Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vůbec nechápu, co tím chcete říct. Určitě je škoda mladého života, ale nerozumím co s tím má co dělat, jak moc a jak dlouho se o tom zmiňují média. Bylo by lepší, kdyby to bylo každý den ve zprávách celý měsíc nebo půl roku? Navíc moc nerozumím tomu, jak to dokážete odsoudit, když ani policie zatím neví, jak se to stalo. Sama mám děti, takže soucítím s rodiči chlapce, na druhou stranu vynášení přísných soudů před vyšetřením události je podle mého názoru cesta do pekel. Určitě je možné takového řidiče zavřít na sto let, ale pomůže to něčemu? Poukazujete na to, co všechno život chlapci nevrátí, jen tak trochu zapomínáte na to, že ani drakonické tresty nic nevyřeší. Možná na to přijdete časem, až Vaše dítě odroste a omylem způsobí chybu, která bude stát někoho život, budete pak stejně odhodlaně volat po nejpřísnějším trestu? Opravdu?

3 0
možnosti
JK

Tak jak to tady je? Ani jeden článek o Requiem za zabitého chlapce nevidím. Jen ve svých blozích. Veřeřejně ne. Poradíte mi?

0 0
možnosti
Foto

Tak nevím co stále řešíte a nechápete. Přitom tady máte otevřené vyjádření šéf admina.

1 0
možnosti
Foto

Toho chlapce je mi líto, ale ty "pomníčky" na místech nehod jsou pěkná opičárna a měli by to zakázat. Když je někdo líný jít na hřbitov, který od toho je, tak ať zapálí svíčku doma. A o umělých květinách škoda mluvit.

2 0
možnosti
Foto

Ony jsou zakázané. Musí na ně být stavební povolení. Ale, na druhou stranu, jsou tu silné emoce a tak se těm pomníčkům zas až tak nedivím.

1 0
možnosti
Foto

Dobré ráno,

tak předně, administrace Vám blog nesmazala, jen Vám ho stáhla na Váš osobní blog a pokud byste jej upravila tak, aby odpovídal pravidlům blogu, administrátorka by Vám jej vrátila zpět na hlavní stranu v původním čase vydání. Poté bych Vám doporučoval si přečíst pravidla, tam mimo jiné stojí, že: Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit".

Pokud o někom napíšete, že je vrah.. předpokládá se, že se ten člověk přiznal, nebo mu vraždu dokázala policie a předala věc k soudu atd. atd. Do té doby je to informace polopravdivá, neúplná a nejde dostatečně ověřit (z logiky věci, pokud nemáte rozsudek, není vražda).

A přesně proto Vám byl blog stažen a Vy jste byla vyzvána k úpravě. Znovuvydáním jste opakovaně porušila pravidla, viz: "Vydat stejný článek opakovaně s novým datem a časem publikace není bez dohody s redakcí povoleno, a to ani v případě, že původní článek autor deaktivuje".

Váš (další) blog byl proto stažen na Váš osobní blog, pokud jej znovu (bez dohody) vydáte, vyřadíme z hlavní strany celý Váš blog.

Za administraci

Patrik Banga

vedoucí blogu iDNES.cz

4 0
možnosti
Foto

Podle mého mínění, pokud je v článku závadné třeba jen jedno slovo (vrah), pak admini stáhnou článek z hlavní stránky na soukromé stránky autora, vyzvou ho k nápravě a pokud autor ono závadné slovo opraví na třeba "viník nehody", mohou článek vrátit na hlavní stránku. Ale, samozřejmě, v původním čase.

Zajímavá diskuze by ale možná vznikla nad výrazem "viník nehody", protože ten není v době publikace článku znám. Samozřejmě, opticky to je řidič vozu. Ale ta nehoda musí být velmi důkladně vyšetřena a ani slovo "viník" by nemuselo být nejvhodnější.

Asi, takovým neutrálním slovem, by mohl být výraz "řidič vozidla", kde by už asi nemohly být žádné námitky.

0 0
možnosti
JK

Admin mi dnes napsal několik mailů ohledně smazání blogu. Ale já ho chtěla, pro toho chlapce. Takže opravdu nevím, kde se stala technická chyba u admina. Blog jsem upravía a vložila proto znovu

0 0
možnosti
Foto

U admina se žádná technická chyba nestala. To Vy jste, docela hodně, porušila kodex blogu. A že to bylo v dobrém úmyslu, to nikoho neomlouvá.

1 0
možnosti
PB

P27e54t37r 89B57u33r14i90a40n

22. 4. 2018 23:31

Karma. Bez komentáře. Protože i já jsem už napraven a vím, že ...

0 0
možnosti
Foto

A víte co? Prosím, napište to celou větou s podmětem přísudkem, popřípadě s dalšími větnými členy jako doplňky.

0 0
možnosti
Foto

to se stane, někdy netušíte,prostě by Vás věc nenapadla, a ona prostě vadí a nějaké opodstatnění to nakonec po zvážení věci i má:) Když blog zmizí... často je v soukromých,není to smazání:) když opravíte a vyhodíte,,problém,, admini nemají nejmenší důvod ho zpátky nevrátit... mám to za sebou taky... možná se v tom nevyznáte... já jsem tu třetí rok a pořád něco nevím a pořád objevuju:)

2 0
možnosti
Foto

nojo, ale tohle není oprava článku, nýbrž nový článek (se srdceryvným perexem)

1 0
možnosti
Foto

Žádná záhada. Asi byl přesunuty do soukromých proto jej vidíme.

0 0
možnosti
Foto

Takže pohádka o jeho smazání je lež.

0 0
možnosti
PL

P26e88t59r 84L37a58n78g64e78r

22. 4. 2018 22:04

také ten původní blog vidím, včetně svého příspěvku v diskuzi

1 0
možnosti
JK

Tak to je fakt divný. Admin mi psal, že ho smszali( slovo vrah) a už nebyl veřejný.. 樂樂

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Johana Kroupová - bloggerka, psychoterapeutka, spisovatelka a publicistka. V roce 2017 jsem založila povídkový e-book Anglická promenáda na webu www.textyjohana.cz. Žiji v Praze, mám syna, kocoury a manžela. Již od roku 2002 pracuji jako privátní psychoterapeut a psycholog, více na www.psychoterapie-blog.cz.

Seznam rubrik