Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tu tisícovku zpátky posílat nebudu, ale takovým pakatelem si mě nikdo nekoupí. Jo, přidat k tomu tři - čtyři nuly, to by mi morálními hodnotami mohlo trochu zacloumat. ;-D

Jinak mám podobný dojem, jako pan Hrubý níže.

2 1
možnosti
Foto

Pane Marek-u, což nelze ocenit, jakou částku bych byl schopen obětovat na oltáři demokracie? ;-(

1 0
možnosti
MB

Jisté je pouze to, že A. Babiš nechce jít do basy a chce vládnout sám. Jsem středopravicový volič - přesto nejvýše hodnotím to, co předvedli Lihoví chlapci z ČSSD. Nevím, zda sofistikovaný - či nahodilý počin, ale dobře vyplnili hluché místo scény ! (% jim porostou !). Lituji, že to neudělala ODS, či nějaký blok pravice. Jednat a nedohodnout se. Není to bez významu - Babiš je blíže propasti . Alternativ je nyní obrovské množství. Bude žít z vůle Zemana, (možná i Pelikán jako úlitba bohům). Stále více se ukazuje, že ČR je pouhou zástěrkou péče Oligarchy - Stačí nominovat Brabce a Vláda je IHNED. Jedinec, pak může vléci vše k předčasným volbám, ve svém zájmu, nebezpečí pravda zde pak je. Nu dobře, v tom případě - Dobře nám tak. Vše bude jasněji v úterý - Babiš na koberec Hradu - Doufám, že mstivý stařec svou žlučí pohne ! Tady by se to i hodilo ... :-)

5 0
možnosti
JN

No, nechci být Davide moc velký pesimista, ale trochu se obávám toho, že pokud na podzim předčasné volby budou (což také vidím jako nejpravděpodobnější variantu, i když na naší politické scéně člověk nikdy neví...), tak jejich výsledky umožní, že Babiš už bude moci vládnou sám. Bohužel. :-/

7 3
možnosti
ČP

Bohudík, protože bude vládnout skvěle.

3 12
možnosti
JK

J93a21n 88K72o15z20l41e24r

7. 4. 2018 16:37

Vcelku souhlas s hodnocením politické scény jen bych dodal že stejně jak Babiš by měl ODS opustit pan učitel Fiala

2 4
možnosti
Foto

Nemyslím si, že TOPka spěje ke konci a podobně i STAN.

Naopak jsem přesvědčen o tom, že výrazně posílí a navíc že půjdou do voleb společně.

To, že teď o nich není až tak slyšet je celkem logické-dostávají poměrně malý prostor v seriozních mediích (logicky vzhledem k jejich volebnímu výsledku) a ve stranických mediích ANOFERTU pak prostoru dostávají minimum a pokud ANO tak v negativním vyznění. Nicméně nepochybně pracují na konsolidaci svých stran a pracují i na vzájemné spolupráci.

O tom, že se ani jedni nedostanou do sněmovny se pak mluvilo již před posledními volbami a vidíte jsou tam obě strany a se souhrnným výslekem cca 11%-tedy s téměř shodným co v roce 2013, v krajských volbách dopadli podobně jako v těch předešlých,...Dá se předpokládat, že počet jejich voličů se nijak výrazně nezmění.

Přajít od TOP09 k ODS pak vidím jako velmi nelogický krok.

Topka je jasně proevropská, pro euro,...ODS naopak je euroskeptická a proti euro.

TOPKA je dnes realně mnohem liberálnější stranou než byla v minulosti a než je ODS. Tedy pravicově zaměřený liberálnější volič, který preferuje EU a euro nemá jinou alternativu než TOP09

U ODS pak není problematický z mého pohledu jen Klaus mladší, ale i Černochová a někteří další.

6 3
možnosti
Foto

S posílením Topky máte pravdu. Např. v našem městě jde nahoru.

3 1
možnosti
VH

Není to jinak? Nepotřebovalo ČSSD (ti, kdo čekají na posty) odložit dohodu až po sjezdu? To už se nebudou muset ptát delegátů, zda souhlasí (souhlas vůbec nebyl jistý) a už vůbec nebude možno vyhlásit stranické referendu (kdy se vážně očekával nesouhlas).

Počkejme, zda za 14 dní Babiš "uvědoměle" neustoupí a ČSSD vstupem do vlády "nezachrání" republiku.

5 0
možnosti
DV

D91a29v84i59d 18V22l68k

7. 4. 2018 15:16

Taky dobrý postřeh Vladimíre, možná jsem ty "Hérečky podcenil" Předpokládal bych , že čácky a hrdině zasáhne Prezident a slavní budou pak všichni zachránci.;-D

7 0
možnosti
DV

D37a53v67i98d 65V31l81k

7. 4. 2018 15:10

Myslíte , že je fakt možné , že by Babiš nakonec vládl s Pitomiem ve vládě za podpory komančů????A čeho by byl Okamura ministr??? Vnitra????

3 2
možnosti
VH

Považujete to za nemožné? Já jsem takovou vládu (Babiš + Okamura) považoval ze reálné nebezpečí již před volbami. A trvá.

7 0
možnosti
Foto

Ptas se, jak to mame my. Politika je svinstvo, daleko radsi mam zenske:-) Ale ted vazne, Davide, minule jsem vahal mezi ODS a TOP, nakonec jsem to hodil TOPce, protoze na ODS mi vadi Klaus mladsi. Takova figura v pozadi, od ktere si nic moc dobreho neslibuju. Kdyby se volilo znovu, budu stat pred stejnym dilematem a hodim to jednem nebo druhym.

6 2
možnosti
DV

D20a52v14i52d 15V82l24k

7. 4. 2018 15:13

Taky mi vadí, ale pravdou je , že u Topky mi vadí Kalousek. Jsem tím volením zdánlivých menších zel dost unaven a otráven. Je možné, že desetimilionový národ nevyprodukuje jednu zajímavou politickou osobnost, která by nám dala zase víru, že volit má smysl??

6 0
možnosti
Foto

Taky jsem volila ODS a taky jsem spokojena s tím jak se zachovala navzdory "dobrým radám" těch, kteří ji většinou nevolili.

S TOP 09 máte taky pravdu, v dalších volbách už by se do sněmovny vůbec nemusela dostat a škoda hlasů těch voličů co nevolí Babiše.

A co se týká ČSSD myslela jsem si že po vzoru ODS se dostane na dno a trošku se odrazí, ovšem kameny na krku jako je Hašek nebo Zimola jí to moc nedovolí....

7 0
možnosti
DV

D68a20v75i52d 68V97l58k

7. 4. 2018 15:07

Souhlasím myslí,že ještě neklesli na dno.

3 0
možnosti
JF

Tak ti nevím, člověče...zatím mám jasno koho ne, Bolševiky, Ano a Očnímůru....:-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,33
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik