Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23o25s13e73f 48P24o93t36r

24. 3. 2018 23:51

Zajímá mě spíš vědecko-naučná literatura. V knihkupectví Dobrovský má vyhraženo několik metrů regálů. Bohužel ze shora se na tlačí tituly "Horoskopy na každý den, Čištění čaker, Úvod do magie...... Už teď jsou moji oblíbenci ve spodních regálech, abych se musel shýbat a myslím, že nebude dlouho trvat a úplně zmizí.

0 0
možnosti

P24a53v48e83l 37H75e29k

24. 3. 2018 14:40

Knih vychází, vidíte to moc černě nebo chodíte ke špatnému knihkupci.

0 0
možnosti

Dnes jsme svědky sázek na jistotu. Jděte s vlastní tvorbou s kůží na trh: za socialismu byli autoři odmítáni větami "nesplňuje zaměření našeho vydavatelství", "nevejde se do edičního plánu"... Dnes nás vítají slogany typu "Prodává jméno". Ty zmrzačily literaturu natolik, že čteme stále slabší odvary původních skvostů. Někdo namítne, že co pořád vymýšlet nového. Ale rozhlédněme se kolem, jak už zdaleka nejen mládež przní rodný jazyk a položme si otázku - co jiného kromě SMS jsou tito lidé schopni napsat? Pak se nelze divit.

0 0
možnosti

máte pravdu v tom že množství nezaručuje kvalitu.........ale ve velkém množství produktů lze najít i ten kvalitní, jen to trvá............ale jsou jistá známá jména , která jsou celkem dobrou zárukou dobré kvality........

0 0
možnosti
Foto

Kde jsou takoví tvůrci, jakým byl např. básnický prozaik Jan Čep? V hrobě.

Takový úpadek je kompletně v celém prostoru dnešní kultury. Já se snažím něco vytvořit v architektuře, ale tam je to úplně to samé.

A tak se snažíme a prohráváme v boji s byznys komercí, ale žijeme do posledního dechu.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS