Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13a45n 98R94á73ž

23. 4. 2018 10:50

Ta mlčící většina občas promluví a nebo ve volbách projeví svůj názor. Za to je nazývána hlupáky, xenofoby, či venkovskými burany.

Ale nikdo z těch, kdo tu většinu takto označuje, nehledá příčinu, proč tomu je, že "elitní" skupina národa, nemá schopnost přesvědčit většinu, že její názory jsou správné a prohrává jedny volby za druhými. Ale přesto se diví, že ve Sněmovně mají většinu poslanci ANO, SPD a KSČM, či že na Hradě sedí Zeman.

PS. Jak vrchol černého humoru mi připadá zpráva, že elitní absolvent plzeňské "Sorbony" Jan Ruml (dříve čelný politik v OF, ODS, Unie svobody, Zelení) dnes chce kandidovat do Senátu za Piráty!!!.

1 0
možnosti

Tak mlčící většina asi nepromluví a blaničtí rytíři zatím nemají důvod vyjet...tedy berte vyjádření politiků, novinářú a některých zdejších blogařů jak by děl klasik: ,, slova,slova,slova".;-D

1 1
možnosti

Alžběta slaví 92 let. Vždy se usmívám nad pošetilostí názorů - Přežitek, nic nedělají , mají se královsky. Opak je pravdou - Žijeme v chaosu, zde je ten pevný bod. Její osobní život , nevím, vždyť ona, je vlastně Protokol a historická kniha ! Zajímavé mohly být její besedy s W. Churchilem - jejím prvním premiérem. Taky máme prezidenta, taky máme premiéra vlády ! Mne fasinuje - Na ulici dobově oděný trubač troubí. Na dotaz odpovídá - Při zrození královského potomka se troubí. Zákon je z r.1615. Je dobrý, nebyl novelizován , je platný. Srovnejme si to, s naší současností . Vladař, M. Zeman opět přijede do Ostravy , pevný bod... :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS