Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jde o to, kolik voličů si nepřeje osobu Andreje Babiše v čele vlády. Pak by jeho podpora nebyla nejpohodlnější cestou k moci.

0 0
možnosti

Mleli o tom socánci po volebním debaklu, chytili se toho politologové a teď to převzali i studenti politologie a já pořád nevím o čem mluví. Kurňa, jaké že to úspěchy socánků so přivlastnilo ANO? Valachové inkluzi, sociální výdobytky Marksové či Chovancovu "reorganizaci" policie ... nebo co?

0 0
možnosti
Foto

H32a85n60a 94V47l61k34o24v19á

22. 4. 2018 14:23

Inu, dala jsem vám karmu, ale ta fotka je skutečně aktuální?

0 0
možnosti
Foto

Raději jsi měl jít na automechanika.

0 0
možnosti
Foto

Ty staré garnitury, které KSČM ještě volí, budou její podíl na vládě hodnotit jako krok vpřed a spíše jí to pomůže. Kromě toho, od Babiše slušný člověk nic dobrého nečeká. V tomto případě bych morální vinu přisoudil ČSSD, spojovat Babiše s morálkou je nesmysl.

1 1
možnosti
Foto

Pane kolego, mezi "slušným člověkem" a voličem Babiše není žádný rozdíl. Ať se Vám to líbí nebo ne, tak Babiše volila velká, možná zcela převažující část slušných lidí a to prostě proto, že jim nabídl lepší perspektivu.

A co dobrého do něj čekat? Nic, jen dobrou a efektivní vládu, které je, na rozdíl od mnohých jiných, schopen.

A velkopodnikatel může mít jen takovou morálku, kterou mu obchod dovolí. A o něčem extra nemorálním jsem o Babišovi neslyšel. Ale Mirek Duším být nemůže.

3 1
možnosti
Foto

Dovolím si rozvést poslední větu článku:

"Může se tak stát, že v příštích volbách komunisté zakusí ještě mnohem tvrdší volební porážku.

Zdroj: https://alesmichal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=659702";

A to takto: Podle mě nejsou naši občané hluší a slepí a tedy vidí a slyší, co se zde od voleb děje.

Já osobně si myslím, že ti, kteří svými slovy a činy míří do historického propadliště 5% jsou právě ti, kteří co nejhlasitěji klnou ANO a Babišovi. Tedy TOP05. STAN, KDU-ČSL. Prostě tento okruh tzv. "demokratických stran".

A proč? Protože tyto strany jednají vyloženě destruktivně, zatímco KSČM se chová konstruktivně a myslím, že to voliči při příštích volbách spíš ocení.

4 1
možnosti

:-).....Jiří, jak jsem psal ji několikrát, jako syn sedláka, jsem si v padesátých i pozdějších létech užil s komunisty svoje. Ale ....dnes je považuji za velmi dobrou státotvornou stranu.

Kdo zamrzl rozumem v roce 1968, nic nepochopil. Svět se za tu dobu i komunisté podstatně změnil. Koncem demokracie nás může strašit jedině Kalousek a jeho dítě, "demokratický blok!

Včerejší presidentovo vystoupení na jejich sjezdu, bylo super! Byl by toho Drahoš,(loutka), schopen ? R^R^R^!!

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS