Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

o židech se říkalo že vraždili děti kvůli rituálům a židi naopak tvrdí o Arabech že své děti používají jako štíty-lacinné efektivní demagogick= žvásty

0 0
možnosti

A74n15n22a 34Č57e63r13n97á

26. 3. 2018 8:40

Ano, je to známou skutečností, přesto se najdou "lidé", kteří toto komunistické zlo volí.

Děkuji, že nezapomínáte, když ve školách se to neučí.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

O Američanech se dá napsat, že vyvraždili tisíce indiánských dětí a žen.

5 4
možnosti
JZ

Rusové vyvraždili tisíce kavkazských žen a dětí.

5 1
možnosti
Foto

Tady si počtěte, kteří komunisté v Rusku mučili a vraždili děti a vyvraždili carskou rodinu-cituji:

"Současní židé velmi napadají sovětské bolševiky za popravu cara a jeho rodiny, kdy z tohoto zločinu obviňují přímo Lenina. Hlavním iniciátorem tohoto zločinu však byl uralský oblastní výbor, v jehož čele stál Běloborodov, (který byl židovského původu a mimo jiné se v r. 1937 léčil v Karlových Varech). Dále o popravě rozhodoval Běloborodův zástupce Chaim Isakovič Gološčekin – židovského původu. Šéfem popravčí čety byl Jankel Jurovský, taktéž židovského původu. Vlastní exekuci organizoval Jakov Sverdlov, který byl židovského původu a který se po únorové revoluci roku 1917 vrátil do Petrohradu. Sehrál důležitou roli v plánování říjnové revoluce. Za zločin popravy carské rodiny byl Sverdlov plně zodpovědný. Vyhlásil Rudý teror, kampaň poprav a věznění: https://cs.wikipedia.org/wiki/Jakov_Sverdlov. Ve dvacátých letech v SSSR měli politikové židovského původu v bolševickém státním aparátu podstatně větší zastoupení, než odpovídalo jejich podílu na počtu obyvatel. Roku 1927 měla bolševická strana 50 000 členů židovského původu čili 5,21% členstva, což byl trojnásobek demografického podílu. Tato disproporce byla tím vyšší, čím vyšší byla mocenská struktura."

6 7
možnosti
Foto

Pane Kindle, můžete kterýkoliv můj údaj vyvrátit?

5 3
možnosti
MB

Pořád píšu, že mezií komunisty a fašisty rozdílu není. Na jejich obranu dotčenosti uvádím, že ONO to JINAK dělat není ani možné ! Smyslem je reeinkarnovat totalitu - jako prostředek k vyšším cílům ! Pak i zamlčovaný bandita Lenin, který vyslal smrtící komando na děti Cara. Postříleny, přežily - hruď vycpanou šperky, tedy důsledněji opakovat a spálit ! (Přesto se podařil rozbor DNA). O podpoře A.Hitlera sovětskými soudruhy nemá smysl psát , do r. 1933, kdy tankové divize se cvičily v Kazani. Smlouvy v Rapallu - z historie vyretušováno, nehodilo se. O inspiraci ze sovětských lágrů podobně, pak se dobře píše o zlo Hitlerovcích v Dachau ap. Komunisté, tak jako fašisté, mučili a vraždili děti. Rozdíl je snad v počtu, nicméně princip je identický. Cíle však stejné - Budovala se lepší a šťastnější společnost. Buďme rozumní, uznejme skutečnost a hlavně je odsuďme ! Tudy cesta skutečně nevede ! ... :-)

7 0
možnosti
PV

Jen pro upřesnění - děti cara - nedávno jsem četl jeden zajímavý článek o popravě carské rodiny a je pravdvou,že tehdy nevěděli, co mají s carskou rodinou dělat a tak je zavřeli do nějakého baráku, kde je hlídalo komando a poprava ve sklepě byl spíše tragický omyl než záměr - nechce se mi ten článek hledat, ale historická fakta k tomu dávají smysl

1 1
možnosti
Foto

K diskuzi: Někteří komunisté možná děti vraždili, ale Stalin jich mnoho zachránil tím, že se postavil proti potratům. A antipotratové komise v Československu také odradily možná některé budoucí rodiče od zákroku. Stejně tak mnoho dětí zachránily jiní komunisté zavedením povinného preventivního očkování v rozsáhlejším měřítku než v jiných státech.

A co jeden profesor se svou propagací dlouhodobého kojení, to nic?

2 6
možnosti
MB

Stalin má spoustu zásluh ! Já např. oceňuji jeho nízkonákladovou , Cestovní kancelář ! Využila masa lidí, jízdné 50% - pouze cesta tam ! Tu do gulagů, tu do Pobaltí, na Ukrajinu ,či na Krym. Je úžasné, že to funguje efektivně dodnes ! V.Putin si sice s jeho okazem neví rady - na straně druhé starostlivě přistupuje k péči o ruskomluvící - cizorodé obyvatele ! I referenda se pak dělají docela dobře a vypadá to tak demokraticky ! ... Kam se hrabe Adolf se Sudety ! :-)

8 0
možnosti
PV

Šmarjá - to že autor Ziegler je tak trochu mimo realitu tady asi víme všichni, ale psát takové bludy ??

Už nadpis blogu - ,,Komunisté vraždili děti "" má v nás navodit myšlenku že jich byly tisíce či miliony - a věřit všemu, co napíše pravý prostor má také určitou vypovídající hodnotu .

Nemilý autore - pro vyváženost tvého zpravodajství se pokus napsat třeba něco o zvěrstvech na dětech co prováděli tvoji nejlepší kámoši z USA třeba ve Vietnamu Rv

6 7
možnosti
PV

Jo a pokud chceš skutečné rekordmany, tak nezapomeň na svoje kámoše z Německa - Auschwitz-Birkenau, Treblinka, Mauthausen

2 1
možnosti
Foto

co svět světem stojí lidskými dějinami se táhne krutost-už Herodes co nechal vyvraždit chlapečky a židé co ukřižovali Krista a Evropané když vyhladili indiány-člověk je zrůda:-/

4 0
možnosti
AL

Máte pravdu, akorát bych si to nemyslel o celém lidstvu.

1 1
možnosti
JG

Děkuji za odkaz na film Nesmíš plakat - je opravdu neuvěřitelné, co dokáže udělat člověk člověku. S rovnítkem mezi komunisty a nacisty souhlasím (a když si vzpomenu na některé projevy paní Semelové je mi fakt špatně) - v obou případech jde o dlouhodobou systematickou likvidaci nepohodlných lidí. U komunistů je to o to horší, že tato zvěrstva probíhala, zatímco naše školy zdobily papírové holubice jako symbol míru. Souhlasím (viz několik příspěvků níže), že každá válka přináší strašlivá zvěrstva, ale na konci každé z nich přijde zpravidla jakési vystřízlivění obou stran a poučení z těch hrůz. Komunisté přišli k moci krátce po válce - po holokaustu a místo vystřízlivění a poučení pokračovali ve vyvraždování - nikdo normální nemůže být dnes hrdý na to, že je komunista.

17 0
možnosti
AL

A přesto takoví lidé existují.

Říkat o někom, že není normální, jen proto, že je v parlamentní politické straně, kterou vy neuznáváte, není demokratické a je to i řekněme, ne moc chytré.

Tito lidé mají své legální přesvědčení, kterému věří.

Nikdo by neměl být v demokratické společnosti utlačován nebo ponižován za svou víru nebo své politické přesvědčení.

Tak praví listina práv a svobod .

1 5
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz