Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 1
možnosti
PM

Děkuji, vážím si pozitivní odezvu :)

2 0
možnosti
JH

J89a22n 88H87y93n13e26k

11. 4. 2018 14:31

Ne zcela jsem pochopil, komu je určená tato úvaha. Asi nejspíše je pro politické špičky a hlavně strany, které bojují o své bytí ve vrcholných funkcí. Ty to ale moc asi nechápou. Proto jsou v poslanecké sněmovně takoví poslanci jací jsou.

0 0
možnosti
PM

Euroskepticismus se šíleně šíří a směr czexit je nebezpečný, i když se zatím zdá nereálný. O EU se v ČR typicky mluví jenom negativně a několik stran si na tom zakládá kampaň.

Mým cílem bylo shrnout i pozitivní stránky EU a ukázat, že mnoho opakovaných výmluv není pravdivých.

5 1
možnosti
Foto

Dávám karmu.

My Češi mám geneticky danou vlastnost neustále si stěžovat a současně všechno házet na ty okolo. My jsme nikdy za nic nemohli, všichni nám okopávají kotníky, všichni nás zrazují. Dříve se nadávalo na CCCP, nyní na USA a EU. Ale vždycky za všechno mohli ti jiní. R^

8 0
možnosti
PM

Jak píšete. V článku jsem uvedl několik příkladů, jak i ti "malí" můžou mít velký vliv a velké výsledky. Ale jejich snaha nikdy nezačínala slovy "my za nic nemůžem, to oni můžou za všechno špatné".

1 0
možnosti
RC

Vcera se mne snazil nekdo presvedcovat, ze v EU vladnou nevoleni lidi, kteri se do ridicich organu kooptuji. Nejen ze netusil, co to kooptace je, ale zaroven nechtel pochopit, ze ridici organy EU jsou velmi podobne nasemu politickemu systemu.

A takovihle lide se dozaduji referenda o vystoupeni z EU.

8 0
možnosti
PM

Na jedné diskuzi jsem se bavil se zastáncem czexitu, co od toho čeká. Řekl, že není věštec, že neví. Tak jsem se ho ptal, jak se tedy chce rozhodnout v otázce, která ovlivní zemi po všech stránkách na desetiletí dopředu.

Rozumné odpovědi jsem se nedočkal.

1 0
možnosti
Foto

Většina argumentů autora je logicky vadná.

Například protiargument k tvrzení, že Unii nepotřebujeme:

"Přes 83 % exportu je do států EU. 33 % jde přímo Německa. Umíte si představit, že o partnerovi, který se podílí na 83 % vašeho příjmu, řeknete, že ho nepotřebujete?

Do EU nebo Německa exportuje například Čína, která není členem Unie. Navíc Německo není Unie.

1 6
možnosti
RC

Myslim, ze jste prave logicky vadne zauvazoval Vy. Uz jen predstava front kamionu na hranicich mne desi. A to jich jezdi vyrazne vic, nez pred vstupem do EU.

7 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1334x
Podnikám v oboru IT a marketingu na webu. Vzdělávám se v různých oblastech a sleduji dění kolem sebe. Vždy preferuji racionální a faktický přístup pro řešení problémů. Vážím si vzdělání a co nejvíc předávám dál.

Seznam rubrik