Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Davídku nenech prchlivost cloumat svým majestátem.. Ať vládu složí jakkoliv, tak stejně důvěru nedostane, teď nám jen dokazuje jak je neschopný

0 0
možnosti

Hezke priblizeni pohledu z piskoviste v matersjke skole. To se libi.

0 0
možnosti
Foto

Pravdu máš velikou , Davide. I já jsem z těch tahanic otráven jak čiko. Světýlko na konci tunelu vidět není.

Asi se dám k monarchistům. Takový osvícený král či císař by nemohl být horší než ti naši (/užiteční) idioti.

Můžeš to vzít od Hradu pře Strakovku do Parlamentu. Nemohu nevzpomenout Járu (da) Cimrmana : vzadu blbec idiot , blbec idiot , jenom tady vpředu dva idioti vedle sebe.....

No , snad to cenzor přežije;-D

1 0
možnosti

Babiš už má dost jak mu opozice furt fláká po čuni tím hadrem důvěry a slibuje česanům hory doly, jen aby měl klid. Klid na co? No to zatím jen tušíme, ale asi budou zírat i česani. ČSSD zase nemá moc co spekulovat, pokladna prázdná, jejich soukmenovce v křeslech státních firem jim postupně odstřeluji anonáci a přísun peněz se tenčí, není divu.

Česanům je jasné (tak jako nám), že Babiš nebude plnit sliby a bude si zase dělat co chce, protože ruku na srdce, bude mít ČSSD ty koule a bouchne do stolu, práskne dveřmi a opustí vládu, ne to se bude okecávat, zlehčovat a mlžit. Příklad je obcházení vlastního usnesení, že nebudou ve vládě s podporou komunistů a ejhle, ono to asi půjde, ještě ohnout to rozhodnutí o trestním stíhání vládních úředníků, vždyť ono vlastně o nic nejde, že.

Babiš stejně dělá jen to co se mu právě hodí, nyní zhrzený Okamura by mohl vyprávět, dohoda s annonáky o hlasováních pořád platí, ale už je to jen na druhé housle a vypadá to i na skládání funkcí, třeba místopředsedy sněmovny, to Okamuru rozpálí do běla, jen mu to bude prd platný.

Babišovi sliby jsou na tom stejně jako jeho sny, prostě jestli se vám zdá, že Babiš zase lže, tak je to sen a s tím se on nebude zabývat.

2 0
možnosti
Foto

I80v63a34n 73M26a96r38e14k

23. 4. 2018 19:52

Slabota p.Vlku, musíte se více snažit. A co tak založit stínovou vládu, ať se alespoň trochu pobavíme ? 8-o R^

3 4
možnosti

D17a86v13i23d 17V78l88k

24. 4. 2018 8:43

Co Vy pane Marku,kdy něco napíšete Vy??

0 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že předpokládám, že Vy ve vládě nebudete, tak tam bude alespoň o jednoho idiota méně.

3 5
možnosti

D71a55v82i12d 65V26l46k

23. 4. 2018 18:38

Á zřejmě nějaký dotčený "Anonista";-D

3 1
možnosti

ty si zase pekne namichnutej, co?

ja uz ty tance kolem vlady pomalu vypoustim z dosahu

jakkoliv ji spatlaj, nejvic nejhorsi je budouci podpora vlady prave komunistama

1 1
možnosti

Vidím to přesně tak, ostatně jsem o tom již před pár týdny psal. ČSSD úplně ztratila soudnost kvůli pár korýtkům a našeptáváním jejich guru na Hradě. Náš pan premiér, promiňte, prezident může být spokojen, že mu jeho poker vychází a může se na nás ještě blazovaněji usmívat ze Soukupovské TV. Ať žije popora naší nejstarší strany estébákovi ve spolupráci se stranou, která soc. demákům tolik v 50. letech ublížila!

4 3
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,71
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik