Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Bez GS to nebude ono, ale má právo na život dle svého rozhodování, udělala toho pro čš.sport dosti ..mnoho štěstíR^R^R^

5 0
možnosti
JH

J57a86n 35H21y62n18e28k

9. 4. 2018 11:33

Gabriela Koukalová se rozhodla tak, jak se rozhodla. Je to její a jen její rozhodnutí. Proč se tu mnozí vyjadřují negativně? Určitě jsou to lidé, kteří nikdy nic nedokázali na rozdíl od Gabriely Koukalové.

7 1
možnosti

Hm, zajímavý názor. Vás bych nechtěl mít v práci :-)

1) Filtrujete lidi. Lidí, co nic nedokázali, je většina. Mají tedy povinnost držet huby?

2) Nemluvíte k věci. Jestliže chcete někomu něco vyvrátit, někomu ukázat že je něco špatně, měl byste argumentovat, ne jen povýšeně odmítnou "hloupé kecaly"

1 0
možnosti
DS

Krásně jste to napsala, děkujiR^

3 0
možnosti
Foto

A já, paní Dášo, moc děkuji Vám :-).

0 0
možnosti

To je hromada sluníčkových keců. Někdo útočí proti známé osobnosti a navíc hezké ženě, rychle se jí zastaňme. Sice jste se vůbec nezamyslela nad tím, proč se dostala pod tlak, ale to Vám nezabrání, abyste něco nevyplodila.

Gábina udělala jednu obrovskou chybu. Začala kolem sebe kopat. Nikdo jí neupírá právo skončit kariéru. Kdyby napsala "mám toho prostě dost a nechce se mi dále makat/chci mít děti/zdravotní problémy mi znemožňují sportovat/...", rozumní lidé (a těch je většina) by jí zatleskali a poděkovali jí, za to co udělala. Je to její život, její kariéra. Jenže ona začala útočit na trenéry a svádět na ně vinu. Začala do médií mluvit o tom, jak jsou na ní všichni ošklivý. Tohle chování je, pro mě osobně, ecklhaft

7 10
možnosti
Foto

Děkuji Vám za názor, i když bych slovo "kecy" hned v první větě vzhledem k tomu, že diskuzní příspěvky čtou i děti, vyměnila s dovolením za řeči.

Jinak myslím, že je vše v pořádku. Já jsem vyjádřila svůj názor v článku, Vy v reakci na něj.:-)

0 0
možnosti
DP

Hezky jste to napsala.R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám a zdravím!:-)

0 0
možnosti
PK

Sportovní generálové z jiného důvodu než fanoušci si přáli aby na pomyslném Olympu vydržela 10 či více let. Ne každé ženské tělo vydrží to co takové sestry Williamsovy.

Samozřejmě neumím posoudit zda jsme od ní v tréninku či počtu závodů nechtěli příliš, to musí posoudit jiní. Politické postoje - byla k ním trochu či trochu víc tlačena? Jinak blogR^

1 0
možnosti
Foto

Mě právě mrzí, kolik fanoušků začalo tak brzy zapomínat, vždyť ještě vloni touto dobou byla královnou. Teď by jí snad ani nenechali dělat podkoního. No, jejich škoda, že si nedovedou vybavit nic pěkného.:-)

3 0
možnosti
DP

Coby už skoro 53 letý cizák, nejsem dávno v obraze, co se českého sportu týká, ale Váš článek ve mě probudil zvědavost, a tak jsem si o paní Koukalové trochu zagoogloval. Narazil sem na dvě diskuze a z nich dostal pod vlivem mnoha příspěvků dojem, že paní Gabriela Koukalová je asi velmi špatná osoba, když na ní mnoho diskutérů nenechá ani jednu niť suchou. Paradoxně sem zjistil, že u nás na Severu se paní Koukalová těší velké úctě jak u sportovně založeného publika tak i u svých, i když nyní bývalých, sportovních konkurentů. Máme tady u nás rčení "Žadný nemůže být prorokem ve vlastní zemi", u paní Koukalové to asi platí tuplovaně. Ale takovou "mlátičku", jak si pí Koukalová schytala alespoň na těch dikuzích, na které sem narazil, i přesto, že někteří sportovci jsou i tady samozřejmě za své prohřešky kritizováni, tu žádný sportovec nedostává.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za zastavení. Máte pravdu. Ale říkám si, že právě proto, že se negativisté tak rychle vyjadřují a urychleně ťukají své ničím nepodložené odsudky do klávesnice, neměli bychom se my ostatní stydět za své pozitivní názory a také je zveřejnit.

Já jsem paní Koukalovou nikdy osobně neviděla. Pouze v televizi při biatlonových přenosech. Ale to mi nemůže zabránit v názoru, že pro naši malou zemi udělala velký kus sportovní práce a zaslouží si za něj právem uznání.!!

1 0
možnosti
Foto

Moje řeč. AKorát bych to takhle pěkně neuměla napsat. :-)

2 0
možnosti
Foto

Paní Vlasto, moc děkuji, ale musím oponovat - dovedla, a právě proto, že dovedla, Vás tak ráda čtu :-) R^.

0 0
možnosti
Foto

Karma.Dobře napsáno.Těch ruzných "expertu" a ruzných konspirativních teoretiku je na netu plno,někde si ti chudáci svou frustraci vybít musi....

3 0
možnosti
Foto

Děkuji. Máte pravdu, a proto jsem tento blog napsala. Paní Koukalová si zaslouží uznalé poplácávání a nikoli herdy do zad.

0 0
možnosti
  • Počet článků 515
  • Celková karma 32,44
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik