R^R^

Kam se hrabe haluza ;-D

5 2
možnosti
DV

D74a51v65i37d 69V55l27k

8. 5. 2018 7:58

Jirko děkuju;-)

0 0
možnosti
TJ

To nemůžeš takhle vykecat, člověče. To je nemateriální úplatek a určitě ve vyšší hodnotě, než jakou máme povolenou na dary... Navíc když o tom tak přemítám, nemůžu se zbavit dojmu, že za umístění na titulce je to dost vysoká cena, víš jak, pokaždý od vás do Prahy a zpátky... No ale pitvat to nebudu, páč jak bych jezdila do práce. (Ano, také mě pobavilo, že jsme zmanipulovali anketu, ve které ovšem vyhráli ti, které prý nemáme rádi. Také - ač jsme o tom neřekli ani slovo - je znám vítěz Ceny redakce... Odborník žasne, laik se diví :-))

7 0
možnosti
DV

D13a78v39i57d 92V61l90k

8. 5. 2018 7:42

Všechno je součástí vražednýho spiknutí zastydlých konformních pravdoláskařů, jak píše doyen zdejšího blogu, nesmrtelný vtipný glosátor, krásný muž a bývalý James Bond socialistické rozvědky pan Jirka Hermánek. Je Ti Terezo doufám jasné, že po mém přiznání musí tu cenu redakce teď nutně dostat pan Petřík?;-D;-D;-D

2 1
možnosti
Foto

Pane Vlku, já Vám fandím. Čtu Vás na doporučení jedné mojí moc milé známé... A bavíte mě! Moc! Zasměju se u Vás... Líbí se mi, že se nedáte. ;-)R^ A klidně si tu cenu i vyhrajte, nebojte se! ;-D

2 0
možnosti
DV

D28a65v89i32d 34V39l71k

8. 5. 2018 7:48

Bohunko děkuji . Já si tady budu samozřejmě psát dokud mě odsud nevyhodí. A budu se snažit dělat svůj obvyklý "laciný humor." Jsem tady s lidma jako jste i Vy moc rád.

2 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,38
  • Průměrná čtenost 3937x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik