Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P34e79t37r 37P39á79n44e80k

22. 3. 2018 21:39

Asi se opakuji s předešlými příspěvky ,ale Sexistický tlak reklamy?Prosím Vás nehažte to pořád na ty chlapy, to j špatně. Každá 4. mladá holka by "chtěla pracovat v modelinku",o prostitutky není nouze, tak 90% to dělá z přesvědčení málo která z donucení,ženy určitý exebicionismus mají vrozeny a chtějí se předvést ,zaujmout . K čemu celá ta rafinována móda,s líčením ,parfémy a plastikami a j.Tak ať to nedělají když nechtějí, nebo zavedem jako uzus burky? No ,ale za prve by to byla škoda a za druhé by přišly o slušné peníze jen za to, že zavrtí zadkem.

1 2
možnosti
Foto

poslední větou jste to sám vyjádřil-když zavrtí zadkem a má za to slušné peníze tak to znamená, že ji společnost motivuje aby o zevnějšek pečovala víc než o studium nebo kariéru-takže ne z přesvědčení ale protože je to lukrativní

3 3
možnosti
VF

Myslím, že ty ženy nikdo nenutí, aby se předváděly spoře oděné, že to dělají rády.

3 0
možnosti
Foto

Ten první obrázek je fakt vtipný!;-D Mohli tam ale dát pěknýho chlapa v boxerkách, aby to bylo vyvážené... I na mě už to jaro leze!:-)

1 0
možnosti
Foto

souhlas Klárko-nechápu že nám ženám je pohled na pěkné mladé obnažené mužské tělo tak nespravedlivě upíráno;-D;-D;-D

proto ten blog naznačuje, že je to tím, že společnost je stále machisticky založená tak aby to víc vyhovovalo chlapům ale my máme také právo potěšit svůj zrak, třeba při nákupech reklamou nebo při sportovních přenosech

ale proč v boxerkách?

Ukázat zadek-tedy intimní část těla -jak je to vyžadováno u modelek je symbolické- vysvětlení souvisí s nedávným blogem

Vystavování nahého těla živočišné říši znamená, že slabší se vzdává silnějšímu a odhalením životně nejdůležitější oblasti těla mu dává najevo, že se před ním pokořuje. Ve všech totalitách jsou tzv. nepřátelé režimu svlékáni a tupeni a je to velmi účinná psychologická zbraň, protože běžný člověk si je jednak vědom svých fyzických nedostatků a skrývá je a jednak se jako odhalený cítí zcela bezbranný.

Zdroj: https://olgapavlikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=65240

Zdroj: https://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=652628

2 0
možnosti
Foto

Libu, i v tomhle plati, ze bez nabidky by nebyla poptavka. Nebylo by tedy jednodussi presvedcit zeny, aby toto samy nenabizely, nez ukazovat na muze jako na sexisty za to, ze to "konzumuji"? ;-)

7 0
možnosti
Foto

možná je to obráceně-kdyby nebyla nabídka-modelka je vždy líp placená než učitelka nebo zdravotní sestra-tak by mladé holčiny byly motivovány jinak-ale tom to nebylo- hned v úvodu se přece píše, aby si muži zkusili představit, jak se polobnažení vystavují v roli rekvizity-třeba na veletrhu automobilů jen v těsných spodkách se kroutí kolem ferrari:-/

3 2
možnosti
Foto

H18a49n73a 37V16l10k14o70v91á

22. 3. 2018 19:35

Tak popravdě už obrázek č.2 je velmi odlišný od obrázku č. 1.

Č. 1 je parodie, č. 2 ukazuje mírně frivolně trošku jinou kulturu než tu naši....

A obrázek číslo 3. a vše by bylo genderově vyvážené...by mohl být Mr. Muscle - kdysi oblíbená reklama na čistící prostředek , pán v přiléhajícím trikotu.

0 0
možnosti
Foto

no Mr Muscle byl teda "krasavec";-D;-D

spíš jde o to, že když už je nějaký poloobnažený mužský model v reklamě použit, málokdy je to pěkný chlap-že by zadavatelé reklam-většinou muži-měli tak mizerný vkus a nebo jim pohled na příliš pěknou konkurenci není milý?

2 1
možnosti
RK

Je to poněkud diskutabilní. Po dlouhých letech byla v F1 po dlouhých letech zrušena přítomnost tzv. pit-babes, tedy dívek, které držely cedule se startovními čísly. Zajímavé přitom je, že když byla oznámena "likvidace" této tradice, byly to ve velké míře právě ony ženy, které litovaly, že už nadále nebudou pit-babes fungovat. Navíc znám poměrně dost reklam, kde se objevují mužské celebrity a mnohdy "top less"

0 0
možnosti
Foto

připadá mi logické že modelky litovaly-přišly tak o docela pohodlný výdělek-jinak souhlas že sem tam nějaké reklama s mužským modelem se objeví ale je jich nepoměrně málo-dík za komentář:-)

0 0
možnosti
Foto

Je to otázka výše honoráře.

0 0
možnosti
Foto

myslíte jako že pěkný mužský model by byl dražší? Není to tak dávno kdy se tu vedla diskuze o nižším ohodnocení ženské práce a spousta blogerů tvrdila, že nic takového neexistuje :-/

2 0
možnosti
PS

P30e33t52r 23S94u74s47k90e

22. 3. 2018 19:06

Nezlobte se, ale příklad ošklivých chlapů v ženských satech je hodně ujetý. Myslím, že by se našlo dost osvalených týpků, kterým by to ve vkusném pánském spodním prádle ani moc nevadilo (a možná pár osob opačného pohlaví by se rádo mrklo). A některým exhibům by se to asi nepříčilo ani v tom méně vkusném :-P

3 0
možnosti
Foto

já bych tam dala také radši fešáka-nevím kdo ten ilustrační obrázek stvořil já ho jen použila a vedl mě k tomuto zamyšlení--dík za názor a hezký večer:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik