Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někdo k nim vlezl pro kariéru a uměl odejít, jiný má komunistické myšlenky v hlavě dodnes. Že pane Petříku?

4 3
možnosti
JH

Kariérista, to je tedy opravdu polehčující okolnost.:-)

6 1
možnosti
MM

Generál Pavel byl v KSČ, vy údajně ne. Generál Pavel jako špičkový profesionál slouží hodnotám, které jsme si v Listopadu vybrali.

Vy jste duší a tělem byl a zůstal bolševikem stalinského typu i bez stranické legitimace.

Takže koho si vážím a kým pohrdám, je pro mne jasné.

11 6
možnosti
Foto

Před rokem 1989 sloužil špičkový profesionál Petr Pavel vojskům Varšavské smlouvy, kdy zrovna vrcholila válka vojsk SSSR v Afghánistánu.

Takového vojáka si skutečně musíte vážit.

6 2
možnosti
DV

D71a12v50i32d 91V75l44k

5. 5. 2018 16:37

Kádrovák Petřík. Rv Někteří lidé se v minulosti dospustili kompromisů, nebo chyb třeba proto, aby mohli dělat svou práci , kterou měli rádi, nebo pomohli svému blízkému. Pokud své zaváhání, nebo pochybení svými dalšími postoji a prací pro náš stát v uplynulých skoro třiceti letech napravili, jako porkazatelně pan generál , nemůže na ně soudný člověk hledět skrz prsty.

Pokud ale někdo třicet let po sametu neustále nyvě a zamilovaně hledí směrem k Rusku a pravidelně zde veřejně vystupuje servilně v zájmu velmoci , která proti naší zemi vede intenzivní hybridní studenou válku, je hodem pouhého opovržení. Tím někým myslím Vás pane Petříku.

Vaše blogy jsou suveréně největším bahnem blogu Idnes.

13 5
možnosti
Foto

Nyvě a zamilovaně....intenzivní hybridní studenou válku...opovržení...

Tak to je tedy husté, Davide. To píše...

4 3
možnosti
JC

Tak třeba generál Pavel, je to hezkej kluk, všechno, ale on už v polovině 80.let vstoupil do KSČ.... a jiní...

3 0
možnosti
MK

To mi připomíná Jakeše a jeho proslov o Zagorové R^

1 0
možnosti
Foto

Jenomže generál Pavel dostal rozum. Vy jste zůstal fanatickým komunistou dodnes.

5 3
možnosti
Foto

Já jsem na rozdíl od generála Petra Pavla komunistou nikdy nebyl.

5 1
možnosti
VV

Jiste jste p.s.Petriku spokojen. Je to sice snuskanesmyslu, ale karmu mate behem necele hodiny pres 25. Poradte mi jak to ti vasi obdivovatele delaji, ze ji mate tak vysokou.

ja si to dovedu vysvetlit jen robotem, ktereho nazyvam karmomat. Uz jsem nvrhoval administraci reseni podobne treba archivi ministerstva vnitra pri patrani po agentech StB. Bohuzel, ta nejen ze nereagovala, ale ani se neobtezovala mi odpovedet proc.

4 4
možnosti
Foto

Tak, za další 3/4 hodinu karma překročila 30 a zřejmě ještě poroste.

Co s tím, pane Vokoune?

4 0
možnosti
Foto

Buďme upřímní pane Petříku. Bezpartijní důstojník mohl v ČSLA dělat tak nanejvýš tělovýchovného náčelníka.

2 0
možnosti
Foto

Já si z vojny pamatuji jednoho majora, který sloužil ve Svobodově armádě a byl bezpartijní.

A komunističtí lampasáci k němu měli značný respekt. Pokud si vzpomínám, tak více lampasáků nebylo v KSČ.

Mně by celý případ generála Petra Pavla nevadil, kdyby byl alespoň potichu kolem údajné ruské hrozby. Je to hrozná daň jeho chlebodárcům, takhle se ponižovat a tím pádem ponižovat i naše občany.

Jako, kdyby si tu válku s Ruskem chtěl opravdu "vybojovat."

5 1
možnosti
VS

Zdravím svého oblíbence Standu Nováka!!;-D

3 2
možnosti
JK

J15i21r57k50a 70K65o61r19n

5. 5. 2018 15:52

Standa je miláček a maskot a určitě se za chvilku objeví:-)

2 3
možnosti
MK

Jaromíre, tato "morální" skvrna pana generála pochází z doby, kdy kdo chtěl být v armádě a něco dokázat, jinou možnost neměl. Tedy měl, zůstat jako nižší důstojník se kterým bude zametáno, jak se panstvo rozhodne. Vstup do KSČ měl po roce 1968, kdy tvoji bratři ze Sajúzi nás přišli "osvobodit" tak nějak dva významy. Jeden byl, že tam vstupovali lidé z přesvědčení, tedy stejní inteligenti, jako krejčí ze Slovenska anebo lidé, kteří chtěli pracovat ve svém oboru a bez té knížky, barvy tvého trička to nešlo.

Tvůj milec prezident Zeman byl také v KSČ, sice vystoupil, ale mentálně tam zůstal. A o tomto to je. Znám lidi, kteří vstoupili do KSČ, proto, aby jejich děti mohly na vysokou školu.

7 4
možnosti
Foto

Mně je putna, z jakých důvodů, kdo vstoupil do KSČ před rokem 1989.

Jen mi vadí, že z těchto kariéristů se nyní stali největší komunistobijci a rusofobové.

Kdyby alespoň byli potichu, ale jejich žvásty o tom, jak vstoupili do KSČ, aby mohli vykonávat svoji práci, nebo kvůli svým dětem, jsou v tomto případě opravdu trapné a hloupé.

Což je přesně případ nejen generála Petra Pavla, ale i takových Drahošů či Vodvářků, kteří museli být s komunisty moc zadobře, když se dostali na prestižní vysoké školy a jezdili na východ i na západ.

5 2
možnosti
OP

Mě se jeví, že generál Petr Pavel do NATO naprosto dokonale zapadá, je to přece kariérista a slouží komukoliv, kdo mu tu kariéru umožní. Nezáleží ovšem, jaké nepravosti strana, kterou si vybere, páchá

7 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik