Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže když má někdo VŠ, tak se povedl a zbytek, který nemá VŠ je odpad?

0 2
možnosti

Nikdo není odpad! Chtěla jsem jen říci, což jste zajisté nepochopil, že jedna mladá vdova, která již neměla ani rodiče, dokázala vychovat tři dcery tak, že vysokou školu vystudovaly, když měly nadání. Ale nehodlám s Vámi polemizovat, jste nabroušený.

1 0
možnosti

LIDI! Teď mi došla zpráva od admina, že mi blog smažou, protože jsem neuvedla licenci na autora fotek. Kruci, vždyť je to Niny máma! Že fotky byly uveřejněny i jinde na internetu. To mě šlehne! Chci to napravit, kam mám napsat, že mám souhlas pořizovatele? Tak toto si líbit nenechám! Už ve mně dříme námět na další blog, zda-li mi ho zveřejní? Tak ať smažou fotky a text nechají. Sakra!

0 0
možnosti
Foto

J81a13n77a 53M53a67j53o23v27á

23. 4. 2018 21:58

Klid, prostě se domluvte s mámou Niny a s adminem...vždyť oni nekoušou, jen chtějí odkazy na autory, to přece nebolí.

1 0
možnosti
Foto

J79a86n71a 15M59a56j84o77v60á

23. 4. 2018 20:09

Děkuji Vám, Jano, že jste napsala. A jsem ráda, že se povedlo. A Nině ať se daří a hodně vyráží do lesů a kam si přeje. Fandím, fandím.

1 0
možnosti

Víte, Jano, pro mne, jako člověka s bipo poruchou, je to, co se v tomto případě stalo, nad všechny tabletky světa. Někdy člověk láme nad lidstvem hůl. Ale to není, jak je vidět, správné. Nedovedu si ani představit, jak je teď Nina šťastná, když i mně se chce radostí přepólovat zeměkouli. Mějte se fajn! Děkuji.

1 0
možnosti
Foto

I tak je tenhle blog moc důležitý. Je dobré vědět, že jsou lidé potřební a že jsou lidé, co nezištně pomáhají!R^

3 0
možnosti

Fakticky, nezištně pomáhají. Že jim stojí za to, otevřít internetové bankovnictví a v dobré víře poslat i třeba sto korun, tolik, kolik mohou. Tisíceré díky všem. Nikdo se zde nezmínil o tristní situaci našich zdravotních pojišťoven, ale to by na tomto fóru asi nebylo to pravé. To ať si rozebírají jiní na jiných místech. Hlavně, že dobrá věc se podařila. Mějte se krásně, děkuji za vstřícná slova.

0 0
možnosti
Foto

Díky. Šlo to neuvěřitelně rychle, takže Ninuš zítra účet uzavírá. Nejspíš se některým peníze vrátí. Nezlobte se. I Vám všem ostatním děkuji a jistěže i za Ninu.

Jasně že, Jani, i Tobě.

A krásně jsi to napsala.

2 0
možnosti

Už jsme spolu telefonovaly, já jsem opravdu unešena dobrou vírou lidí, v kterou jsem už snad ani nevěřila. Vždy mne dojme, když v médiích vidím a čtu, že se dobří lidé složili tu na polohovací postel, tu na zvláštní ortopedické pomůcky, atd. Jenže tato věc mě bere víc, protože je tu Nina, konkrétní, Tvoje Nina.

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik