Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po panu Sobotkovi, předsedovi ČSSD, nám zbylo ještě pohrdání pravomocným rozsudkem soudu (dluh k panu Altnerovi).

0 1
možnosti
RS

R77u66d72a 62S18l58a88v57í42k

23. 3. 2018 18:13

Není náhodou spíš viníkem ten, kdo umožnil snížení podílu státu v roce 1997?

1 0
možnosti
AL

To nejhorší, co nám po panu Sobotkovi zbylo, je privatizace OKD!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naštěstí se vyšetřování už rozbíhá.

Karma.

0 0
možnosti
VH

Rád bych věděl, v čem ten strašný kostlivec spočívá. Kromě evidentně nízké prodejní ceny podílu - ale prodej za ni byl realizován a tím to končí. Viníci a "viníci" jsou u soudu, tehdejší ministry už těžko někdo bude stíhat.

Menšinové podíly státy většinou prodávají (nejsou stejně schopny chod podniku reálně ovlivnit), je relativně jedno, komu prodají - nakonec vždy koupí ten, kdo měl největší zájem - i kdyby pro třech či pěti krocích. Je zbytečné kupujícího vybírat.

Tak co vlastně vypadně z té skříně?

PS: Že vypadl pan Sobotka mě vůbec nevadí.

3 1
možnosti
PK

Panu Sobotkovi se v předchozím blogu přálo a o něm i lkalo v souvislosti s jeho odchodem z politiky. Uvidíme co přinese další prověřování kauzy OKD. Rozhodně bych jí ale nechal na vyšetření odborníků. Největším nesmyslem politiků je ustavování různých Výborů, jako v kauze dotačního podvodu a nyní se chystá i v této kauze. Krásně se k těmto uskupením vyjádřil, Woody Allen když řekl, že Výbor je nekompetentní lidmi vybraná skupina lidí, nepřipravených splnit zbytečné úkoly. Jinak kostlivců je zde od předchozích vlád tolik, že na ně jedna skříň nestačí, ale asi by jsme měli hledět do dáli a nikoliv zpět.;-D

4 0
možnosti
VH

Ještě jeden citát (údajně Napoleon): Když chci zamezit řešení nejakého problému, jmenuji komisi.

2 0
možnosti
MB

Nejhorší dědictví po B. Sobotkovi je - Že se politika dá dělat i slušně ! To je strašný odkaz, Hrade, SPD, KSČm a Hnutí Ano, dělejte s tím něco ! Slušnost nesmí zvítězit - pořád je to výraz slabosti ! (Sděluji jako nevolič ČSSD) ... :-)

5 4
možnosti
PK

...aby váš vzkaz byl korektní zapoměl jste do výčtu stran přidat i například ODS...která má kostlivců nejvíce, tak jen pro zajištění objektivity!!

2 3
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik