Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JN

To bych si tedy dnešní den měl někam zapsat jako významný... :-)

2 0
možnosti
Foto

Nestíháte,dnes Andrej opět už tvrdí něco jiného....;-)Ano,nemá to jednoduché,těm voličum,kteří k němu zběhli od komunistu se také musí zavděčit....

4 0
možnosti
Foto

Je to jednoduché. Po všech těch prohlašeních už museli pár rachejtlí předvést. Končila jim zivotnost.

1 4
možnosti
Foto

jsem pesimista, myslím si, že ani tyhle veletoče panu Babišovi nepomohou vládu dojednat.

1 0
možnosti
Foto

Vsadíme se. Termin 30.6.2018 22:00?

1 0
možnosti
Foto

Otázka útoku na údajná centra chemických zbraní, odkud navíc mohly být chemikálie po utajeném echu Rusku rychle vyklizeny, opravdu situaci neřeší a tamnímu lidu nepomohou. Každý má právo změnit časem názor, pokud se objeví nové informace. Ostatně o smyslu a účinnosti útoku pochyboval i vlivný americký tisk. Obama se do syrské otázky nechtěl míchat a obecně se vědělo, že se snažil z blízkého východu co nejvíce vycoufat, protože je to divný a nebezpečný guláš, kde se utápí milardy dolarů a ldiské životy, ale nebylo mu to zcela dovoleno. Více se chtěl orientovat na smlouvy TPP a TTIP. Naopak protekcionista Trump Trump od počátku své volební kampaně uvažoval pragmaticky a u Buschova útoku na Irák jen litoval, že si USA nepřivlastnily, když zemi dobily, ilegálně ropná těžiště. Tím zcela delegitimizoval zásah v zájmu ochrany civilního obyvatelstva, jež mělo být dle údajných zpráv chráněno před chemickými zbraněmi, tzv. koncept preemptivní války. A nyní se tváří jako jakýsi spasite. Naštěstí nedošlo ke ztrátám na životech, protože se dalo předem vědět a Bashár al Asad hrdě druhého dne nastoupil zase do práce. A vše označil spolu s Putinem za fake news západní propagandy.

2 2
možnosti
JL

Pani Havelkova. Mala oprava k vasemu prispevku. Nalet na Syrii tremi velmocemi byl akt nejen pro ochranu dalsich syrskych obcanu, ale mel ukazat svetu, ze pouziti chemickych zbrani se bude trestat. To i pres veto "pomocnika" syrskeho idiota. Tyto tri velmoci maji tu moznost tento akt presne provest. To bez velkych obeti na zemi. A hlavne, tyto tri velmoci 100 letou umluvu o zakazu chemickych zbrani (podepsano pres 160 zemi) si berou k srdci.

2 1
možnosti
JK

Andrej si to dělá sám, nejdřív je arogantní a sprostý podrazák a pak chce s těmi co na ně útočil vyjednávat. Když k tomu přidáme to, že se nedá jeho vyjádření a slibům vůbec věřit, protože je "pragmatický" jak vy říkáte, pak není divu, že se jeho případní partneři chtějí pojistit ještě před tím, než si najisto plácnou a umožní AB vládnout. Plně chápu ty co s ním nechtějí nic mít. Kdo z vás by spojil svoji budoucnost s člověkem, kterému hrozí kriminál a může stokrát prohlašovat, že je nevinný.

2 0
možnosti
MB

Jako člověk sděluji - odsuzuji jakoukoliv bombu, kdekoliv - kdokoliv. Nejlepší je ta bombička na Sifon. Jako občan, žijící v EU a NATO - říkám, zásah je v pořádku. Co není v pořádku je politická scéna. Rozumím Komunistům a SPD, chtějí naši současnost rozvrtat. Nedivím se Babišovi, v neděli je zásah nevyhnutelný - v pondělí se výroku měl vyhnout. Chápu jej - dělá to tak pořád. Nechápu výrazivo M. Zemana ! Je vrchním velitelem vojsk ČR a je ve svazku, který konal ! Miloš opět koná, kope ve prospěch cizí velmoci. Pak je v Kremlu oblíben - jako součást spojenectví - znemožněn. Babiš žije z přízně Zemana - než mu ji odebere. Pak se i dá říci, že v Madridu se bojovalo za Prahu - Nyní v Sýrii i za Strakovku ! Prý, se tomu říká politika a vrcholoví představitelé České republiky ! ... :-)

6 4
možnosti
JN

Tak na tomhle se spolu asi úplně neshodneme. V té Washingtonské smlouvě je skutečně uvedeno, že státy NATO mohou vojenskou sílu použít v případě vnějšího napadení nebo se souhlasem RB OSN, což nyní splněno nebylo. Proto Zemanovo vyjádření, že ten souhlas Rady bezpečnosti měl před útokem být, neberu jako kopání za Rusko (byť je samozřejmě pravdou, že se Zeman o dobré vztahy s Ruskem snaží). Nikde přece není řečeno, že jako členský stát NATO musíme souhlasit úplně se vším.

1 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš prostě považuje za úplně normální tvrdit každý týden něco jiného. A občas svá stanoviska mění ještě rychleji.

8 0
možnosti
Foto

co týden, každý den

1 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik