Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chemik musí umět počítat a může se stát i ministrem financí.

3 0
možnosti
PK

To mi úplně vypadlo :-)

2 0
možnosti
JS

Chlor, Sarin, Tabun, Soman. Vsecko jedno. Vynalezli to nemecti chemikove, uz pred 2. svet. valkou. Ale jak nam ukazala TV , staci polevat postizene hadici vodou. Je to samozrejme tragedie, zvlaste, kdyz jsou v zaberu male deti. Ale to neznamena, ze z divaku nekdo dela blbce.

4 1
možnosti
PK

Když žijete ve válce a vaše dítě je nějak zasaženo, nemocnice ani chemik z blogu nablízku, jen tekoucí voda ... zkusite cokoli. Tonoucí se stébla chytá, ač Archimédův zákon hovoří jasně.

2 0
možnosti
Foto

R^;-D Jinak nic není staršího, než včerejší zprávy, o blogu ani nemluvě. Snad jen, že stále ještě žije nemálo těch, kteří prošli tzv. branou, či předvoj. přípravou, potažmo ZVS. A někteří si stále ,,něco" pamatují. Např. již v šedesátých létech i u nás existovaly tzv. průkazníky (strašnej výraz;-)), kterými se DALO ZJISTIT ,,LECCOS";-)

3 0
možnosti
PK

Teď jste mě vyděsil. Já úplně zapomněl, že až budu patřit mezi ty chytré, tak mi to vydrží tak krátce. :-) Nevadí, lépe jeden den než nikdy ;-D

1 0
možnosti
MB

Uvažuji podobně. V Sýrii bych hravě přežil, protože plynovou masku jsem měl na obličeji - nasazuje se odspodu ! Ani atomový výbuch by mne nezahubil, kdybych viděl ten krásný záblesk - Kochal bych se a pak si lehl na zem - nohama směrem k výbuchu ! Samozřejmě, že veškeré zlo jde ze Západu a rozrušuje mírotvorné úsilí Moskvy ! Osobně sice nechápu, co V. Puitin v Sýrii dělá, ale asi tam patří ! Vycházím ze svého vzdělání a hodin Branné výchovy ! Mj. jak kuriozní, kdy jsem na zkoušky dostal za otázku - Význam Varšavské smlouvy ! Oficiálně Smlouva o přátelství, spolupráci a vzájemné pomoci, 1955 - (pamatuji si dodnes) ! Pak jsem viděl tu pomoc i jako kluk v r. 1968. To bylo bezvadné. Proč tomu řada mých spoluobčanů fandí dodnes - nechápu ... Pravda, Kreml činí pouze dobro ! ... [>-]

6 2
možnosti
PK

Take si pamatuji na masku s "chobotem" i když číslo tři by mi dnes asi bylo malé :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik