Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji názorovým oponentům za jejich reakce, přijímám je jako důkaz, který potvrzuje, že jsem se trefil do problematiky. :-)

1 0
možnosti

K takovému závěru ani nepotřebujete oponenty. On, logicky vzato, se každý blog trefí do nějaké problematiky. Ale určitě znáte to pěkně české přísloví: mířil na lišku a trefil Maryšku.

2 0
možnosti

:-).......Pane autore, ty kteří mají vychýlený mozek na jednu stranu, nikdy nepřesvědčíte. Jsou tu k nalezení dva velmi pečlivě vyargumentované blogy, /kromě dalších podobných), kde autoři podrobně popisují, proč se to děje a kde to může skončit. Samozřejmě.....USA jde o válku......,ale v EVROPĚ. Jenže naštětsí je zatím drží na uzdě RF, které má pro to velmi solidní vybavení a je kamarád s Čínou.

Těm potencionální válečníkům, pokud mají ještě trochu rozumu musí být jasné, že vypuštěná první atomovka znamená konec světa. Tomu neunikne nikdo, ani v protiatomovém krytu. Prostě.....svět by skončil! A přitom je na něm tak krásně, já to ve svém věku moc oceňuji! R^R^R^

1 5
možnosti
Foto

problémem je, že i vy máte mozek vychýlený. Sice na druhou stranu, ale přesto zase vychýlený.

6 3
možnosti

Dočetl jsem to pouze do místa, kde se tvrdí, že v Rusku je posledních 30 let demokracie. Kdybych byl diplomat, řekl bych že toto tvrzení není zasazeno do reálného rámce. Jelikož diplomat nejsem, nic mi nebrání říci, že je to lež.

Uvědomte si, autore, že pokud vycházíte ve svých myšlenkách z pošetilých předpokladů, musíte dospět k pošetilým závěrům.

12 2
možnosti

Vaše škoda, že jste nečetl dál, dozvěděl byste se, že jsem čerpal od Bašty. Jen jsem to trochu rozvinul. :-);-D Takže podle vás Bašta tomu nerozumí.

1 4
možnosti

Antikarma!

Jinak sdělení, že v Rusku je 30 let demokracie je skutečně úsměvné.

7 1
možnosti

Oni tam nemají demokratické volby? 8-o

1 6
možnosti

No ... tak v jednom článku se věnovat tak podrobně starému Mccarthismu a současně pranýřovat ty, co údajně zapomněli, že v Rusku už 30 let nevládnou komunisté chce hodně velkou drzost.

A za druhé, ze sociálních sítí mám úplně opačný pocit. Tam frčí Rusko jako garant stability světa, Zeman jako prorok a spasitel a Babiš ekonomický mág. Ledaže byste disponoval nějakou hodně dobrou statistikou a analýzou.

6 1
možnosti

;-D Sociání sítě nesleduji, a drzost je mi vlastní. :-)

1 1
možnosti

P69e24t76r 77T15o51m57e25k

22. 4. 2018 13:33

A ještě jednou mimochodem. Ten podvod s čapím hnízdem se stoprocentně stal, otázka je jen jestli budou soudu stačit důkazy aby jednání uznal za úmyslné. Ale od někoho, kdo se uvedl větou, že fšeci kradnů, to v každém případě podvod byl.

8 1
možnosti

To ovšem nic nemění na honu na čarodějnice, že? :-)

1 1
možnosti

P15a92v33e16l 65V46é59b64r

22. 4. 2018 13:13

Mimochodem: Ta Burešovic spolupráce s STB není údajná, nýbrž skutečná, slovenským soudem potvrzená...

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS