Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je fakt, že dneska je jeden v tolika "registrech" ( v kdekterém obchodě, vč. e-shopů, v lékárnách, u doktorů, u dodavatelů energií a vody, na úřadech, vč. placení odpadů a kdekterých daní, u mobilních i imobilních operátorů, na sociálních sítích, vč. blogů...), že těžko říct, jestli jeden "registr" navíc to může ještě zhoršit.;-) Ale divný to je.

0 0
možnosti

Dodatečně jsem se zamyslela nad onou registrací. Uvažuji: barmanka kamsi zanese číslo občanky hosta, asi zapíše i jméno, nejspíš mu vydá nějakou kartičku. Tu ten maník příště ukáže, barmanka ji projede čtečkou, někde se hostu udělá čárka....a už to jede! Ihned se kdesi ví, že Franta byl v herně pětkrát za měsíc a Pepa je tam pečený vařený. Díky sdíleným databázím lze dohledat, že Franta je zrovna tento měsíc na nemocenské, Pepa jako nezaměstnaný pobírá podporu a dokonce příspěvek na bydlení!!!!! Ale co s tím, co s takovou informací? Návštěva herny není legitimním důvodem k odebrání jakýchkoliv dávek. Tak se to prostě hostům jen někde sčítá a eviduje se jak jsou herny navštěvované. Kdosi to vymyslel, jiný vyrobil program, na něj má licenci, prodal jej státu, distribuce do heren..... Gamblerům je to fuk. Pro mě za mě, kdyby herny zrušili, byl by svatý pokoj, ale kšeft je kšeft, je to zcela viditelná ruka trhu.

0 0
možnosti
Foto

Vzala jsem si ze Žolíka příklad - ostříhala jsem se. Sama, takže mám sem tam zuby. Nicméně účesu říkám "ledabylý rozcuch", takže to neva.;-D

Tak roztomile jako Žolík samozřejmě nevypadám.

0 0
možnosti
Foto

R^no to je fešák slaďoučkejR^:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS