Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem z té "demokracie" poněkud nesvůj. Dříve měl styk samec se samicí. Kdo má styk dnes? Může mít styk nesamec s kým? Nesamice může být znásilněna kým? Může být vůbec znásilněna? Jsem z toho magor.

1 0
možnosti

Naprosto Vás chápu. Já taky. Co je ale jasné je to, že dneska musíte mít styky. Pokud možno co nejrozmanitější. Jinak jste nestykavka.

0 0
možnosti

Me napada jedna paralela.

Pamatujeme si jeste ostudu co utrzila Rachel Dolezal? "Predstirala" ze je cernoska. Ja se ale ptam. Pokud je gender identifikace otazkou osobni preference a pocitu, procpak by nemohla byt otazkou osobni preference a pocitu i moznost vybrat si rasu na kterou se citime? Jiste. Geneticky nebo anatomicky takova zmena nenastane. No a? To ani u gender fluidu.

Znam spoustu lidi, co by prisahalo ze se meli narodit jako Siouxove. Jsou lidi, co ce stotoznuji s japonci...

Neni to v zasade totez? Udelal jsem pri tomto porovnani nejakou logickou chybu?

3 0
možnosti

Žádnou chybu jste neudělal. A s tou Rachel jste mně připomněl jednoho, co říkal: Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 19,45
  • Průměrná čtenost 850x
Dívám se kolem sebe a často se nestačím divit, co všechno se dnes může stát, jaké problémy řešíme, čemu věnujeme pozornost. A říkám si, proč a kam se ztratil ten starý dobrý selský rozum?

Seznam rubrik