Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Též jsem váš článek pojímal zprvu jako ironii. No snad jste se již z toho zděššení probrala a umožní vám to dohledat si, jak oprávněný, byl napřklad útok USA a VB na Irák, kde bylo použito průkazně lživých záminek či co dobrého nám přinesla vojenská aktivita Francie v Libyi.Čtením faktů ovšem riskujete další zděšení, ale bonusem je zjištění, že svět je složitější, než se zdá někdy po probuzení.

20 6
možnosti
VK

Zase Irák... Asi to nevíte, protože jste si nedal práci své tvrzení ověřit, ale bylo tam nalezeno 2400 raket a 5000 dělostřeleckých granátů s chemickou municí. Sice staršího data, ale měly být zlikvidované, jenže nebyly.

3 8
možnosti
TK

A já si až do půlky článku myslel, že si děláte srandu. ;-D

41 4
možnosti
PK

Obávám se, že manipulace funguje z obou stran a normální smrtelník to má těžké se v záplavě info orientovat...

10 2
možnosti
Foto

Ale to je preci celkem snadne. Jeden dvojity agent je otraven plynem jedovatejsim, nez nejjedovatejsi zname latky, udelalo to Rusko, to je jasne, odvolavaji se velvyslanci, dukazy se spali, protoze proto a agent do tydne vstava z mrtvych, protoze Jezis mu pomohl. Kdo si mysli, ze je to nejake divne, je prorusky agent. O par dni pozdeji nekdo natoci a nahraje na You tube smrtelnym plynem zasazenou oblast, kde zdravotnici bez ochrannych prostredku omyvaji obeti jako boxery v ringu. Udelal to Assad, protoze je zlocinec a chce, aby na nej priletelo hodne humanitarnich raket, kdyz ted s pomoci Ruska vyhrava. To je jasne. Kdo tvrdi, ze je to nelogicke a melo by se to nejdriv prosetrit, je prorusky agent. Pristi mesic muze v Lovochemii uniknout plyn, Trump to uvidi ve zpravach, na Prahu zacnou letat rakety, protoze to udelal ten gauner z hradu, co je Putinuv agent. Kdo by protestoval, je Putinovec. To je preci naprosto jasne. :-) Pravda je pouze na CT24 a v masmediich. Vse ostatni je proruska propaganda, kdo nehyka nadsenim a nemava mavatkem s vlajeckou EU, je prorusky agent. Tak proste to je.R^

9 0
možnosti
BT

B82o52r17e42k 43T96o51m23i90s

17. 4. 2018 16:37

Maminko moje, to by si ani ty v 96 letech takou kravinu nenapsala.

19 6
možnosti
Foto

Jedině kdo je tu silně podinformovaný, to je autorka.

30 13
možnosti
SS

Kazdy nema komunisticke vojenske skoly jako vy, ze?

4 14
možnosti
JS

Můžete mi laskavě prozradit co máte na mysli "dobrými novinami a dobrým zpravodajstvím"? Já jsem zvyklý si přečíst několikatery noviny a poslechnout několikatero zpravodajství a udělat si svůj vlastní názor. Třeba špatný, ale svůj.

45 2
možnosti
KL

Presne tak. Ja ani na fc nechodim a urcite by mne nenapadlo tam hledat nejake informace. Mam ale cim dal silnejsi pocit, ze ti, kteri nejvice bojuji proti dezinformacim a spatnym nazorum, jsou sami nejvice ovlivnitelni a tak o to usilovneji siri zase ty svoje pravdy/dezinformace/.

8 1
možnosti
JK

Možná to je pro vás směšné, ale je toho víc a víc. Každý člověk nečte troje noviny, hodně lidí sbírá info právě na FB. A to je problém.

5 2
možnosti
KL

Mnoho mladych lidi osocuje z nekritickeho prijimani dezinformaci starsi lidi, ale ti urcite na fc nijak zvlast nechodi, to je domena mladych.

5 0
možnosti
JK

Tak děkuji za informaci. Třeba mi napíšete, co je na tom “hloupého”. Hezký den

0 0
možnosti
JK

Tak já bych byla moc ráda jako Rakousko

1 0
možnosti
JK

Není to o tom nenávidět Rusko. Mám ruského zubaře i přátele., ti prorusky nepřemýšlí. Ale jde o to, že se šíří proruská propaganda ne pravdivá - a že Rusko má své mocenské zájmy nejen v Sýrii- není to mírumilovný stát, vždy někoho okupoval a nikdy nebyl demokratický. To je realita.

12 7
možnosti
VV

Videte, tady ve meste kde ziji je pomerne pocetna ruska komunita. jsou to slusni lide, i kdyz trochu jini nez ostatni, ale za proruskou bych ji rozhodne neoznacil. Spis jako k Rusku hodne kritickou.

2 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Johana Kroupová - bloggerka, psychoterapeutka, spisovatelka a publicistka. V roce 2017 jsem založila povídkový e-book Anglická promenáda na webu www.textyjohana.cz. Žiji v Praze, mám syna, kocoury a manžela. Již od roku 2002 pracuji jako privátní psychoterapeut a psycholog, více na www.psychoterapie-blog.cz.

Seznam rubrik