Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

Som zvedavý na koho by ste nadávali, ak by ste si z toho odkazu stiahli nejaký vírus, ktorý by vám zlikvidoval všetko v počítači...

Je úplne bežné, že webové prehliadače miesto zobrazenia konkrétnej stránky upozornia užívateľa na to, že stránka obsahuje škodlivý kód - a pokiaľ tam človek napriek tomu vlezie a niečo chytí, tak je to len jeho blbosť. Lenže väčšina užívateľov FB sú v oblasti IT úplní analfabeti, takže ak by si z odkazu niečo stiahli a prišli o dáta (fotky apod.), tak nenadávajú na svoju blbosť, ale na FB - takže preto FB radšej odkazy priamo maže.

P.S.: ale bol by som rád, keby FB skutočne zaviedol cenzúru - hneď by som mu navrhol desiatky stránok na blokáciu - začal by som stránkou konspiratori.sk všetkými stránkami, ktoré ju podporujú.

0 6
možnosti
JP

J43i19r17i 68P52r12a68j23z

15. 4. 2018 21:26

Nesouhlasím. Vím, že si mohu na webu někam kliknout a mohu si stáhnout vir. A proto jsem si pořídil antivir, který mě ochrání. Protože jsem se tak rozhodl já a chci aby mě na ty stránky upozorňoval. Ale ne aby někdo cizí, který mě nezná rozhodoval aniž bych se mohl rozhodnout já , co mohu vidět a co ne. To je špatně.

1 0
možnosti
VB

Už formulace "přítel na FB" je nesmysl. Přátel máme 2-3....... Vystavování se na asociálních sítí je již nemoderní a dělají to nemoudří lidé. Bez ohledu, že je to 2 mld. lidí. To že něco dělá hodně lidí není znakem normality, stejné množství jich fetuje, pije.....

4 3
možnosti
TB

T39o66m69á40š 59B41í41l73ý

15. 4. 2018 16:36

" už je to podobné jako za bolševika", bohužel je to horší a světlo na konci tunelu nám zhasli ;-(

14 1
možnosti
VS

To vážně? Je to horší? To naprosto VÁŽNĚ???

0 0
možnosti
JS

Nastava era Orwelova romanu 1984; Media, noviny, rozhlas, TV jsou jiz dokonale pod kontrolou levicove neomarxissticke propagandy. Viz na pr. hon na madarskeho Orbana, nebo "informace" o migrantech ve Svedsku,(Svedsko vita navracejici se bojovniky ISIS ze Syrie), Nemecku, nebo Italii. Zbyva uz jenom internet. Nejvetsim nebezpecim pro demokratickou civilizaci neni islamska invaze, ale totalita domaci pate kolony a ideologicka destrukce spolecnosti.

19 1
možnosti
LH

FBI, BIS a další tajné služby dospěly k názoru, že pro tuto chvíli mají informací o jednotlivcích už dostatek a v množství, které by bývalé STB nezajistila ani armáda domovnic a spolupracovníků. Tak s tím prozatím skončili a v dalším se rozhodne podle světového vývoje. Bezprostředně před přípravou válečnou ani ťuk, ovčané nemohou být znejišťování v názoru, kdo je či není nepřítel... Važte si své dočasné, i když limitované svobody, a nahlídněte do serverů dle seznamu Jakoubka Jandy!

0 0
možnosti
MV

Všechno tohle nahrává základnímu a hodne dukezitemu: lidi si přestanou jen psát a začnou spolu konečně zase mluvit. A v ústním dialogu mezi lidmi k cenzuře typu, o kterém píšete, nedochází. Lidi se vrátí k mluvenemu - zaplatbuh!

1 0
možnosti

I59v62o 42Ž38á54č13e53k

15. 4. 2018 15:56

Takže ta cenzura nám vlastně hrozně prospěje. To je paráda.

3 0
možnosti
DB

a zde odkaz na jednu krásnou básničku plnou sprostých slov.........

https://cs.wikisource.org/wiki/Ryt%C3%AD%C5%99_Smil

počtěte si a vaše potřeba denní dávky sprosťáren bude ukojena.......a nikdo proti tomu nebrojí....jen admini by to neunesli

0 0
možnosti
DB

svoboda slova je velmi křehká nádoba. Když by si někdo myslel jako vy, zřejmě, že svoboda slova musí být absolutní, pak je ovšem možné vám i jiným nadávat za použití jakýchkoliv sprostých slov. A to by se určitě ani vám a ani mnohým jiným moc nelíbilo.

Svoboda slova totiž má nejen svou stránku práv ale i svou stránku povinností. A do té například i patří nepoužívat sprostá slova..viz výrok pana prezidenta, o který se dodnes otírá více než polovina národa.. Podle vás to ovšem v rámci svobody slova bylo správně, pokud jsem vás pochopil.

Právě tak ale je špatné v rámci svobody slova provádět dezinformace, tedy vypouštět do veřejného prostoru výroky, které mají k pravdě dost daleko, anebo ji vyloženě zamlčují.

Co se týká vašeho kamaráda, a oné smazané zprávy, zvedněte telefon a zeptejte se ho. Problémem FB je , že je veřejný a že se na něj může podívat téměř kdokoliv. Máte-li nějaké zprávy podobného charakteru či za použití sprostých slov je dobré se vyhnout tomuto stroji na přenos zpráv a vyberte si jiný více soukromý.

Takže vás problémek má spoustu řešení a vůbec není o svobodě slova.........

Mně IDNES smazalo doslovnou citaci věty z hovoru dvou vysokých amerických diplomatů a to jen proto že tam bylo americké všeobecně i u nás známé sprosté slovo.........ale tato citace měla být povolena, protože ukazuje postoj amerických diplomatů vůči EU, a tedy i přesto, že je tam sprosté slovo, mělo to být zveřejněno. Právě tak jako sprosté básničky našich věhlasných básníků.

Ale rozpoznat kdy a jak uplatnit svobodu slova jak s jejími právy a povinnostmi to opravdu nedokáže každý ani admini u IDNESU to neumí.......

8 1
možnosti

Sprostá slova patří do češtiny. Problém je jejich nadužívání, ne používání

1 0
možnosti
KC

Administrátor diskuze iDNES je příkladem, jak snadno lze zavést cenzuru na stránkách tohoto média. Pod roušku "morálního kodexu diskutujících" lze přikrýt prakticky cokoliv. Jestliže diskutující někdy opravdu překročí čáru obecné slušnosti, je to především jeho ostuda, nikoliv ostuda administrace diskuze.

25 0
možnosti
JZ

Problémem je ovšem to, proč to vůbec administrátor zdejší diskuze dělá. A je to přesně z toho samého důvodu, jako se Zuckerberg kaje před Kongresem - tedy aby mohl majitel iDNES vůbec v klidu provozovat svůj byznys a aby iDNES nebyl označen za proruský dezinformační server podporující šíření nenávisti.

A "nejvtipnější" je, že pomalu už ani to nestačí - viz zpráva Člověka v tísni, v níž je zdejší blog sekce už také zařazena do té kategorie, kterou jsem zmínil výše.

3 1
možnosti
JR

J95a29n 49R40á48ž

15. 4. 2018 9:22

Cenzurovat názory je znakem totality. Z toho, že cenzura se stává běžným nástrojem evropských vlád dovozuji, že liberální demokracie, kterou se chlubí t.zv. "západ" je jednou z forem totality.

A nejhorší forma omezování občanských sovobod je státem řízená kontrola, zda něčí názory jsou, či nejsou závadné a když, je podle zcela subjektivních kriterií cenzor vyhodnotí jako závadné, smaže je a v západních "demokraciích" i ostrakizuje autora, což se děje dnes běžně.

22 0
možnosti
DB

problémem je , že téměř každý si myslí, že má názor a přitom jsou to jen plky...a vůbec to není názor

1 5
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik