Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Slušnost" ve všech tvarech je už delší dobu beranidlem sorošovských škůdců. Násilníci, agresoři, svolavatelé pouličních povyků, blogeři na idnes, fanatičtí příznivci jedné ze stran sporu, podvraťáci demokracie, ti všichni vystupují jako "slušní", "obhájci morálky", žádají jakousi jejich morálku nad právo a slušné to či ono, například Slovensko, pokud se nehroutí pod jejich diktátem. Slovensko vůbec asi stojí na hlavě, když demokraticky zvolený ministr vnitra demokraticky odstoupí jen aby se vyhnul násilí zfanatizované sorošovské ulice. Demokracie je opravdu křehká, právo, fakta, důkazy ustupují před fanatismem, lží, záludnou mediální strategií. A Drahoš? Jen úsměvná figurka - jenomže jeho loutkovodič dobře ovládá strategii popsanou výše. A to je nebezpečné, protože loutkovodič může prstem ukázat na někoho opravdu nebezpečného.

18 4
možnosti
JH

J49a41n 37H68y57n73e94k

17. 4. 2018 13:19

Pan Drahoš by udělal nejlépe, kdyby si dojel na svojí chalupu a tam v klidu přírody relaxoval.

24 2
možnosti
Foto

Tak, ono je kruté prohrát, když měl vítězství na dosah ruky. To vítězství bylo ložené. Já po prvním kole čekal, jak moc Zeman prohraje. Pak to ale "páni rádcové" prokoučovali a Drahoš prohrál.

Oni měli strach, že ho Zeman v těch debatách převálcuje a proto mu ty dvě první nedoporučili. A právě tehdy se sázky začaly lámat ve prospěch Zemana.

P.S. Ale, možná, kdyby do těch debat šel, tak to dopadlo stejně.

7 1
možnosti
MV

hlavu na pruzinu a kyvat a kyvat a kyvat. Drahose za to kritizujete, ale chovat se uplne stejne - kyvate, kyvate, kyvate

jen kazdy kyvate jinym smerem

prekazi Vam tedy smer, ne ten pohyb

10 10
možnosti
EH

Takže kdo nekývá s námi, kývá automaticky proti nám. Lidé, kteří se pouze ptají na pravdu, mají smůlu. Budou zařazeni automaticky na seznam osob s nepohodlnými názory.

14 0
možnosti
PB

..... tak na borca, jehož vědní disciplínou byla celej život CHEMIE !, to je opravdu hóóódně slabé,- jako obvykle nepřipraven, domácí úkol nevypracoval, pomůcky zapomněl doma,- ....... je mi líto, ale opět nedostatečnáV!!!

20 2
možnosti
TV

To jste, Petre, shrnul lepe nez ja v blogu.

2 0
možnosti
JU

J83o77s75e55f 64U27l28m45a51n

17. 4. 2018 12:53

Já jsem Drahoše před jeho oznámením kandidatury vůbec neznal, ale jakmile ji oznámil, tak jsem si o něm mnohé vyhledal, zejména zpětně tj. jeho výroky a názory z doby před oznámením kanidatury. No a hned jsem věděl, že tohle za prezidenta nechci. V době kandidatury už pak jen mlžil a mlžil a snažil se mírnit některé dříve vyřčené názory. Falešný člověk, na kterém jsou ty jeho brýle to nejméně falešné. Ne, vážně jsem nechtěl Zemana za prezidenta, ale tohle je jen další Schwarzenberg, tTakže jsme nakonec rád za toho Zemana.

30 2
možnosti
Foto

Zlatej Schwarzenberg. Ten to, alespoň, myslel upřímně.

2 0
možnosti
AL

Nadpis:

Slušný Drahoš schvaluje bombardování ......

---------------------------------------------------------------

Slušný člověk nebude schvalovat bombardování a zabíjení lidí nikdy a nikde, natož bez souhlasu OSN.

Opět karma.

R^

17 7
možnosti
AH

Drahoš pomalu odkrývá karty,neznalost toho člověka nikoho nezajímala,není to přeci Zeman tak ho volíme.Podlehli jste kampani mediálních magnátů.:-/

20 2
možnosti
Foto

Pro pana Drahoše mám krásné přirovnání: "Bafuňář vědy". Tedy, korektně řečeno, někdo, kdo vědu svým způsobem řídí, podobně jako to dělají sportovní funkcionáři.

Samozřejmě, i tito lidé jsou zapotřebí, o tom žádná. Ale už to, že pan Drahoš vůbec nebyl schopen se zaujetím vyprávět, co celý život zkoumal, je signifikantní.

Ale, svým způsobem, by to by býval prezident dobrý až výtečný. Vůbec by nezlobil a všichni naši spojenci v EU, kromě čestných výjímek, by ho chválili.

9 5
možnosti
JK

Bůh nás ochránil, aby to bylo v čele státu

20 5
možnosti
AL

Ochránil nás - naštěstí.

:-)

2 4
možnosti
AH

Hezky napsané,zvyšuji karmu!!

25 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik