Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a85n 66R47á14ž

24. 4. 2018 18:00

Běžnému občanovi, který chodí do práce, pak někdo sedne na kolo a někdo jde na pivo, je úplně jedno, jestli má Babiš důvěru Sněmovny nebo ne, protože to na jeho každodenní život nemá žádný vliv.

Ale rozhodně ho štve, jak t.zv. " demokratické strany" dělají destruktivní kňouravou politiku a neuvědomují si, že si tak kopou hrob.

PS. A králem mezi těmi ukňouranými je Fiala! Na co je pravicovému voliči strana s potenciálem max 10-12% hlasů? A s Fialou v čele jich víc nedostane!

3 4
možnosti
MK

Vážený pane Zeman, váš článek mě velice pobavil.Fandíte tady člověku, který záměrně likvidoval malé firmy, nechal je zkrachovat a pak je od nich skupoval za zlomek ceny. Nebo si myslíte , že k takovému jmění, jaké má se dopracoval každodenní poctivou prací? A jestli prezidenta Zemana máte za demokrata, tak máte velmi zkreslené vidění,ten zásadně preferuje strany ve kterých dříve figuroval. KSČ a ČSSD. Takže co k tomu dodat. Ostatně myslím si, že jestli se bude ANO holportovat s takovými stranami jako je KSČM a SPD tak časem o část svých voličů stejně přijde.

7 1
možnosti
Foto

Milá paní, Babiš svou firmu vybudoval, čtěte prosím Kmentu "Boss Babiš". Kmenta rozhodně není člověk, který by Babišovi přihrával, ale nakonec musel konstatovat, že Babiš své impérium skutečně vybudoval. Ne jako např. Křetínský, Bakala, Kellner, Vítek apod. Babiš se nezúčastnil ani kuponové privatizace, na které mnozí zbohatli. O problému KSČM jsem se zmínil v článku. Včera šel v TV pořad o VONSu. Proč ti stateční, chrabří disidenti, režimem pronásledovaní připustili, aby KSČ tu revoluční dobu přečkala. Měla být zrušena, zaniknout a nikdy neměla být obnovena. Teď je pozdě bycha honit. Pan Fiala se jenom ztrapňuje.

1 1
možnosti
AR

Prof. Fiala se zasloužil o vzestup ODS z bahna a vede ji postupně dobře nahoru. Fandům Babiše a M. Zemanovi se však nelíbí to, že ODS trvá na stanovisku většiny stran, že trestně stíhaná osoba nemůže být premiérem. A toto autor článku nedovede pochopit. Mezi lidmi to však má kladný ohlas!!

5 1
možnosti
PB

P37e25t95r 24B72u42r67i53a51n

24. 4. 2018 15:26

Přesně tak. A mnoho jiných tady nechápe, že pro někoho je dané slovo a zásadovost devizou.

Nejraději mám takové ty inteligentní voliče, co nadávají na stranu a pak se přiznají, že ji už nikdy volit nebudou, protože se s ní spálili jako s těmi čtyřmi předtím. ;-D

1 0
možnosti
KB

K78a24r14e33l 43B40o98k

24. 4. 2018 9:45

Poctivým lidem vadí a nechtějí mít nic společného s lidmi, kteří konají v rozporu se zákonem. Takže, svúj k svému.

4 0
možnosti
Foto

Přesně popsáno, karma R^

Včera jsem Petra Fialu poslouchal, ale to se nedá. Sám jsem se divil, proč nevstoupí do TOP09. A to jsem bývalý volič ODS... Kolovrátek a kafemlýnek je vystihující příměr Petra Fialy. Každý normální občan naší republiky přece ví, že trestní stíhání i odsouzení lze v ČR objednat.

Stačí případy Vitásková či Jourová.

4 10
možnosti
PB

Pane autore, jediné co mne napadlo při čtení vašeho blogu je to, že jste klasicky naivní volič "z lidu". Např. vaše tvrzení, že Babiš má program, který neškodí lidu a kdo má taky takový neškodící, ten musí mít shodný. Anebo tvrzení, že státní zástupce má pátrat a sbírat důkazy (nemá, od toho jsou vyšetřovatelé) a že až to bude u soudu, tak to teprve bude trestní stíhání (nikoliv pak to bude obžaloba, trestní stíhání je nyní).

Asi už vím, co v té Babišovo knížce je. Je to lapač na prosťáčky.

P.S. Zeman dal demokratickým stranám lekci z demokracie tím, že pověřil sestavením vlády nejsilnější stranu ;-D;-D;-D tak to je opravdu geniální konstrukt.

11 2
možnosti
Foto

Mohl byste tedy Zemanovi a všem prosťáčkům poradit, aby prezident sestavením vlády pověřil Petra Fialu.

To by mne zajímalo s kým by ji sestavil, když odmítá Babiše, komunisty i SPD.

2 8
možnosti
MD

Babis je produkt politiky ODS jako rodice, ktery se spise venoval sobe a sve kariere jako svym potomkum.

2 1
možnosti
Foto

S Fialou máte pravdu, ten člověk nikdy ODS výrazně nepozvedne. Ale s Babišem pravdu nemáte. ANO bude vzdy škodit, protože se neřídí žádným programem, ale pouze se přizpůsobuje situaci, a to jak u nás, tak v EU. Ale hlavně je jeho hlavnim cílem oddálit, či zastavit vyšetřování Babiše. Je to vcelku logické, ale naprosto nepřípustné. Toto nemůže být cílem žádné vlády. Babiš sice ve své knize svoji vizi představil, ale ani pro něj není určující a bez mrknutí oka názorově otočí o 180°. Kromě toho chce stát vést jako firmu a přitom se chováchová levicově. Tudíž devastuje podnikatelské prostředí dotacemi, regulacemi atd.

9 1
možnosti
Foto

Potom nezbývá, než vyměnit občany naší republiky, protože o KSČM a SPD máte zřejmě stejné mínění jako o ANO.

1 4
možnosti
PK

Jako bývalému voliči je mi líto, ale musím konstatovat, že ODS se už pohodlně zabydlela v pozici druhořadé politické síly vegetující někde kolem 10 % a každý dvouciferný volební výsledek považuje za slušný výkon. Má pocit, že všechno dělají správně, že mají „slušného lídra“ a „dobrý program“ a že je jen otázkou času, kdy to voliči pochopí a přestanou slyšet na mámení „populistů“. Jsou připraveni čekat hodně dlouho a z každé desetiny procenta navíc v preferencích se radují. Z této celkové spokojenosti začíná vyrůstat i malý kult osobnosti kolem Petra Fialy. Nezbývá doufat, že dojde ke změně do budoucna.8-o

9 3
možnosti
Foto

ODS se již víceméně svoji politikou prolíná s TOP 09. Pokud ODS přibudou hlasy, tak jedině voličů TOP 09, kteří se budou obávat toho, že by volbou TOPky jejich hlasy mohly propadnout. Pravicově smýšlející voliče nemůže ODS s Fialou oslovit.

6 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik