Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŘK

Víte jaký je rozdíl mezi "rudým" a "modrým" bolševikem? Úplně žádný ačkoli se ti modří od těch rudých vehementně distancují a poukazují na ně, tak ve skutečnosti jsou mnohem uvědomělejšími a iniciativnějsími svazáky než ti bývalí rudí! Prostě se jen vyměnily barvy a světové strany, ale lidí a praktiky zůstávají:-/

2 0
možnosti
Foto

J36a40n 70H51o20r77n60í88k

17. 4. 2018 14:41

Jak se pozná rudej bolševik a jak modrej?

Upřímně řečeno, mám pocit, že nevíte, co je bolševik.

0 0
možnosti
JB

J67a27n 60B45u35r32i67a65n

16. 4. 2018 9:07

Měl byste pravdu, kdyby byl Facebook něco jako veřejnoprávní služba typu ČT či Český rozhlas. Facebook je ale produkt soukromé firmy, která když si usmyslí, že se na jejich stránkách nesmí vyskytnout slovo slunce, tak může všechny články s tímto slovem smazat. Je to jenom její věc.

Cenzura tu bude, až si na SVÉ stránky nebudete moci dát nějaké věci, které přitom nejsou dětskou pornografií či propagací nějakého násilí (obecně či proti skupině obyvatel).

Prostě byste měl pochopit, co vlastně Facebook je; a co je vlastně STÁTNÍ cenzura.

4 5
možnosti
DP

Presne, kdyz chci nekomu neco poslat, mam mail a 100 dalsich moznosti. Ale v dobe dnesni digitalni demence polovina osazenstva uz ani netusi ze neco jinyhoi nez FB existuje a dokaze tam trcet hodiny kazdy den.

Chce to umet rozlisovat. Ale to v dnesni dobe stupidnich prispevku na FB a jinde umi uz malokdo. Viz ty patricne rozohnene komentare o cenzure zde,

2 3
možnosti
Foto

Fakt,hrozná doba....dnes už ani nejde svobodně někomu na fejsu vyhrožovat smrtí,nebo rovnou posílat celé skupiny lidí do plynu...nějak jste si nevšiml,že fejs se stal žumpou,kde si mnoho frustrátu jen ukájí své mindráky šířením lží a nenávisti.:-/

5 8
možnosti
LV

Cenzura to vylepší?

10 1
možnosti
JS

J34a61n 63S73o26u33č85e38k

16. 4. 2018 6:59

A bude hůř. A nejenže budou cenzoři mazat, ale budou i postihovat za ten "nesprávný" názor stejně, jako za bolševika. Navíc mnohem sofistikovaněji a efektivněji. A nemusí vás dnes zavírat někam do kriminálu, stačí odpojit od internetu, vyhodit z práce, zablokovat účty apod. Ona jim v tom poslouží i ona umělá inteligence, jak se o ní zmínil majitel Facebooku.

12 2
možnosti
VM

On ten konec nenastává, on už nastal, jenom si to konečně začínáme uvědomovat a my z bývalých soc-demo o to víc, protože moc dobře víme, co je to vnucování jednoho světonázoru a cenzura.

Každý systém, který se začne uchylovat k nesvobodě a cenzuře má jednu jedinou jistotu, a to sice tu, že se dříve či později zhroutí zevnitř.

10 1
možnosti
TT

No, nakoukl jsem do diskuse a vidím, že se článek trefil do vosího hnízda. Neomarxistčtí příznivci cenzury vyšilují. ;-D

7 3
možnosti

Kdo tady opravdu vyšilují jsou ti, co tvrdí, že jde o konec svobodné společnosti.

0 3
možnosti
KS

Zvláštní, mě ještě nikdy nikdo v hospodě žádný názor nesmazal.

7 1
možnosti
JS

Od té doby co jsou Facebook a e-mailové pošta zaplaveny fake news, svobodná společnost skončila, protože je ovládána zmanipulovanou lůzou.

0 9
možnosti
JM

J75a42n 80M21a11c90i80k

15. 4. 2018 19:55

Facebook je aplikace soukromé firmy, a ta si může s Vašimi příspěvky dělat co uzná za vhodné, porovnávat to se svobodou společnosti je nesmírná blbost

2 10
možnosti
TH

nesouhlasím, facebook poskytuje veřejnou službu - sociální síť a proto je nepřipustné, aby cenzurovala texty v této sociální síti. Pokud máte doba soukromý bazen, je vaše věc, koho do něj pustíte. Pokud provozujete bazén jako veřejnou službu, nemůžete říct, že tuto službu nebudete poskytovat např. černochům.

9 1
možnosti
TK

Jen osobní zkušenost s dnešní "svobodou": Na gympl jsem chodil za socíku v 80. letech. Nikdo nám do ničeho nekecal, poslouchali jsme metal (polovina třídy, druhá byli jen vyměklí diskáči ;-) ), nosili jsme dlouhé vlasy, džísky a somradla jsme měli pomalované metalistickými symboly: lebkami, britskými vlajkami, pentagramy.. Všechno bez problémů, prostě jsme se vyblbli. Syn nyní chodí také na gymnázium a pozval si nás ředitel. Proč prý náš syn nosí na krku stříbrný křížek (dostal ho od nás k šetnáctinám, ne není věřící, ale líbilo se mu to jako symbol), a že jestli není ortodoxně věřící, ať ho nenosí, že takové věci do školy nepatří..

Toliko k dněšní "svobodě" . :-P

15 0
možnosti
JS

Já jsem taká chodil na střední školu v 80-tých letech a běda tomu, kdo měl delší vlasy a nebo se výstředně choval a oblékal. Nejenže byl neustále lustrován VB a většinou byl vyhozen ze školy. A kamarád si v roce 1984 po zdražení piva v hospodě zaspíval "Tak už máme co jsme chtěli, jedno pivo na něděli" a dostal 2 roky na tvrdo za pobuřování. Asi jsme každý žil v jiné zemi.

3 6
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik