Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J67a72n 89B36u30r60i14a61n

28. 3. 2018 6:33

Západ obviňuje Rusko z toho, že tu Rusko má nepočítaně špionů. Předpokládám tedy, že západ není tak neschopný a že "své" lidi má naopak v Rusku. Takže je docela dobře možné, že nějaký agent Západ informoval o tom, že tu otravu opravdu provedlo Rusko.

A teď mi řekněte, jak má Británie prezentovat důkazy veřejnosti - to má označit svého člověka někde v FSB?

1 5
možnosti
Foto

Když své tvrzení věrohodně nedoloží, pak se nemůže divit, že alespoň někteří, tomu nevěří. Označit někoho za viníka bez důkazů je chucpe a popírá to hodnoty, na kterých evropské státy staví.

10 0
možnosti
Foto

ODS by měla urychleně začít uvažovat o obměně svých vrcholných kádrů z důvodu sílící senility a z té pramenící neschopnosti racionální úvahy.

13 5
možnosti
JB

J17a87n 69B10u50r92i43a94n

28. 3. 2018 6:33

Vy jste volič ODS?

2 3
možnosti
Foto

Budeme-li věřit britské vládě, že k usmrcení Skripala a jeho dcery byl použito něčeho, co bylo indikováno jako něco, co připomínalo nervový plyn Novičok, tak si je nutné uvědomit, že 1) Někdo na ruské straně mohl mít motiv k usmrcení Skripala, jestliže tento opět začal zpívat. 2) Jak ukázal 21. srpen 1968, Rusko se negativní reakce nebojí.

Na druhé straně pokud nemůže britská vláda z těch či oněch důvodů předložit jasný důkaz veřejnosti, je jedinou adekvátní odpovědí stejným způsobem usmrtit jako odvetu ony ruské agenty, kteří byli vyměnění za Skripala. A k tomu vzít navíc sebou nějakého toho ruského policistů. Oko za oko, zub za zub.

Všechny ostatní akce jsou nanic.

2 5
možnosti
ZJ

V minulých volbách mně překvapilo, že ještě takové strany někdo volí. No a nyní máme výsledek. Pana farského bych ihned zavřel do Bohnic nebo do kriminálu pro poplašnou zprávu a potom bychom viděli.

Je však jisté, že v naší zemi dlouho neproběhla Defenestrace, což by poslancům velmi pomohlo!!

19 2
možnosti
OU
JK

Jak jako *údajně* použitý plyn?! Britští chemici detekovali novičok, byl to novičok. Vám tak svěřit vyšetřování něčeho, to musí být terno teda. Chudáci poškození.

4 16
možnosti
JK

J58a45n 73K11o38z12á63k

28. 3. 2018 0:17

Nejsem chemik, ale když chci určit nějaký prvek, tak musím taky znát jeho složení. Když znám jeho složení, tak musím být taky schopen ho vyrobit. Chemici ve VB znají jeho složení a přitom určí, že je to práce Ruska. Tím nehájím Rusko, ale je docela zajímavé, že všichni vědí, jak se dá vyrobit, ale použije ho pouze Rusko.

14 2
možnosti
Foto

Tak už konečně vybalte, v kerý kavárně se ta svoloč schází, ať máme jasno.....

6 5
možnosti
Foto

Vy je chcete vypudit Novyčokem?

3 1
možnosti
Foto

Šéf zeměkoule, nemůže zkousnout, že to na Ukrajině nevyšlo podle přání, že to vzalo v Sýrii také jiný směr než byl plán. Bohužel, kdo nehodlá poslouchat šéfa zeměkoule to má těžké. Hussein, Osama bin Laden, Kadhafi, jsou zářným příkladem. Assad by nedopadl lépe nebýt pomoci RF. Nepřítel musí být za každou cenu, jinak se těžko vysvětluje 800 vojenských základen po celé zeměkouli a 620 miliard na zbrojení ročně.

Za článek. R^R^

28 8
možnosti
Foto

shrnul jste to pěkně. Je z toho zřejmé, že prakticky všechno vždycky nakonec vzalo jiný směr. Kde dělají soudruzi z NDR chybu?

7 1
možnosti
MA

Těm lidem ze STAN chybí logické myšlení o paní Němcové nemluvě.

24 4
možnosti
Foto

P55e25t63r 56H74a13n78n33i91g

27. 3. 2018 22:14

V Africe v pásmu Sahelu se připravuje na invazi do Evropy miliony migrantů. Tento zdroj mám z relevantního tisku, žádné FB fake news, a my tady blbneme s naprosto neuvěřitelnými a nepodloženými obviněními jednak proti Rusku a také vlastně Ruska proti nám, že to snad pochází od nás. Vůči UK nemáme vzhledem k Mnichovské zradě 1938 vůbec žádné morální povinnosti. Co dělá slavná MI6? Proč to relevantně nevyšetřují, vyhodnotí a pak oznámí výsledek pátrání? Proboha nesměřujme k válce! To nás v Evropě, vážení státníci pálí dobré bydlo, že už 73 let nebyla žádná celoevropská válka? Vzhledem k tomu, že tajné služby různých zemí vyhodnocují, že se v blízké budoucnosti dá Afrika na pochod směrem na sever, tak bychom měli s předstihem řešit, jak se bránit. Neboť taková olbřímí migrantská invaze, a je jedno jakých náboženství, naprosto zdecimuje sociální systémy evropských zemí.

45 9
možnosti
TH

Pane Hannigu, která zrada byla pro náš národ horší? Ta v roce 38 nebo ta v roce 68?

4 14
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik