Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Při úctě - Gába na svých stránkách, (FB) sama sděluje - "Jsem JINÁ. Dneska vyšla kniha s mým životním příběhem. Ještě mi nebylo ani 30 let" . Dále doporučuji - http://www.koukal.cz/p12-e-shop . Jsem praxní člověk , pohybuji se kolem obchodu. Sděluji - To děvče končí a začíná. Snaží se prodat co se dá - Kniha a zatím nemá co dalšího nabídnout. Šunty k nahlédnutí. To je celé ... :-)

2 0
možnosti
PB

...... Vám teda povím narovinu, že mi je nějaká Koukalová tak akorát pod kostrčí,- repre pod vlajkou bylo top!,- však její neduhy, bolesti, zkraty, zvratky a sexuální experimenty mám totál na salámu,- ...... nejsem bezduchý obdivovatel ani zákeřný odpůrce či kritik,- tato "celebrita" je mi naprosto volná !

1 1
možnosti
MS

To je ta zvrácená optika, kterou nám obhájci Koukalové předvádí.

Kdyby totiž NEBYLA slavná sportovkyně, ale průměrná sportovkyně, která by nedosahovala stupně vítězů, tak se obhájci poslušně zařadí mezi tuctové kritiky a budou plivat, co si to v knize dovolila.

Ale protože JE slavná sportovkyně, tak to taktně přehlíží a plivou na kritiky.

Dovedete si představit, kdyby v podobném duchu byla Babišova kniha o vizích, ve které by "žaloval" jak byli v politice jeho odpůrci na něho tuze zlí? Také by rozdělila společnost a také by dlouho plnila blog Idnes.

1 2
možnosti
Foto

paní Koukalová odešla od sportu na vrcholu kariéry.

Důvody jsou její osobní záležitostí, kterou já nemám důvod ani ochotu pitvat.

A divím se každému, kdo se k tomu stále vrací.

Kromě toho, ta kniha mě vůbec neláká. A jsem přesvědčen, že ti, co zde tu knihu tak rozebírají, ji zatím asi stejně nečetli.

1 0
možnosti
JN

Pane Matuško, těch ukázek z její knihy se již objevilo na internetu tolik (isport, idnes, aktualne...), že si na základě toho soudný člověk názor udělat dokázal. A doporučuji Vám přečíst si i názor toho novináře z LN (na který dávám v blogu odkaz), který ji nepochybně četl celou.

6 0
možnosti
PK

"GS lidsky zklamala" ,podle jakých not by měla postupovat aby byli všichni nadšení? Velmi popularizovala tento sport a přitáhla mladé lidi a bylo to asi pro ní nesnadné a tak si vylila srdce, celkem otevřeně...tak v čem zklamala? Zklamal Vás lidsky Havel, že byl pijan a na holky, mě nikoliv a mohl bych uvádět bezpočet takovýchto "selhání" u idolů z oblasti sportu, vědy,kultury atd...

3 0
možnosti
DV

D59a44v96i60d 52V26l34k

18. 4. 2018 18:55

"Jeden zdejší bloger";-D;-D;-D by Vám, chtěl říct , že pokud používáte citace z mého blogu asi byste měl uvést zdroj, aby čtenáři věděli kdo je ten padouch, co má jiný názor než Vy Josefe ;-Da pak tu hlavní myšlenku, že je zvláštní, že lidi nekritizují Nedvěda a spol jste si taky vypůjčil od jednoho diskutujícího pod mým blogem. Jinak , protože se nehodlám účastnit žádné blogerské války, tak Vám nebudu zaplevelovat diskusi svými názory. Hezký den David

7 0
možnosti
JN

Pokud Davide někdo jednou či dvěma větami popisuje, co jste ve svém blogu napsal, tak se nejedná o "citaci." Ale abyste neřekl, tak jsem ten odkaz do textu dodatečně vložil a udělal Vám tak reklamu na Váš blog. ;-)

Já "válčit" také nechci, hezký večer.

0 0
možnosti
Foto

prostě jen ukázala že být dobrým kvalitním sportovcem ještě neznamená být dobrým kvalitním člověkem-pomluvit kde koho jako pavlačová drbna není důkazem nějakých morálních kvalit ani dobrého vkusu-stejně jako potřeba zveřejnění intimních detailů-když pošlu chlapovi kalhotky a zůstane to mezi mnou a jím je to dráždivé tajemství a krásná bláznovina-pokud to potřebuji ventilovat veřejně je to spíš trapný exhibicionismu podřadného bulváru kategorie vlhkých mužských snů-jestli tohle má zapotřebí žena která se snaží vypadat jako dáma tak spíš spadla mezi laciné barbíny

upřímná zpověď neznamená nemít špetku sebeúcty

9 1
možnosti
PL

P83e86t22r 21L85a62n66g96e79r

18. 4. 2018 18:54

Gabču obdivuji za to co dokázala, knihu jsem zatím nečetl, tak nemohu mít na ni názor. Ovšem myslím, že má na tuto subjektivní výpověď plné prrávo a je čistě její věc co napsala.

0 1
možnosti
Foto

H77a86n49a 42V12l44k28o47v44á

18. 4. 2018 18:51

"Ach jo, PR by Koukal" povzdechnul si na twitteru Vavřinec Hradílek.

A to mluví za vše - svět "celebrit" kam patří Koukalovi a svět sportu, kam patří nejen Vavřinec Hradílek, ale i Petra Kvitová, Ester Ledecká (když už jsme teda u těch úspěšných žen) jsou dvě odlišné dimenze. Způsob jakým si v knize vyřizuje účty paní Koukalová se dá vidět třeba u Erbové s Kristelovou, Prachařové s Krainovou....

Prostě takové ty ženské zákeřnosti. Veronika Vítková na ně (přes veškerou údajnou pomlouvačnost, kterou ovšem veřejně projevuje spíše "naše Gábi") nejspíš nemá žaludek.

8 0
možnosti
Foto

R^srovnání těmi modelkami celkem sedí-podle mě klesla na jejich úroveňR^

2 1
možnosti
Foto

Proč nikdo nekritizuje Ledeckou nebo Sáblíkovou...?Nebude to tím,že žádná z nich nenapsala žádnou knihu?;-)Koukalová se ve své knize představila jako člověk a ne robot na vítězství,který bude oslavovat všechny kolem sebe.Kolektiv biatlonu jistě není jediný,kde je dusno a kde není moc přátelská atmosféra.Nemá se o tom psát...?Vadí vám,že jde o bulvár?V zemi kde i prezident exhibuje v bulváru a v nejvíce bulvární televizní stanici?Pokud jste čekal hodnotný román pouze s kladnými hrdiny a oslavnými odami Vaše zlamání chápu....

5 1
možnosti
JN

Pane Bárto, mýlíte se, o Sáblíkové již vyšly dokonce 2 knihy. ;-) A stejně tak dříve vydali knihu i Železný a Nedvěd. Ale jde samozřejmě o to, co v nich bylo napsané...

Určitě i tito zmiňovaní sportovci narazili během své kariéry na někoho, s kým se moc nemuseli a kdo na jejich úspěchy občas žárlil. Jen to na rozdíl od Koukalové neměli potřebu do svých knih psát a vyřizovat si tak s někým dodatečně účty.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,00
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik