Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podrobně popsal situaci a snajpry na Majdanu Ivan Katchanovski z univerzity v Ottavě. Mimo jiné zpracoval k tomu několik studii a i videa se svědectvími. Kdo hledá pravdu tak by si to neměl nechat ujít:

The Maidan Massacre in Ukraine: A Summary of Analysis, Evidence and Findings

https://www.academia.edu/24504750/The_Maidan_Massacre_in_Ukraine_A_Summary_of_Analysis_Evidence_and_Findings

Maidan Massacre in Ukraine Video Appendix

https://www.youtube.com/watch?v=z9o-XTOVDgA

60 Witness Testimonies About Maidan Massacre Snipers in Ukraine: Video Appendix B

https://www.youtube.com/watch?v=MU0jxKJ4LaY

2 0
možnosti

Johanku z Arku také nechal král popravit. Jedno je jisté, Kalousek už ji bránit nebude.

1 0
možnosti
Foto

Již jednou se ukázalo na Irák, ohledně zbraní hromadného ničení a k čemu to vedlo. Nepravdivá informace stála mnoho lidských životů a nestabilitu v Asii. Dvakrát měř, jednou řež, to by si měli uvědomit všichni politici, než vypustí nepodloženou informaci, které by mohla ohrozit celý svět.

8 0
možnosti

Skvělé téma.

Úžasně zpracované a hned je to poznat na čtenosti i karmě.

Když někdo umí, tak druzí pouze závistivě koukají.

Karma.

R^

5 0
možnosti
Foto

Děkuji. Možná by bylo lepší, aby nikdo závistivě nekoukal, ale byl ještě lepší. Závist není moc dobrá vlastnost.:-)

4 0
možnosti

Podle zjištění SBU Savčenko spolupracovala s druhou stranou. Konkrétně s panem Rubanem, který byl zadržen týden před ní. Cíle byla vojenská provokace v Kyjevě.

2 2
možnosti
Foto

To je, Andreji, více, než nepravděpodobné a já tomu nevěřím. Prostě se stala nepohodlnou a tak bylo potřeba ji "popravit". Zatím jen v soft verzi.

5 0
možnosti

Představte si, že v parlamentu máte evidentního magora. Budete ho citlivě šanovat, když víte, že i ty nejdebilnější ideje si najdou stoupence? Platí i pro kterýkoli tým.

2 0
možnosti

Bylo by potřeba, aby Ukrajinci požádali i o vydaní Kalouska, protože ten ji na ten údajný pokus o puč vyzbrojil dýkou a bezmeznou podporou.

16 0
možnosti

J92a31n 60H56y41n19e44k

23. 3. 2018 10:38

Dobře napsaný článek. My bohužel papežštější než papež sám a tak se rychle nachýlíme i k názoru, který je neověřený, zcestný či dokonce destabilizující. Prostě výkřiky pana ministra zahraničních věcí , včera lavírující názor pana předsedy vlády po návratu z Bruselu, je až úsměvné. Prostě my, myslím tím ČR, jsme vždy pod vlivem a pod vliv se snažíme dostat. Hrozně jsme překvapeni, že Rusové jsou vlastenci. My jimi bohužel už dávno nejsme a ani nemůžeme být, protože si nevážíme vlastního národa. Je to smutné divadlo.

15 1
možnosti
Foto

Děkuji a je smutné, pane Hynku, že s vámi musím souhlasit. Pobruselské strkání hlavy pod páteř u Andreje Babiše mě naprosto znechutilo. Hlavně, že ještě pár hodin předtím všichni vykřikovali, že by měli odpovědět jednotně. Druhá otázka je, na co by jako měli odpovědět, když se nic neví jistě.

A jako Češi? Ano, věčně naši politici mluví, že se musíme postavit proti, ale vždycky nakonec sklapnou. Alespoň jednou, alespoň z principu říci ne i za cenu pokut a trestů. Ale stát si na svém přesvědčení, které my, bohužel, nemáme.:-/

6 0
možnosti

Ona chtěla vyhodit do vzduchu parlament?

Nic nového pod sluncem.

Viz "spiknutí střelného prachu", rok 1605, Londýn.

Tehdy to však také nevyšlo.

1 0
možnosti
Foto

My jídla nepodáváme, ale mladý anglický pár prosil o vidličku. Ty v šuplíku máme (fork) a já z legrace dělal, že nerozumím a ptal jsem se jich na Guy Fawkes Day.

2 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.