Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Jsem zcela znechucen vaší politikou!

Zakládal jsem ODS jako konzervativně pravicovou stranu. S konzervativismem ODS neměla nic společného od počátku a s přísunem komunistů do strany, na pokyn Václava Klause, zcela zmizela i pravicovost! Kam se ztratilo nadšení pro svobodu schopných jedinců? Proč ODS tolik ctí sociální inženýrství proti přirozeným vztahům? Přirozená politika ve zdravotnictví není možná, sdělil mi ministr Tomáš Julínek a místo pravicové politiky nám předvedl pseudopravicovou korekci levicového zdravotnictví. Dáváte přednost iluzivnímu komunistickému modelu zdravotnictví zadarmo, které má být dostupné a kvalitní. Všichni myslící lidé dávno ví, že tyto tři podmínky nikdy fungovat nemohou. Přesto všechny občany se snažíte držet v této falešné iluzi.

A k současné politické krizi, na které se také bezprostředně podílíte. Jak je možné, že váš Petr Fiala ještě před volbami prohlásí, že s ANO do holportu nepůjde? Není snad svým vzděláním politolog? ANO zvítězilo ve volbách s Andrejem Babišem v čele. Tak rozhodli občané. Od voleb místo politiky jen politikaříte, když odmítáte vládní odpovědnost a přímé usměrňování Andreje Babiše ve vládě, přesto že víte, že bez něho není možná jiná vláda, a že bez vašich "demokratických" stran není možná jiná vláda, než vláda pod záštitou komunistů a okamurovců. A tak svým odmítáním vládní odpovědnosti jste přímo odpovědní za současný nástup komunistů k moci. Vaše chování mi připomíná chování ministrů demokratických stran v únoru 1948. A důsledky známe všichni!

To se tak bojíte Andreje Babiše, že s ním nehodláte jednat jako rovný s rovným?

:-)

3 3
možnosti
MS

Zapomínáte na to, že tou hlavní žábou na prameni je samotný Babiš. Kdyby tak urputně netrval na postu premiéra, už zde dávno mohla být vláda bez podpory KSČM a SPD. Nic by mu přitom nebránilo tahat za nitky zpovzdálí.

7 1
možnosti
BK

Komunisté mě vadily a vádí.... Kardinál Dominik Duka - bravo - !

1 0
možnosti
Foto

Protože se jedná už dnes o sociální demokraty.

0 2
možnosti
Foto

Vadí, v NATO i v EU, třeba bývalý krajní levičák Stoltenberg a ta dáma, co si myslí, že dělá zahraniční politiku EU, rovněž. A co Junkcer, který odhaloval bustu Marxe, a další a další... Takže oni spíše nevadí vám, eurohujerům v ODS, takže dotaz špatným směrem.

8 3
možnosti
JK

Hodně hloupý článek, který dává do jednoho pytle dnešní ksčm s ksč

3 16
možnosti
Foto

a v čem se, kromě toho "M" liší???

10 1
možnosti
Foto

To je nějaké hrůzy z prťavé straničky. To je strachu z loňského sněhu. Kam se hrabe bývalá Moskva v ovládání Čech ve srovnání s EU velením. A to je teprve začátek.

6 12
možnosti
Foto

Současná KDU-ČSL, TOP09 a ODS jsou skutečné demokracii daleko nebezpečnější než současní komunisté.

11 15
možnosti
Foto

.... konstatuje kovaný komunista

13 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

13 7
možnosti
JM

J92a34n33a 83M31a67l16a

16. 4. 2018 17:45

A tak za planého tlachání i ODS je vznikající vláda manipulováno do náruče bolševika aby si ODS zabetonovaná na svých cca 11.% nemusela pálit prsty účastí ve vládě , bude se nečině,pomineme li planá opoziční moudra, dívat jak zemi ovládají rozhazovační socani s bolševikem i když ODS byla první a taky nejvhodnější kandidát do vládní koalice s ANO , ke které má nejblíže,kde měla šanci ukázat že své řeči o směrování politiky státu myslí vážně.... jste jen alibisté a pokrytci..RvRv

5 1
možnosti

Souhlas! ODS s Petrem Fialou v čele zcela selhala! ODS se odmítla spojit s pravicovou politikou Andreje Babiše a tím otevřela dveře KSČM! Je mi z té vládní neodpovědnosti smutno! :-)

0 1
možnosti
JL

Jak to bylo s tím Čalfou?

2 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik