Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J65i34r24i 25T23i19c73h29y

21. 4. 2018 17:29

Zbesile utoky na Trumpa od "demokratu", ktere zapocaly hned pri jeho vstupu do voleb na prezidenta, neustale pokracuji. Divim se, proc se zastanci Trumpa jen brani tem vymyslenym lzim a zalobam, proc sami neutoci na zkorumpovane demokraty (na priklad Clinton-ova se vyhnula jakymkoli nasledkum sveho neschopneho, primo nezakonneho pocimami ve sve funkci "ministra zahranici"). Tyto lzive utoky se tak casto opakuji (CNN), ze bych se nedivil, ze neprilis kriticky obcan jim jiz pocina verit.

8 1
možnosti
JL

Vazeny pane Tichy. Reknete si stare ceske (i moravske) porekadla. "dockej casu, jako husa klasu" a "Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste".

Jiz dnes ma v rukou "inspektor general" ministerstva spravedlnosti (Department of Justice) dokument od deviti poslancu, (House of Reprezentative) ukladajici mu prostudovani cinnosti deviti osob z doby Obamovi vlady. Vsechni jsou "velke ryby"! Jmena urcite naleznete na internetove strance "Fox News" Jinak vsechny jine medialni stanice jsou pod vlivem levice. (CNN, MsNBC, NBC, ABC a CBS) Budete-li mit problemy urcit jmena, ozvete se pod timto prispevkem.

1 0
možnosti
Foto

Pokud se americkým jestřábům povede v USA převrat, tak nebezpečí, že rozpoutají válku EU s Ruskem se zase více přiblíží realitě.

Na případu Skripal a bombardování Sýrie si testovali lokajství svých vazalů. A ČR obstála na jedničku. Babiš se Stropnickým se předvedli lépe než Bilak s Indrou v roce 1968.

9 7
možnosti
Foto

Hospodářství USA je závislé z velké míře na zbrojním průmyslu. Proto se nehodí mírový svět a dělají doslova vše, pro rozdmýchávání konfliktů a lokálních válek. Konflikt s atomovými velmocemi však určitě nevyvolají už jen ze sebezáchovných hledisek.

5 6
možnosti
Foto

To my, v době tzv. Kubánské raketové krize, jsme byli žáky 8. třídy ZDŠ a celou věc jsme vnímali naplno. Česky řečeno, měli jsme velký strach.

6 0
možnosti
JL

Ja take, pane Hermanku. V tomto se zhodneme. Asi se vsak nezhodneme na pricine teto doby. Skoda, ze tahle detektivka neukazuje jako ucebnicovy pribeh.

0 2
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články