Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P36e24t10r 82B68o88d90y49n

18. 4. 2018 9:01

Drama pouze sin. Realita je jinde.

1 0
možnosti
JH

J73a58n 15H32y15n11e74k

18. 4. 2018 8:33

Ten článek má stejnou hodnotu, jako to co kritizujete. Je to jednostranné a zaměřené proti Rusku. Já jsem se ale nezděsil, protože si problém "informovanosti" uvědomuji a podle toho se také řídím, to znamená, že používám svůj rozum a zkušenost.

15 5
možnosti
IB

I37v45o 68B29o24u49š62e

20. 4. 2018 11:10

JIste, aby to nebylo tak jednostranne, tak muzeme rict, ze v USA zase bijou cernochy. A je to.

2 0
možnosti
Foto

Karma.To množství lidí na ruské ambasádě mají za ukol jen jedinou věc.Ruskou propagandou v mediálním prostoru ovlivnit veřejné mínění ve prospěch Ruska proti našim spojencum.Jen jednoduchý člověk si muže myslet,že to dělají pro naše dobro.Spousta lidí jim to žere,tím víc,že šíření ruské propagandy je podporováno i s Pražského hradu loutkou,která se tak moc snaží Rusum zavděčit....

14 11
možnosti
Foto

To množství lidí si ruská ambasáda si drží proto, aby si nacvičili, jak se chovat na Západě. A nevím, proč by nám to mělo vadit, protože zcela určitě utratí nějaké peníze v Česku. Stejně jako turisti.

0 8
možnosti
RV

Propaganda od "nám milých ľudí" (koho tým vlastne myslíte?) napriek vášmu presvedčeniu zasiahne rádovo menej ľudí, ako prozápadná propaganda mainstreamu. Aj vy si zrejme myslíte, že Krym je okupovaný, a názor tamojších obyvateľov vás nezaujíma. Pritom je pravdou, že obyvatelia Krymskej autonómnej republiky sa už od roku 1992 väčšinovo chceli pripojiť k RF (kto by sa divil, veď cca 65% obyvateľov je ruskej národnosti), a teraz je ich drvivá väčšina veľmj spokojná.

The attitudes of Crimeans were studied in January 2015. This representative sample included 800 respondents living on the peninsula, from all age and social categories. The poll had an error margin of 3.5%.

In answer to the most important question: “Do you endorse Russia’s annexation of Crimea?” 82% of the respondents answered “yes, definitely,” and another 11% – “yes, for the most part.” Only 2% gave an unambiguously negative response, and another 2% offered a relatively negative assessment. Three percent did not specify their position. Atď.

http://orientalreview.org/2015/02/10/german-sociologists-on-crimeas-choice/

Mimochodom, som pamätník, chodil som demonštrovať proti okupácii Československa hneď po 21.auguste 1968 a komunistov som neznášal aj predtým, aj potom.

13 5
možnosti
SS

A jaka byla odmena za nesouhlas? Standardni jako v SSSR = 10-25 let pobytu na Sibiri?

2 3
možnosti
Foto

Milá dámo, svět není černobílý nebo myslíte, že USA válčí či válčilo v Sýrii, Kuvajtu, Iráku, Afghánistánu, Jugoslávii bez zájmu? Nechci hájit rozpínavost Ruska, ale co rozpínavost Velké Británie, Německa, Francie, Španělska, Holandska, Belgie, Portugalska? Není to ještě tak dávná historie. Rozhodně nesouhlasím s anexí Krymu, ale také nesouhlasím s válkou v Iráku, která byla vyhlášena na základě falešných důkazů a dalo by se pokračovat.

23 2
možnosti

"rozpínavost Velké Británie, Německa, Francie, Španělska, Holandska, Belgie, Portugalska?"

...............................

Nejsou jenom tak náhodou ti ekonomičtí imigranti, kteří se po tisících tlačí do Evropy právě ze zemí, které byly koloniemi výše zmíněných států?

2 0
možnosti
JS

Ale jo, je to tak. Propaganda je mocná zbraň a Rusové to umějí a uměli vždy velmi dobře. Jen si pamětníci vzpomeňte, jak dovedli překroutit třeba sestřelení jihokorejského dopravního letadla. A díky ruské propagandě dnes stále mnoho Rusů věří tomu, že nás v osmašedesátém přijeli osvobodit...

12 4
možnosti
DB

pakliže někdo pochopí jak byl manipulován, byla to špatná a nedokonalá manipulace, jen ta manipulace, o které ani nevíte, je to správná a dobrá...a ta přichází ze západu...a je tak dobrá, že ji ani nezaregistrujete...........

8 5
možnosti
TH

Píšete, že máme používat svůj rozum, ale sama tak zcela evidentně nečiníte. To vám asi nikdo věřit nebude.

Tak snad jen pár poznámek:

- do náručí Ruska nás vrhly ty stejné vyspělé státy, které nás 8 let před tím předhodily Hitlerovy.

- máte pocit, že země, kde jede cenzura ve velkém je svobodná (Německo)?

- samozřejmě, že Rusko má v Sýrii svoje zájmy, když tam má vojenské základny. Nicméně Sýrii nedobývá, ale vojensky pomáhá demokraticky zvolenému prezidentu Assadovi (jasně, že to nedělá jen tak z plezíru, ale právě kvůli svým zájmům).

21 4
možnosti
SS

Tim demokraticky zvolenym Assadem jste to zabil ...

3 6
možnosti
PM

P95a28v17e10l 55M16e90d17e35k

17. 4. 2018 23:52

Díky za Váš názor a za to, že ho říkáte nahlas! R^

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ruská propaganda nás ovlivňuje všude. Některé voliče dokonce stb a kgb ozařuje, aby jim ovlivnili myšlenkové pochody. Chodím spát pro jistotu v kukle z alobalu..

;-D

16 1
možnosti
PK

..a já teprve ted pochopil,proč se budím se suchem v ústech,asi to záření;-D;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

Je to marný... Přesvědčeného přesvěčováním nepřesvědčíte. A bohužel máte pravdu.

3 4
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Johana Kroupová - bloggerka, psychoterapeutka, spisovatelka a publicistka. V roce 2017 jsem založila povídkový e-book Anglická promenáda na webu www.textyjohana.cz. Žiji v Praze, mám syna, kocoury a manžela. Již od roku 2002 pracuji jako privátní psychoterapeut a psycholog, více na www.psychoterapie-blog.cz.

Seznam rubrik