Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro mě úsměvné oživení sobotního, pozdního odpoledne.

1 0
možnosti

Děkuji, já jsem s bolestmi zad upoután doma a tak se ventiluji. :-)

Jsem rád, že jsem přispěl k troše úsměvu. :-)

1 0
možnosti

Asi tento blog měl laděn úsměvně a s jistou dávkou sarkasmu a tak můj příspěvek, který je laděn vážněji sem nezapadne, ale stejně to zkusím. Je to info o tom jak aktuálně ČT informuje o významných výročích ČR.

15.března si někteří Pražané připomínali 79.výročí okupace našeho státu Německem, které proběhlo na Hradčanském náměstí.

Na „Shromáždění k připomenutí německé okupace a zrady Západu“ vystoupila mj. historička Marie Neudorflová, představitelé politických stran, iniciativ a hnutí.

Ve výroční den nacistické invaze, měla veřejnoprávní televize nabitý program, Musela předávat informace o protestních stávkách studentů, především středoškoláků, proti údajnému porušování ústavy. Proč si nenašla čas informovat o tomto pro nás smutném historickém výročí?R^

5 0
možnosti

V ČT pracují “jen” lidé a je těžké zavděčit se všem. Jsem rád, že nejsou volby příští týden, jelikož strany nemají žádnou strategii. A to se odráží i v politických tlacích na ČT. Přesto si myslím, že ČT v rámci možností je objektivní a lze najít i informace, které na veřejnoprávní televizi patří. Bohužel “poptávka” na program ČT je také více bulvární a pokud nechce být pro úplně úzkou skupinu obyvatel, musí nějak balancovat mezi zábavou a zpravodajstvím nebo masovými tématy.

4 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik