Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DG

Když jsem viděl třídilný dokument s Putinem, tak ten vysvětloval situaci tak, že dlouhé roky v USA zbrojili proti Sovětskému svazu. Politici dostávali ze zbrojního průmyslu nemalé peníze na své kampaně. Rusko už teď v poslední době nepředstavovalo pro USA a jiné takovou hrozbu jako Sovětský svaz, nebo Rusko za ery Jelcina. Rusko a USA podepsaly dokumenty o smíru a nějakou dobu to fungovalo. Jenže se to asi zbrojnímu průmyslu nelíbilo, potřebovali nějakého strašáka, tak se opět začaly vymýšlet různé věci na Rusko. Chvilku to tak fungovalo, než přišel Trump a opět to vypadá, že by zbrojní průmysl už nebyl tak potřebný, tak se opět vymýšlí něco, aby se nepřestaly točit peníze a zbrojní průmysl nemusel mít útlum ve výrobě.

0 0
možnosti
JR

Jak vidno, i američtí "demokraté" mají problém vyrovnat se s výsledky demokratických voleb... ještěže mají to Rusko, jinak by to museli svést na... ale co, on už by se někdo jistě našel...

0 0
možnosti
TP

Po událostech z posledních týdnů bych řekl, že si ten Putin mohl toho amerického prezidenta vybrat lépe ;-D

0 0
možnosti
MC

Dala jsem vám karmu. Ale víte proč SSSR tam ty rakety na Kubu dovezl? Doufám že víte. Kenedy stáhl rakety z Evropy namířené na SSSR a až potom Chrušťov stáhl ty z Kuby. Ale o tom se skoro vůbec nikde nedočtete, jen že z Kuby musely být rakety odvezeny díky USA. SSSR by ty rakety nikdy nestáhl pokud by je první nestáhl Kenedy z Evropy. Tvrdí se že tímto gestem Kenedy rozlobil šéfa CIA a to velmi hodně. Je taky teorie že to gesto Kenedy zaplatil životem. Docela tomu i věřím, protože tehdejší šéf CIA byl hodně nemocný a hodně zlý člověk.

0 1
možnosti

a ja myslel, ze slo o rakety v Turecku a ne v Evrope.

1 0
možnosti

takze RF je uy oficialne nepratelska cizi mocnost? :-P

0 0
možnosti
JH

J37a34n 26H23y14n82e74k

23. 4. 2018 7:18

USA , FBI i CIA se opírají o lži, které jsou vydávány za pravdu. To je ten problém. Další problém je v militarismu, kdy je nutné pořád vyrábět zbraně a tyto udávat na všech možných trzích, proto nějaké odzbrojování, mírová politika nemá v americké politice místo.

1 0
možnosti
JR

V situaci, kdy je zbrojní průmysl nejvýznamnějším sponzorem amerických politiků, nemohou američtí politici jinak než neustále někde válčit nebo aspoň "podporovat";-)

0 0
možnosti
KT

už jich mám vážně dost. jestli nenašli lepšího kandidáta na prezidenta, než tu starou paní a ještě nejsou schopni se smířit s prohrou, tak jsou na tom ještě hůře, než by si jeden myslel. ale to jim nebrání nervovat svět riskováním války

2 0
možnosti

Holt, vypada to, ze Svaz Americkych republik ma svou "mandelinku"...

2 1
možnosti
KT

a kdo jim ji tam hodil? no přece třídní nepřítel Rus ;-D

2 0
možnosti
DB

Trump je vyšetřován hned v několika kauzách a všechny smrdí podvodem..důvod je jednoduchý Trump je dávno na mizině a peníze mu dává i ruská mafie, která sídlí v jeho Trump Tower.........Trump si založil univerzitu a bral školné a univerzita nikdy nedostala povolení provádět výuku..a Trump nikdy studentům jejich školné nevrátil......a tak dále a tak dále..to je náš miláček Trump.........Trump také byl na návštěve SSSR již dávno v 80.letech...a nikdo nám neřekne na čem se tam s kým dohodl.........

Trump není prezident ..Trump je jen nastrčená figurka........a banky se k němu chovají systémem too big to fail..........ale půjčovat si musel v Německu a jinde po světě...........nikdy nic neuměl a nic neumí..krom podvodu a ještě navíc velmi mizerně provedeného...........to je Trump vládce všehomíra

3 4
možnosti
VPS

Takže "Trump také byl na návštěve SSSR již dávno v 80.letech...a nikdo nám neřekne na čem se tam s kým dohodl.........".

Varianta, že tam byl prostě jako turista nebo tam skoumal možnost biznisu Vás, příteli, nenapadá?

2 0
možnosti
MB

Nejhorší je, že současný otevřený střet Trumpa s bývalým ředitelem FBI (Comey) ukazuje, že samotná FBI vlastně nemá žádné věrohodné seriozní důkazy či výsledky šetření ..a že se všechno pohybuje v oblasti bulvárních spekulací a dohadů..

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS