Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Volil jsem STAN a sdilim ten Vas pocit. Koho priste? Jeste nevim.

1 0
možnosti
Foto

ODS jsem rozhodně nevolila, protože mi prof. Fiala pohrozil v jednom ze svých programových stanovisek, mimochodem dost hloupým, ohrozil mé podnikání. Já jsem volila sociální demokracii, protože si přeji spíše levicovou, ale ne extrémně levicovou stranu, jako jsou komunisté a mrzí mě, že ČSSD měla po volbách takový propad. Minulá Sobotkova vláda spolu s dalšími stranickými subjekty byla celkem úspěšná, a nešlo pouze o zásluhy Andreje Babiše, jak to vyznělo z výsledků voleb. Pokud by se ale k moci dostaly nějaké neextrémistické pravicové subjekty ODS, TOP O9, Stan a KDU ČSL, asi by se toho zas až tak moc tak moc nezměnilo. Protože na vývoj ekonomiky u nás vláda stejně nemá skoro žádný vliv, a jelikož jsme nuceni v řadě ohledů, například skoro ve všech normách přejímat legislativu EU, tak se stejně nic neděje. Víc by mi vadili například komunisté s Okamurou a ANO, protože jsou proruští a chtěli by nás asi vyštvat z EU, což si nepřeju. Taky by se mi moc nelíbilo, co se děje v Polsku a Maďarsku, hlavně ale v Polsku. Tyto procesy už považuju za demokracii v něčem nebezpečné.

4 5
možnosti
MS

ČSSD ovšem ukázala, že nemá žádný problém vládnout s podporou komunistů a dokonce by i nakonec překousla Babiše na postu premiéra, kdyby za ten "kauf" obdržela křeslo ministra vnitra. :-P

5 0
možnosti
PK

Není koho volit..jedině vyprodukovat něco zcela nového....;-D

2 1
možnosti
MJ

U mně si to Babiš nejvíce pokazil vyhoštěním ruských diplomatů. Sám chce, aby ostatní ctili presumpci neviny a pak na základě obvinění bez důkazů vynáší soudy!

S tou ODS - pokud v ní zůstanou špatní lidi jako je Stanjura či Němcová, tak jsou pro mne nevolitelní. Bohužel v ČR neexistuje volitelná pravicová konzervativní strana (z mého pohledu pochopitelně).

9 9
možnosti
TB

Ještě bych počkal. V naší politice obzvlášť platí, že dnešní krach může vyústit v zítřejší domluvu ;-)

3 0
možnosti
TB

Teď na novinkách je rozhovor s Hamáčkem, kde vcelku jasně říká, že čeká na další nabídku od ANO, takže jak píšu výše, to že ČSSD jeden den práskla dveřmi neznamená, že se už zítra nemůžou dohodnout ;-)

4 0
možnosti
JL

Asi Piráty nebo nikoho. Aňáci už mi lezou na nervy s tím svým Babišem, socdemáci jsou trapní, Okamura je komik, pravičáci jsou banda lupičů...lidovci jsou komici, není koho volit.

1 3
možnosti
DV

D58a40v92i20d 37V85l61k

7. 4. 2018 15:22

Víte Moje žena volila Piráty,ale vlastně neví koho volila. Kdo to vlastně je ti Piráti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,33
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik