Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Od právníka Pospíšila bych spíš čekal tlak na právnické prostředí v EU, ale i u nás. Proč je Babiš trestně stíhán, ale přitom vyšetřovatel nekoná. Kdyby si Babiše pozval k výslechu, určitě bychom to hned všichni věděli. Stáli by tam všichni novináři, fotili, natáčeli, strkali by mu mikrofon až do nosu. Prostě právo na spravedlivý proces. Ne snaha jenom někoho poškodit. Všechny tyhle kauzy mají jediný cíl - poškodit.

Většinou to má ovšem opačný účinek. Je to kontraproduktivní. To jako by nikdo nechápal. Putina to podezření posílilo. Na Krymu získal skoro 100 %, Rusové žijící v Británii ho volili taky prakticky všichni. Lidi - voliči na tato vykonstruovaná obvinění nenaskakují. Až někdo předloží důkazy, tak to snad bude jiný.

13 2
možnosti
VH

Kdyby důkazy byly, nedovíte se o nich. Jejich vytažení z utajovaných sejfů by totiž ohrozilo informátory. Podle získaných informací se dost dobře odhadují zdroje (i jejich následníci). Tak samozřejmou věc nevíte?

3 0
možnosti
Foto

Tím ale nijak nevyvracíte, že všichni kteří to komentují, vaří z vody a vlastních domněnek.

9 1
možnosti
MB

Ten Pospíšil, sdělil to, co má sdělit každý český občan. Naše republika dlohodobě sloužila Kremlu, jako šoupací rohožka. V pořádku, takový byl vývoj 2 světové války, věc dohod ap. Miloš Zeman v čelními předtaviteli ČR si to evidentně nemyslí. Jako školník rohožku vyklepe se zvoláním - Šlapejte dále ! Toto je problém, žádné ohražení se, ani pokus, nějaký symbol. Dozvíme se, že poslal blahopřání, V.Putina pozval do Prahy . Jde o jeho přítele a podobné trapné bludy ... :-)

7 16
možnosti
Foto

Trump také poslal pěkné blahopřání Putinovi k vítězství ve volbách.

4 0
možnosti
MV

Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu. - to jste si napsal do profilu. a kdyz neco hlavu a patu ma - viz situace v Britanii, vyhosteni ruskych spionu, osoceni Ruska, ze plyn byl vyroben u nas, atd... tak Vam zase neco vadi. Ona to spis nez cokoliv jineho bude ta zkratka TOP. ale to jste mohl napsat kratce a jasne, ne takhle mlzit.

ale mlzi i Zeman tim, ze si za osoceni nepozval na koberecek ruskeho ambasadora - tak by se hlava statu chovat mela. Nechova. Bohuzel.

8 4
možnosti
Foto

Mlží všichni... Zatím jen spekulace. Rv:-/

6 1
možnosti
SN

:-).......Také jsem se na to díval. Pospíšil mlel furt dokola, jako mlýnek. Jak jste správně napsal, nic nového pod sluncem. Spadlo letadlo na Ukrajině, druhý den Obava vyhlásil sankce. Mayová obviní týž den Putina, okamžitě se k tomu, ačkoliv není jediný důkaz, solidárně připojí další státy. A zase....přitvrdit sankce !

Je to opravdu divadlo pro hlupáky ! R^R^R^

32 9
možnosti
Foto

odpověděl jste si sám, komu to prospělo

4 0
možnosti
Foto

Jednoznačně poškození obrazu Ruska prospělo Ukrajině. Mohlo odradit Krymčany od účasti ve volbách.

1 3
možnosti
PV

Ja jsem si to vyresil po svem a nemam s tim problem. Novicok byl vyroben u nas, agenta zabili Rusove, po dohode s anglickou tajnou sluzbou, akorat to nekdo neumyslne vykecval.

5 2
možnosti

Dvojí optika Vladimíra Zemana: To, že to Rusové okamžitě hodili na nás, o tom nic? A oni snad mají důkazy, že novičok pochází od nás?

10 2
možnosti
PV

;-D, prosim Vas, dosla jste dal nez za prvni odstavec?

2 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik