Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

To máte marný, dokud o tom nenapíšou The Guardian, Die Welt, NYT a The Washington Post, nejlépe všichni ve stejný den, tak to zkrátka nejen že není pravda, ale jde o výmysl Hate Médií, fikanou akci ruské rozvědky, osobní Putinův rozkaz, a zřejmě v tom bude mít prsty i Zeman s Okamurou na příkaz Filipa.

21 0
možnosti
TT

K těm anglofonním novinám bych neřadil zrovna Welt, ale Spiegel, Zeit a především taz. Žel i Süddeutsche. ;-)

1 0
možnosti
JM

J96a47k84u64b 28M75a36c46h

29. 3. 2018 12:00

Dík za článekR^

12 0
možnosti
PK

Moudří politici problémům předcházejí. Měli (USA,EU, NATO) cvičit s Turky už po anexi části Kypru, ale tenkrát jen bla, bla, CCCP byl důležitější. Neustálé poukazování na málo demokracie a nadměrnou moc armády jako strážce sekularisty přispělo k dnešnímu stavu. Rozbití sice "totalitních" diktatur - Iraq, Sýrie, které dále vytvořilo nerovnováhy. Benevolentní politika k muslimské integraci atd. Příliš velké nepřátelství proti Rusku. Politika je o vyváženosti, ne řečičky o svobodě a demokracii. Když neukážete sílu, tak ztrácíte. I Kissinger přiznal na závěr života velké chyby a omyly.

9 0
možnosti
TT

Měli podpořit Řeky po první světové, ne Turky. Ti by dnes chovali kozy v Anatolii, Arméni by nebyli vyhlazeni a Kurdové by měli svůj kýžený stát i bez marxismu.

5 0
možnosti
ŠS

Jeruzalem bylo, je a bude hlavnim mestem Izraele. Nikdo a nic neporazi Izrael. Je to Hospodinuv vyvoleny lid.

13 3
možnosti

Takže my ne-Židé jsme zbytkový póvl, fanatičko, co?!

4 4
možnosti
MD

Dobry clanek. Diky za nej.

19 0
možnosti
JZ

Martine, když Rusko likviduje opozici, tak je to v pořádku, když Rusko podporuje vrahy a nepřátele Izraele, vyzbrojuje teroristy z Hizballáhu, je to v pořádku. Když se Putin baví s Erdoganem, je to pragmatismus a je to správné. Rusko ani slovem neprotestovalo proti turecké agresi vůči Sýrii, což už některé státy EU učinily. Poněkud dvojí metr.

5 7
možnosti
MK

Jene, píši ve svém článku, blogu o dvojím metru Evropské unie. Takže zklidni. O Rusku píši pouze v souvislosti, kdy je Rusko pachatel na základě usnesení politiků, ale důkazy nejsou. Putin se moc nebaví s Erdoganem. Putin jasně řekl Erdoganovi, že nemá problém jít proti Turecku, když bude potřeba. Od té doby Erdogan nedělá nic co by mohlo Rusko naštvat. A stejně jako Putin by se měla chovat Evropská unie.

26 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky