Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Prostě celoživotní rebelka, no. Smiřte se s tím, schovejte si ve vzpomínkách to positivní a přejte jí těch pár chechtáků navíc za knížku. I výkonnostně zaostávající Němky z druhého sledu mají z reklam víc než ona.

0 0
možnosti
Foto

Tady jí přeci proboha nikdo nezávidí těch pár korun za knížku, tady jde o něco úplně jiného, což jste asi nepochopil.

8 0
možnosti
JN

Už je to trochu nuda, otevřu konzervu a v ní Koukalová.:-(

1 0
možnosti
VP

Nuda? asi to nečtete...

1 0
možnosti
TP

T59o56m47a14s 64P55e64c77h93a

13. 4. 2018 11:15

Tu anorexii má určitě z těch paštik HAMÉ. :-(

5 0
možnosti
Foto

S paštikami souhlas, ale jinak právě ona je jedna z těch, o které se dá říct, že je to "kus ženský":-)

2 0
možnosti
ŠM

jako sportovkyni jsme jí fandila, vymakala se-i díky trenérům, byl avždy upravená,jako tvář dermacolu super..ale to,co předvádí tě ́d? Mohl askončit,odejít v klidu a všichni by to pochopili...tenhl ehumbuk nemá smysl a ten obdiv ke sportovkyni,se vytrácí...

10 3
možnosti
NM

...vzhledem k tomu,co nyní vylejzá přímo od ní /věčná rebelka od 15 let A pod./ musím kvitovat,že to ti trenéři s ní vydrželi a jen díky jím by měla děkovat za vše, k čemu jí "dokopali" a z mého pohledu je jednoduché hodnocení " končí výkon s tím i kariera a popularita na kterou byla zvyklá tak po úzké poradě došla k závěru, že i za cenu BULVÁRU s popisem svého soukromí se potřebuje na nějakou dobu připumenout ŠKODA"ohledně cenzora končím s touto"dámou! ps.je tu ještě jedna možnost a to politika;-O;-O

1 0
možnosti
Foto

Chtěl bych všem, co se až nekriticky zastávají Gábiny Koukalové, položit jednu jednoduchou otázku - čím to je, že lidé - kolegyně, i někteří trenéři, kteří s ní byli od začátku v úzkém kontaktu, ji jako osobnost moc nemusí - ona sama píše o rozporech s nimi, ale zato lidé, kteří ji vůbec osobně neznají, ji vychvalují do nebes nejen jako sportovkyni, tam bych to ještě pochopil, ale i jako osobnost. Nezdá se Vám to... zvláštní...?

15 4
možnosti
Foto

Pane Polický, bylo by lepší, kdybyste příště místo mínusu, na mou otázku odpověděl, ať všichni víme, co se vám na té otázce nelíbí. Ten váš mínus je jako trapné hození křídou z tmavé chodby na světlo...

2 2
možnosti
Foto

Smutným faktem je, že místo toho, aby její kniha uspokojila sportovní fanoušky, uspokojí spíše fanoušky Blesku, AHA a podobných bulvárních plivanců...

16 0
možnosti
Foto

Přesně tak, podle mého je jen otázka času, kdy budou mít Koukalovi pořad na "TV Burrandov", ve kterém budou diváky zasvěcovat do svého soukromí.

5 1
možnosti
JR

J73a47n 57R71á69ž

13. 4. 2018 10:48

Je málo sportovců, kteří dosáhli mimořádných úspěchů, který na ně vytvořil enormní tlak a unesli humbug vytvořený kolem nich medii, sponzory, bafuňáři a fanoušky, aniž by to nezasáhlo negativně do jejich osobnosti. Špičkový sportovec musí mít velké ego, bez něj se nevybičuje k překonání hranic možného a často právě to velké ego způsobí, že v momentu kdy cítí že je "u konce s dechem" začne se chovat iracionálně a svými projevy, či neschopností vnímat realitu, zabloudí. A tak jak ztratí aureolu, která kolem něj zářila, často zažije velký pád. Mohli jsme to pozorovat například u Neumanové i Šeberleho, kteří však naštěstí po úvodních klopýtnutích našli životní pozici, která jim vyhovuje a vyhli se pokračování přešlapů, které provázely konec jejich kariéry.

Věřím, že i Koukalová se "najde". Za to co dokázala, si to zaslouží.

8 1
možnosti
PT

P71e15t36r 81T12o46m73e82k

13. 4. 2018 10:19

Možná, že to co píšete je pravda. Ale jestli je to pravda, stojí za tím ta chamtivá nula - KOUKAL. On je její neštěstí.

3 1
možnosti
Foto

No, vidíš Tomku, teď si můžeme notovat, jak si oba myslíme totéž.

3 0
možnosti
Foto

Ano, zdá se, že názory, že za vším stojí její manžel a že jde o promyšlenou marketingovou kampaň, jsou asi správné.

Napadá mě příklad knihy Tančím tak rychle, jak dokáži autorky Barbary Gordon. Tu knihu jsem četl před více než třiceti lety. Autora najednou vysadila Valium a "zbláznila se". Celou tuto svoji anabázi převedla do knižní podoby a myslím, že se, zcela nepochybně zbohatla.

Tak, Gábino, do toho. Když ne v dolarech, tak alespoň v kačkách, ať ty milióny jsou.

"Biography · A true story about Emmy-winning documentary filmmaker Barbara Gordon's Valium addiction and her desperate attempts to kick the habit..."

https://www.google.com/search?client=firefox-b&ei=aGfQWu5vieSwB8X4qMgN&q=barbara+gordon+i+dance+as+fast+as+i+can&oq=barbara+gordon+i+dance&gs_l=psy-ab.1.0.0i22i30k1.19086.21078.0.23420.8.8.0.0.0.0.98.654.8.8.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.7.570...0j0i67k1.0.FnTjdddAci4

1 0
možnosti
RD

Ještě než jsem si přečetl tento blok, tak mě napadlo úplně to samé. A to po zjištění, že nakladatelem její knihy je její manžel. Jsem fanda biatlonu, ale tohle do sebe zapadá jako máloco. I ty články o anorexii/bulimii byly naprosto cílené. Bohužel se Gabriela propadá na dno. Nejen sportovní. A většina lidí ví, kdo za to může především. S odstupem pár let asi zjistíme, že tento jeji konec bude pro český biatlonu požehnáním.

14 2
možnosti

To znamená podle Vás pane Duffek, že raději ani neměla se svým sportem vůbec začínat? A že bychom se bez jejích úspěchů a tím úspěchů českého biatlonu bez ní obešli? Vidím to trochu jinak. GK přerušila nebo ukončila svoji sportovní kariéru podloženou velkými úspěchy ale i roky dřiny. A jako každý slavný sportovec, který končí se připomene svými vzpomínkami. Píše bez studu o svých problémech a i o problémech kolem sebe. Nevidím na tom nic špatného a budu doufat spolu s fandy biatlonu (a třeba i s Vámi), že po nějakém čase všechno přebolí, zasteskne se jí a vrátí se. Toto je můj názor.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,63
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články