Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte děti? Máte rodiče?

Připustíte si, že se může někdo snažit o jejich zneužití? Každá racionální společnost si musí stanovit pravidla vzájemného chování, aby prosperovala. Porovnávat tuto naši situaci s komunistickÿm, fašistickým či jiným totalitním spolkem není rozumné.

Že se možnost ovlivňování a manipulace moderními médií diametrálně zvýšila, je snad nepopíratelný fakt. To, že jsou naši důchodci vyhledávání různými šmejdy za účelem mnohdy sprostých zištných útoků je rovněž známá skutečnost.

Problematiku exekucí, orientaci v právních normách, neznalost našich poměrně nedávných dějin, to je vše tak obšírné, ale tak související. To jsem vybral jen ty nejkřiklavější témata. Jako samostatní jedinci se v tomto prostředí a stávající situaci velice těžko orientujeme a jsme všichni velice lehce manipulovatelní.

Pokud je demokracie zneužívána populistickými kriminálníky, musí se bránit.

A tady tomu tak je.

2 16
možnosti

I76v81o 25Ž73á92č63e42k

15. 4. 2018 7:39

Víte, já jsem asi o něco starší než Vy a prožil jsem kus života (pořád ještě většinu) za bolševického režimu. A nedá se nic dělat, ale Vaše argumentace mi připomíná tu jejich. Ty blbé lidi je přece nutno chránit před tím, aby byli zmanipulováni nesprávnými myšlenkami. Jediní, kdo jimi smíme manipulovat, jsme přece my.

18 1
možnosti
RH

Nemusíte přece používat Facebook. Tak běžte jinam. Je to jako tvrdit, že si na opeře nemůžete zatancovat. Prostě platí tam nějaká pravidla.

6 6
možnosti
MH

Jojo Facebookem to jenom začíná, už se cenzorují emaily a bude to pokračovat dál.

6 0
možnosti
JF

Za chvíli přijde vyšší stupeň, o tom, že něco bylo smazáno se nedozvíte. V dobách "čestné" cenzury, třeba za Rakouska, byly cenzurované články začerněny, v horších režimech prostě nebyly. My směřujeme k nejhoršímu.

29 0
možnosti
RC

no ve skutecnosti za Rakouska byly bile... kdyby byly cerne, bylo by to zbytecne drahe. Bile byly proto, ze do vysazeneho mista nemohl uz v tak kratke dobe nikdo nic vlozit.

O tom, ze men FB SPD cenzuruje tak, ze kdyz jsem chtel pridat komentar, nebylo to mozne. Jinak ne. A to uz je nekolik mesicu dozadu.

3 0
možnosti
FS

Věřili byste, že takové problémy vůbec, ale vůbec nemám? Vyvěšovat denně nějaké statusy na FB, dokonce si přes tento nesmysl dopisovat s přáteli považuji za kravinu a vůbec to nechybí mně ani mým pár osobním přátelům. Na nějaké pseudopřátele po internetu kašlu.....

14 6
možnosti
MH

Na Vás se přesně hodí to jak maník vypadne z desátého patra a v na úrovni prvního si říká že je to ještě dobrý. Facebookem to začalo, emaily pokračuje a kde to skončí? Kdo bude určovat hranici?

9 1
možnosti

I22v34o 80Ž13á69č69e76k

14. 4. 2018 20:27

Vždycky jsem byl a vždycky budu zastáncem ABSOLUTNÍ svobody slova. Ti "správní" musejí nad těmi "špatnými" vyhrát argumenty, ne tím, že je umlčí.

44 2
možnosti
RC

Zadna absolutni svoboda slova neexistuje a existovat nemuze. Napriklad svedek u soudu se NESMI vymyslet.

3 3
možnosti
MT

To se jen bližime tomu "idealnimu" vrcholu demokracie a svobody...

11 0
možnosti
MT

Jeste zavest (povinně !) Obcanskou vychovu a Politicke školeni pro kazdeho obcana Noveho Svetoveho Poradku a bude to dokonale...

5 0
možnosti
VV

Jeste pred par lety neexistovala petrohradska centrala hybridni valky. Jeste pred par lety take neoperovala v cechach ruska pata kolona. Jeste pred par lety nevyhrocoval jisty Vladimir Vladimirovic konfrontaci v Evrope a ve svete.

Vsude jsou nejake hranice, ktere neni slusne prekracovat. Mark Zuckeberg si to uvedomuje a zacina konat.

4 28
možnosti
TH

nepřátelé svobody si vždy najdou důvody pro cenzuru a omezovaní názorů

18 2
možnosti
PJ

P52e27t12r 25J45í13l93e22k

14. 4. 2018 19:16

Dobré by bylo, aby vám váš přítel zaslal ono sdělení E-Mailem, a vy se s námi podělte o jeho obsah, ať víme co se cenzuruje. Já čtu na facebooku takové hrůzy, že se domnívám, že tam žádný cenzor nemůže existovat.

7 0
možnosti
PV

P61a45v76e83l 45V37é89b98r

14. 4. 2018 20:16

On problém je v tom, že nějaké hrůzy ve formě připitomělostí nevadí. Vadí ale vážně míněné názory, nesplňující "stranickou linii", resp. její dnešní alternativu.

9 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik